Graphene Oxide Nanotech Seeding Material for Rain Enhancement

“BRUKE NANOTEKNOLOGI FOR Å AKSELERERE VANNKODENSASJONEN KJERNE OG VEKST FOR REGN FORBEDRING”

september 2019 | Hovedetterforsker: Professor Linda Zao | UAE forskningsprogram for regnforbedringsvitenskap |

“T han‘bakken – bryte’forskningsresultater har blitt publisert på high impact tidsskrifter, 1 internasjonale patentsøknader, og 2 flere foreløpige patenter. Dette prosjektet har blitt evaluert av Scientific Direction Committee of UAEREP i deres tilbakemeldingsbrev til den siste prosjektets fremdriftsrapport som følger: “Dette har vært et ekstremt vellykket prosjekt, både når det gjelder vitenskapelige og tekniske prestasjoner , men også i å kaste lys om hvordan innovative teknologier (i dette tilfellet nanoteknologi) kan gi spennende nytt potensial til utviklingen av såmateriale for forbedring av nedbør.”

“En ny type av graphene / NaCl (GN) partikler ble med hell syntetisert ved anvendelse av selv – montere co – krystallisasjonsteknikken til svakt belegge delvis reduserte graphene – . Oksid (RGO) platene på NaCl krystall”

Link til fullstendig dokument _ _sluttrapport


Andre referanser

GO Ice Nucleation_ Graphene Oxide Ice Nucleation_2018https://storage.googleapis.com/wzukusers/user-22442971/documents/5b0bd80cbf6b1LFsVbnE/JPC2018.pdf

Nature.com_GO_Ice Nucleation_ Ice Nucleation GO Nano_Nature-s41598-020-66714-2https://www.nature.com/articles/s41598-020-66714-2.pdf

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.