Etter At Nok En Fotballspiller Kollapser På Banen, Ber Tidligere Pro- Og Sky News Sports-Annonsør Om Etterforskning

24. November 2021

Det er ikke enestående. Gjennom historien har det vært sportsspillere som har lidd av flere tilstander som har “kollapset” på banen under trening og under direktesendte kamper. Imidlertid har en nylig artikkel fra den tyske avisen, Berliner Zeitung, fremhevet en “uvanlig stor” økning i antallet av disse kollapsene nylig, noe som førte til mye spekulasjoner.

etter at en annen fotballspiller kollapser på banen, ber tidligere proff og sky news sportskunngjører om etterforskning

Free Thought Project så på hvor ofte spillere pleide å kollapse eller dø under spill. Det er faktisk flere registrerte kollapser hvert år og til og med dødsfall. Leger og eksperter tilskriver vanligvis disse til underliggende tilstander som ikke tidligere har blitt diagnostisert. Men, som Berliner Zeitung påpeker, ser antallet spillere som har kollapset i 2021 ut til å være mye høyere enn tidligere år.

Faktisk, hvis vi ser tilbake på de siste hundre årene, ser 2021 ut til å være det dødeligste året som er registrert for fotballspillere som dør under spillingen. Så langt i år har bare 14 fotballspillere omkommet under spillingen. Dette er det desidert høyeste antallet dødsfall, ifølge diagrammet som er oppført her på Wikipedia.

Selv om dette tallet er høyt, ser disse tilfellene ut til å være uvanlig store når vi zoomer ut og ser på listen satt sammen av den tyske avisen.

Som Berliner Zeitung påpeker, har nødsituasjoner dukket opp igjen og igjen de siste ukene og månedene:

Nøyaktig hva som forårsaker denne økningen i dødsfall og plutselige kollaps er ukjent.

Høydepunkter i den tyske avisen: ‘Uvanlig stort’ antall fotballspillere som nylig har kollapset .

I følge forskning utført  av Dr. Yaffa Shir-Raz har det vært en «5-dobling av plutselige hjertedødsfall hos FIFA-spillere i 2021».

Som Shir-Raz påpeker:

“Dette tallet er funnet å være statistisk signifikant. Faktisk er det ikke noe annet år siden 2001 hvor forskjellen mellom antall observerte tilfeller av SCD/SUD og det forventede antallet er statistisk signifikant. I 2021 er det svært statistisk signifikant og vil sannsynligvis bare skje ved en tilfeldighet omtrent 2 av 1000 ganger.»

Tallene er oppsiktsvekkende, og likevel ser det ikke ut til at noen ser på hva som forårsaker det. Siden ingen ser på de rapporterte økningene i kollapser og dødsfall, denne uken kollapset nok en sunn ung fotballspiller under en kamp. Sheffield United-midtbanespiller John Fleck kollapset uten noen rundt seg under kampen mot Reading.

“Jeg så ikke nøyaktig hva som skjedde,” sa Blades-sjef Slavisa Jokanovic til BBC Radio Sheffield. «Et øyeblikk falt han ned. Det var en veldig komplisert situasjon.”

Spillet ble deretter stoppet i 10 minutter da ambulansepersonell leverte live-reddende hjelp til Fleck på banen.

«Han er ved bevissthet på sykehus og han spurte om resultatet. Vi håper alt ordner seg med ham.

«Det er ikke lett for spillerne å fokusere på øyeblikket etterpå. Heldigvis kjemper laget godt og vi var ikke redde for svakhetene våre. Vi kjempet om de tre poengene.»

“Det er forferdelig hver gang noe slikt skjer på banen,” sa målscorer Bogle til BBC Radio Sheffield. «Hovedsaken i kveld er at han er OK og at han er stabil.

«Det skjer så fort. Du forventer det ikke, du forventer å spille en vanlig fotballkamp. Du tenker egentlig ikke på at disse tingene skal inn i spill.»

Etter Flecks kollaps ba den tidligere England- og Southampton-stjernen og Sky News-sportskunngjøreren Matt Le Tissier om en umiddelbar etterforskning.

Det virker faktisk ganske rart at dette ikke blir rapportert om av flere nyhetskanaler eller blir undersøkt av de respektive helseavdelingene i disse forskjellige landene.

Referanse: TheFreeThoughtProject.comOffisielle Data: Vaksinerte Voksne Under 60 Dør Med DOBBELT Så Mange UvaksinerteForrige Innlegg600 Google-Ansatte Signerer Manifest For Å Omstøte Selskapets Vax-MandatNeste Innlegg

Relaterte Artikler

600 google-ansatte signerer manifest for å omstøte selskapets vaksinemandat

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

600 Google-Ansatte Signerer Manifest For Å Omstøte Selskapets Vax-Mandat

HAF25. November 2021

offisielle data vaksinerte voksne under 60 år dør dobbelt så mye som uvaksinerte

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Offisielle Data: Vaksinerte Voksne Under 60 Dør Med DOBBELT Så Mange Uvaksinerte

HAF24. November 2021

ledende vaksinerte israelske helsetjenestemenn står for 95 % av alvorlige og 85 90 % av nye covid-sykehusinnleggelser

KORONAVIRUSAVFOLKINGHELSEVESENVAKSINER

Ledende Israelsk Helsepersonell: Vaksinerte Står For 95 % Av Alvorlige Og 85–90 % Av Nye Covid-Sykehusinnleggelser (Oppdatering)

HAF24. November 2021

leger "slipper som fluer" etter å ha fått covid-stikk

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Vaksine-Pushende Leger ‘Slipper Som Fluer’ Etter Å Ha Fått Covid-Stikk

HAF23. November 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.