Nederlandsk Politi Åpnet Ild Mot Innbyggere Som Demonstrerte COVID-19-Tyranni

20. November 2021

Politiet åpnet ild mot demonstranter i opptøyer som brøt ut i sentrum av Rotterdam rundt en demonstrasjon mot COVID-19- restriksjoner sent fredag ​​kveld. Den nederlandske byens ordfører kalte det «en voldsorgie».

av Geoffrey Grider

nederlandsk politi åpnet ild mot innbyggere som protesterte mot covid 19-tyranni

Akkurat nå over hele føres det en kamp, ​​en kamp for å avgjøre om folk fortsatt har rett til å bestemme sin egen fremtid, eller vil de bli slaver og vasaller av staten. Denne kampen er ikke begrenset til Europa, men vi ser den i Australia, New Zealand, Amerika og Australia.

Dette er den nye verdensordenen som prøver å stemple støvelen deres på nakken til alle levende mennesker på jorden . Bibelen har allerede fortalt oss hvem som vinner denne kampen.

“Og han skal tale store ord mot Den Høyeste og slite ut Den Høyestes hellige og tenke på å endre tider og lover, og de skal gis i hans hånd inntil en tid og tider og tidens deling. ” Daniel 7:25 ( King James Bible )

På kort sikt vil den nye verdensorden være ganske vellykket, og under Antikrists ledelse vil det virke som om seier er oppnådd. Du og jeg i Kristi legeme vil være trygt hjemme i himmelen i denne tidsperioden, men før vi går ombord på Flight #777, la oss sørge for at vi har gjort vårt beste for å fylle så mange seter som mulig. Til KAMP!!!

‘Voldsorgie': Nederlandsk Politi Åpner Ild Mot Opprørere

Fra AP : Politiet sa at to opprørere ble innlagt på sykehus etter å ha blitt truffet av kuler og etterforskning pågikk for å fastslå om de ble skutt av politiet. Tilstanden til de skadde opprørerne ble ikke avslørt.

Offiserer arresterte 51 personer, omtrent halvparten av dem mindreårige, sa politiet lørdag ettermiddag. En politimann ble innlagt på sykehus med en benskade påført i opptøyene, en annen ble behandlet av ambulansepersonell og «utallige» andre fikk lettere skader.

Ordfører Ahmed Aboutaleb sa tidlig på lørdag morgen til journalister at «ved en rekke anledninger følte politiet det nødvendig å trekke våpnene sine for å forsvare seg» mens opprørere løp gjennom havnebyens sentrale shoppingdistrikt, satte branner og kastet steiner og fyrverkeri på offiserer.

“De skjøt mot demonstranter, folk ble skadet ,” sa Aboutaleb. Han har ikke detaljer om skadene. Politiet avfyrte også varselskudd.

Kilde: Nowtheendbegins.com / Referanse: APnews.comBare Dager Etter At Bill Gates Advarte Om Et Kommende Bioterrorangrep Mot Kopper, Ble 15 Hetteglass Merket Med “Kopper” Funnet I Forskningslaboratoriet I PennsylvaniaForrige Innlegg

Relaterte Artikler

data fra det europeiske legemiddelbyrået viser 1 163 356 bivirkninger og 30 551 dødsfall etter covid 19-vaksinasjoner

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Data Fra European Medicines Agency Viser 1 163 356 Bivirkninger Og 30 551 Dødsfall Etter Covid-19-Vaksinasjoner

HAF20. November 2021

østerriksk politi og hær som angivelig nekter å håndheve "helsediktatur" - vil marsjere i protest mot det

KORONAVIRUSINSPIRASJONTYRANNIVAKSINER

Østerriksk Politi Og Hær Skal Angivelig Nekte Å Håndheve “Helsediktatur” – Vil Marsjere I Protest Mot Det

HAF19. November 2021

dr.  david martin avslører navnene og ansiktene til menneskene som dreper menneskeheten

KORONAVIRUSAVFOLKING

Dr. David Martin Avslører Navnene Og Ansiktene Til Menneskene Som Dreper Menneskeheten

HAF19. November 2021

verdensomspennende søketrend for 'død plutselig' topper til rekordhøye nivåer

KORONAVIRUSAVFOLKINGVAKSINER

Verdensomspennende Søketrend For ‘Died Suddenly'-Topper Til Rekordhøye

HAF19. November 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.