Dette er hvordan Pentagon vil straffe amerikanske tropper for å nekte vaksinering

21. november 2021

Den amerikanske hæren har truet med konsekvenser for soldater som nekter å motta Covid-19-vaksinasjoner , og sier at underordnede tropper vil bli utestengt fra forfremmelser, gjenopptakelse og en rekke spesielle militærtjenester.

Dette er hvordan Pentagon vil straffe amerikanske tropper for å nekte vaksinering

Hærens personell som nekter stikk, inkludert reservister og Army National Guard-tropper, vil nå få sine tjenesteposter  «flagget», og  forhindrer dem i å motta  «gunstige personellhandlinger»  som reenlistingsbonuser, forfremmelser til høyere rangeringer, dekorasjoner og andre utmerkelser, deltagelse militærakademier, samt undervisningshjelp med høyere utdanning, ifølge et offisielt notat  innhentet  av DefenseOne torsdag.

“Jeg autoriserer befal til å pålegge sperringer for fortsatt tjeneste … for alle soldater som nekter den obligatoriske vaksineordren uten godkjent fritak eller ventende dispensasjonsforespørsel,”  skrev hærsekretær Christine Wormuth i  dokumentet , datert 16. november. 

“Soldaten vil forbli flagget til de er fullstendig vaksinert, får godkjent medisinsk eller administrativ fritak, eller blir skilt fra hæren.”

Rep. Thomas Massie (R-Ky.) sa at han ble informert av noen medlemmer av det amerikanske militæret om at de ville  slutte hvis de væpnede styrkene ga mandat til en covid-19-vaksine , etter at en rapport hevdet at hærens hovedkvarter ba befalene om å forberede seg på obligatorisk vaksinasjoner i september.

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e-postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg på e-post.

Epostadresse

Abonnere

Selv om flertallet av soldater, sjømenn og flyvere på tvers av alle amerikanske militærtjenester nå er vaksinert, fortsetter noen grener å se ventetid, med nesten 8500 personell fra luftvåpenet som savnet en vaksinasjonsfrist tidligere denne måneden da tusenvis søker religiøse fritak.

Marine Corps kunngjorde i mellomtiden torsdag at de ikke har noen planer om å umiddelbart utvise tropper som overser fristen 28. november.

Marinesekretær Carlos Del Toro, hvis avdeling fører tilsyn med marinesoldatene, sa at uvaksinerte djevelhunder ville bli behandlet “på en veldig respektfull måte”  og evaluert fra  sak til sak  – til tross for et tidligere notat som  advarte om at usamarbeidende soldater ville være direkte. startet opp fra tjenesten. 

Det nye hærdirektivet kommer midt i en kamp mellom forsvarsdepartementet og Oklahoma National Guard om det militært omfattende vaksinemandatet.

Tidligere denne uken sa sjefen for statens vaktenhet, Thomas Mancino, til troppene sine at de ikke ville møte  «ingen negative administrative eller rettslige skritt»  hvis de nektet skuddet, noe som førte til en kortfattet respons fra Pentagon, som insisterte på at mandatet er et  « lovlig ordre.” 

Selv om vaktsoldater i stor grad er under kontroll av statlige myndigheter, er grenen fortsatt en del av det bredere nasjonale militærapparatet og mottar en betydelig mengde føderal finansiering.  

Som rapportert av  GreatGameIndia  tidligere, ifølge en Pentagon-rapport nektet nesten  75 % av amerikanske tropper å ta COVID-19-vaksinen . Talsmannen for byrået, John Kirby, adresserte påstanden om en tildekning, informerte nyhetsmediene om årsaken til mangelen på eksakte data.

I følge en undersøkelse vil mer enn halvparten av amerikanerne ikke ha covid-19-vaksine .

Studien har også undersøkt bekymringene blant folk som er motvillige til å motta jabs, med 68 prosent av folk som sa at de er bekymret for de langsiktige effektene av vaksinene.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.