Å Avsløre ‘Alien Agenda’ (Dvs. NWO) Fikk Denne Varsleren Drept

18. November 2021

På begynnelsen av 1990-tallet kom en varsler ved navn Philip Schneider frem med et utrolig vitnesbyrd . Etter å ha blitt diagnostisert med en dødelig sykdom, bestemte han seg for å dele gradert informasjon med verden før det var for sent. I over sytten år jobbet den føderale entreprenøren på en rekke svarte budsjettprosjekter .

Som ingeniør og geolog med Top Secret-klarering hadde han tilsyn med byggingen av en rekke dype underjordiske militærbaser over hele Amerika.avsløring av "alien agenda" føre til varslerens drap

Phil uttalte at det var nesten 1500 baser på hemmelige steder rundt om i verden.

Under utgraving av ett bestemt anlegg skjedde det en ufattelig hendelse. Akkurat i det øyeblikket ble den svimlende dybden av vår regjerings bedrag og korrupsjon avslørt.

Faktisk ville det han senere skulle avsløre offentlig til slutt koste ham livet.

Underjordiske Baser

Hvert år i USA forsvinner milliarder av skattebetalers dollar. Ifølge Schneider brukes skjult bevilgning til underjordiske operasjoner . Mer enn 1477 av disse stedene eksisterer globalt. De fleste er forbundet med høyhastighetsjernbaner som bruker magnetiske levitasjonstog. En hel labyrint av tunneler, motorveier og byer finnes milevis under jorden. Teknologier som er utviklet her er flere tiår forbi applikasjoner som finnes på overflaten. Innenfor disse bunkerne har både mennesker og utenomjordiske vesener hovedkvarter hvor det utføres ulike konfidensielle eksperimenter. Flere etasjer går ned i dypere nivåer av uklarhet.

Dulce Wars

Phil var stasjonert i den glohete meksikanske ørkenen i august 1979. Teamet hans hadde blitt ansatt for å bygge en ny installasjon på et tidligere atomprøvested. Merkelig nok ble grønne og svarte bareter utplassert til mineralogileiren. Mens arbeiderne gravde fire foreløpige tunneler, fortsatte boremaskinene å gå i stykker på en bestemt dybde. For å undersøke hva som forårsaket skade på maskineriet deres, ble han og flere kolleger senket ned i hullet.

Da han nådde bunnen, trodde han knapt sine egne øyne. Stå foran den intetanende strukturelle hjernen var en syv fot høy alien grå. Det ga en råtten stank som var verre enn råtnende søppel. Uten å nøle rakte han instinktivt etter pistolen og begynte å skyte.

Under en forelesning i 1996 fortalte herr Schneider om den skremmende prøvelsen :

“Jeg drepte to av dem – ja de er dødelige og de dør. I prosessen viftet en av dem med hånden foran brystet og en blå stråle traff meg. Han åpnet meg som en fisk. Det tok av meg fingrene, tåneglene mine, brant venstre fot og blåste av meg skoen. Det var som en elektrisk kraft. Jeg var inn og ut av bevissthet.

«Den grønne baskeren, som var rett bak meg, la meg i kurven og sendte meg opp. Han mistet livet. 66 Secret Service-agenter, Green & Black Berets og tropper, fordi USAs regjering løy og ikke advarte oss om den fremmede trusselen. Det pågår en krig der nede. Vårt militære, det russiske og militærene i verden har vært i konstant konflikt med romvesenene: små grå, høye grå, reptiler og andre.»en skremmende prøvelse i den nye meksikanske ørkenen ville permanent endre mr.  schneiders verdensbilde.

En skremmende prøvelse i den nye meksikanske ørkenen ville permanent endre Mr. Schneiders verdensbilde.

Etter Denne Skremmende Hendelsen Begynte Phil Å Lære Om Den Alvorlige Virkeligheten Av Det Som Skjedde På Planeten Vår.

Fremmede arter : Minst elleve karakteristiske typer utenomjordiske vesener er for tiden kjent, ni er ondsinnede og fiendtlige. Noen kan knapt skilles fra mennesker . Mange bor i kolonier i de underjordiske basene. Phil mistenkte at et betydelig antall uløste savnede-saker involverer disse skapningene.

Tidligere Verdensbanksenior: ‘Andre art' på jorden kontrollerer penger og religion .

Adrenokrom : De ondskapsfulle utenomjordiske ser på mennesker bare som en matkilde. Imidlertid er de ikke kannibalistiske og spiser ikke fysisk kjøtt. Reptiler nyter fryktbaserte sekreter høstet fra binyrene våre. Det får dem høye og gir en effekt som ligner på kokain.

Adrenokrom produseres av menneskekroppen, det kan ikke spores i blodet, og gir angivelig den “reneste high.” Det antas at mange av verdens beste kjendiser blir hektet på Adrenochrome som et middel til kontroll].

Ny verdensorden : Menneskeheten ble overtatt av en uhyggelig ikke-menneskelig kraft for lenge siden. Globale myndigheter er kapret og fullstendig infiltrert. Disse parasittiske enhetene ønsker fullstendig kontroll over planeten. De mangler empati og planlegger å drepe nesten 90 % av befolkningen med overlevende brukt som slaveklasse.

Phil Schneider er kjent for å si at ” den nye verdensordenens agenda er den fremmede agendaen .” Tenk deg å diskutere den nye verdensordenen tilbake på 1990-tallet, OG forklare at de bak den faktisk er ikke-menneskelige enheter. For å få tilgang til denne typen informasjon for 30 år siden, er jeg sikker på at du må være en insider. Og 30 år senere begynner vi å se hvor rett han hadde.

I sin presentasjon diskuterte han konstruerte sykdommer, som ebola og AIDS (Pfizers kliniske studier har vist at injeksjonen deres kompromitterer immunsystemet på nøyaktig samme måte som AIDS , og Brasils president ble sensurert for å vise offisielle dokumenter som knytter vaksinen til AIDS ) , som han mistenkte for å være biovåpen laget av fremmed DNA.

Phil Schneider forklarte også at ” New World Order-agendaen er den fremmede agendaen .” Se hele konferansen nedenfor (vær oppmerksom på at Phil til og med nevnte Agenda 2030 – selv om det den gang bare var et navnløst kapittel av NWO-overtakelsen – og som er  avfolkningen av rundt 7 milliarder mennesker innen år 2030 ):

https://www.bitchute.com/embed/den6nCZ7Q4bB/

Phil Schneider Ble Drept I Leiligheten Sin

Den 17. januar 1996 ble overløperens ikke-reagerende kropp oppdaget i leiligheten hans i Oregon. Rapporter sier at han hadde blitt kvalt av et kateter og dømte dødsfallet til et selvmord. Registreringer viser at gummislangen ble viklet rundt halsen hans tre ganger og deretter tett knyttet.

Cynthia Schneider Drayer, Phils ekskone, forklarte at en slik bragd ville være fysisk umulig for hennes tidligere partner. Flere fingre på hånden hans manglet og han led av ekstremt begrenset armbevegelighet. Hun rapporterte også til detektiver at personlige bilder, forelesningsmateriell og journaler ble stjålet fra hjemmet. Verdifulle gjenstander forble urørt.

Familiemedlemmer og venner bekrefter at deres kjære ble myrdet i hendene på dem han prøvde å avsløre.

Den som er ansvarlig for denne modige mannens utidige avgang klarte ikke å bringe ham til taushet. Herr Schneiders erklæringer stivner for hvert år som går.

Midt i en av sine siste taler advarte han tilhørere av den alvorlige retningen samfunnet var på vei:

Demokratiet går over i et teknokrati bearbeidet med . Vanlige borgere må adlyde useriøse ordre. Marshall-loven er implementert, men regjerende eliter er unntatt fra restriktive tiltak. Friheter og rettigheter er metodisk strippet.

Han mente veien videre betydde å bryte ut av selvtilfredshet, tale mot urettferdighet og en enhetlig tilbakegang. Nesten tre tiår etter å ha delt hans siste budskap, er kanskje massene endelig klare til å lytte.

Hvis du er interessert i å utforske emner som reptiler og NWO videre, sjekk ut ” A New Order of the Ages ” av Collin Robert Bowling.

Kilde: DownTheChupacabraHole.comMonty Python-Komiker John Cleese Kansellerer Seg Selv “Før Noen Andre Gjør Det”: “Jeg Svartelister Meg Selv”Forrige InnleggInteressekonflikt: Dokumenter Beviser At Bill Gates Ga 319 Millioner Dollar Til De Beste Mainstream-MedieneNeste Innlegg

Relaterte Artikler

flashback fauci holdt tilbake vellykkede behandlinger fra aidspasienter (tusenvis døde) fordi han ønsket en vaksine

SAMMENSVERGELSEHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Tilbakeblikk: Fauci Holdt Tilbake Vellykkede Behandlinger Fra AIDS-Pasienter (Tusenvis Døde) Fordi Han Ønsket En Vaksine

HAF11. November 2021

hvorfor var gull så viktig for den gamle anunnaki?

ETS UFOERFORBUDT HISTORIEANUNNAKI

Hvorfor Var Gull Så Viktig For Den Gamle Anunnaki?

HAF7. November 2021

noe veldig rart som skjer i vestlige australia sykehus overveldet og vaksinasjoner fortsetter, men de har ingen covid

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

Noe Veldig Rart Som Skjer I Vest-Australia: Sykehus Overveldet Og Vaksinasjoner Fortsetter, Men DE HAR INGEN COVID

HAF6. November 2021

bill gates vil at vi og Storbritannia skal bruke titalls milliarder på "kimspill" for å forberede seg på bioterrorangrep

BILL GATESSAMMENSVERGELSEFALSKE FLAGG

Bill Gates Vil At USA Og Storbritannia Skal Bruke Titalls Milliarder På “Germ Games” For Å Forberede Seg På Bioterroristangrep

HAF5. November 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.