NATUREN SOM ET VÅPEN FOR GLOBAL KRIG!


“Naturen som et våpen for global krig”
av Jolie Diane

3. november 2021 | av J. Marvin Herndon Ph.D. (forfatter), Mark Whiteside MD (forfatter)

Forskere og leger er ikke i stand til eller villige til å oppdage årsaken til det som har blitt den sjette store utryddelsen av liv på jorden. Men ikke forfatterne, som gjennom rettsvitenskapelige og medisinske undersøkelser identifiserte og beskrev de vanlige årsakssammenhengene.

I 1968 beskrev geofysikeren Gordon JF MacDonald den fremtidige muligheten for målrettet å utløse ustabilitet i så store natursystemer som været, klimaet og havene, inkludert fenomener som orkaner, jordskjelv og tsunamier for bruk som krigføringsvåpen mot fiendtlige nasjoner. Mye av det MacDonald så for seg har gått gjennom et halvt århundre med teknologisk utvikling. Men han klarte ikke å innse at nasjonale militære kunne og ville bli samarbeidet av en djevelsk smart, trojansk hest, dokument som i hemmelighet oppmuntret suverene nasjoner til å føre miljøkrigføring mot sine egne borgere, nasjoner og planeten Jorden, inkludert all dens biota og naturlige , biogeokjemiske prosesser.

I denne boken beskriver og dokumenterer vi, med over 800 referanser, resultatene av våre flerårige undersøkelser som har blitt publisert i en rekke fagfellevurderte vitenskapelige og medisinske tidsskrifter.”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.