Når Luft-molekyler “kokes” med energien fra HAARPs Laser- kanoner, kan kulde virke som varme og varme virke som kulde v/ Thorbjørn Morstad.

Snø som ikke blir til vann og ikke vil smelte, kommer av at molekyler blir til Isotoper og videre (før Isotopene faller på bakken) vil kun likne på snø- krytaller, men da transformerte. Samme farge som snø, men ikke samme form eller substans. Når Luft-molekyler “kokes” med energien fra HAARPs Laser- kanoner, kan kulde virke som varme og varme virke som kulde. Vi får “falsk temperatur” og “unaturlig vær” Ofte (under ekperimenter fra HAARP) kan vi se på bil-vinduer og hus-vinduer, både “regn” og “snø” som danner uvanlige mønster og uvanlige former. Mange videoklipp fra diverse steder i verden viser folk som brenner snø, hvor snøen blir sort i stedet for å smelte. Disse “mønstrene” kan også sees og gjennkjennes på store hav- overflater eller for våre ekstremt “organiserte skyer” ikke å blande med feks Makrellskyer. Nano-partikler (i gass-form) er det “superledende” materiet som transformerer både molekyler og celler (men også atomer)…til Isotoper. Når feks et molekyl tvinges (via energi eller via en kjemikalsk prosess)…til Isotop- planet..kan “nano- molekylet” nå, manipuleres. “Selv- ensemblerende partikler” i Nano-teknologien, betyr at partiklene kan både trekke andre presise partikler til seg samt frastøte og vil være enkle å fjernstyre. Over store deler av Norge, falt det ned fra himmelen “tynne hvite tråder” som mange sikkert trodde var Edderkoppers spindelvev…..men en viss styrke skulle til for å ryke disse trådene. Trådene var blank hvite og var ofte ca 30-40 meter lange. Dette er 1 av mangfoldige forsøks- produkter fra HAARP og kan i dag sammenliknes med substansen og styrken fra Hydra- parasitter, Nano-fiber og Hydrogel i gift-sprøytene C-19. Det har blitt sakt at “Samme våpen-teknologi for skyer, temp og vær, blir brukt mot mennesker…som fra statens helse- sektor”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.