New York Times fanget falske nyheter om barn som ble innlagt på sykehus av COVID-19

10. oktober 2021

The New York Times har blitt fanget igjen peddling falske nyheten om barn som blir innlagt på sykehus etter COVID-19 .

New York Times fanget falske nyheter om barn som ble innlagt på sykehus av COVID-19

I en artikkel publisert av  New York Times- reporter Apoorva Mandavilli onsdag, ble Times  lesere fortalt at “nesten 900 000 barn har blitt innlagt på sykehus med COVID-19 siden pandemien begynte.”

En korreksjon utstedt torsdag bemerker at det riktige tallet er 63 000 mellom august 2020 og oktober 2021, noe som betyr at Mandavilli overdrev antall  sykehusinnleggelser med 837 000  tilfeller.

Overdrivelsen ble inkludert i en rapport om debatten om hvorvidt og hvordan man skal vaksinere barn.

Mandavilli har vært en kontroversiell skikkelse i  Times  for sin ideologisk fargede pandemidekning. I mai  twitret hun at:

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e -postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg via e -post.

Epostadresse

Abonnere

“En dag vil vi slutte å snakke om teori om lekkasjer i laboratoriet og kanskje til og med innrømme dens rasistiske røtter. Men akk, den dagen er ikke i dag. ”

Hun slettet senere tweeten, men ikke før hun la til “en teori kan ha rasistiske røtter og fremdeles samle rimelige støttespillere underveis. Men gjør ikke røttene mindre rasistiske eller teorien mer overbevisende. »

Teorien er ennå ikke motbevist. Tvert imot har den hentet en rekke fremtredende støttespillere i det vitenskapelige miljøet, inkludert tidligere Times -reportere Nicholas Wade og Donald McNeil.

McNeil var den ledende koronavirusreporter ved publikasjonen før han ble sparket og smurt  av  Times  for å ha uttalt et rase -epitet i sammenheng med å diskutere dens moralske valens og nåde på en utdanningsreise for flere år siden.

Korreksjonen er bemerkelsesverdig ettersom arten av trusselen som koronaviruset utgjør for barn, figurerer tungt i de fortsatte og ofte partidebattene om vaksine- og maskeringsmandater i skolene.

Tidligere ble til og med  BBC tatt for å spre propaganda og falske påstander om vaksiner for barn .

I mellomtiden har Liberty University -president Jerry Falwell Jr. slått et  søksmål på 10 millioner dollar mot  New York Times  for en falsk og en skadelig historie om Coronavirus som ble spredt på internett.

NYT -historien spekulerte i falske nyheter om at studenter som kom tilbake fra vårferien ble smittet med koronaviruset fordi skolen holdt åpent.

Ifølge en ny landsdekkende studie har nesten halvparten av de som er innlagt på sykehus med COVID-19 milde eller asymptomatiske tilfeller. Studien viser hvordan en  pandemi ble opprettet på myten om COVID -sykehusinnleggelser .

Ifølge lekkede NHS-data testet mer enn halvparten av de som ble innlagt på sykehus med Covid-19 i Storbritannia bare  positivt etter innleggelse på sykehuset .Vi trenger din støtte for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om Deep State -truslene som menneskeheten står overfor. Ditt bidrag, uansett hvor lite det er, hjelper oss til å holde oss flytende. 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.