Varsleren Gir Statlige Data Som Viser 48 465 DØD I Løpet Av 14 Dager Etter COVID-19-Vaksinasjon Blant Medisinpasienter Alene (Nürnberg-Forsøk!)

30. September 2021

LifeSiteNews ) -En varsler har levert regjeringsdata som dokumenterer 48 465 dødsfall innen 14 dager etter COVID-19-vaksinasjon blant Medicare-pasienter alene, ifølge advokat for medisinsk frihet, Thomas Renz .

thomas renz

Den kunngjøring lørdag ble gjort av Ohio-baserte advokat, som fortsatt er involvert i flere store saker reist mot føderale byråer knyttet til svindel og brudd på medisinske frihet rettigheter .

I sin presentasjon uttrykte Renz sin takknemlighet for varslere som kom fram for å gi publikum så viktig informasjon fra Centers for Medicare & Medicaid Service (CMS). Han beskrev CMS-databasen som den største som er tilgjengelig i USA for studier av COVID-19-trender fordi den inneholder data fra omtrent 59,4 millioner Medicare-mottakere.

Et lysbilde viste at antall “personer som døde innen 14 dager etter en COVID-19-vaksine” tilsvarte 19.400 for de yngre enn 81 år og 28.065 for de 81 og over, totalt 48.465 dødsfall.

“Dette er rådata,” forklarte Renz. “Det er ingen analyse.” Og han understreket at disse dødstallene er fra mindre enn 20% av den amerikanske befolkningen.

“Vil du vite hvorfor 14 dager er viktig?” spurte han. “Fordi hvis du dør med 14 dager, blir du ikke ansett som vaksinert.” Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anses en ikke å være “vaksinert” før 14 dager etter at de hadde fullført injeksjonsregimet, noe som reiste spørsmålet om statlige myndigheter har klassifisert disse dødsfallene som noe annet enn vaksinasjonsrelaterte dødsfall.

Renz ga skjermbilder av “rådataene fra Medicare-serverne”, og kalte det “en gave til lureen” faktasjekkere “som fortsetter å lyve.”

“Og det jeg vil vite, skal du faktisk sjekke HHS nå?” hånet han. “Kommer du til å sjekke Fauci?”

I juli, en varsler som jobber profesjonelt som dataprogrammerer i helsevesenet data analyse, avgitt erklæring under ed at CMS data avslørte “minst 45.000” vaksinerelaterte dødsfall som følge av eksperimentelle COVID-19 at vaksineringen. USA Today og andre “faktasjekket” påstanden og kalte den feilinformasjon.

Det er den samme historien i Canada, der sykepleier -varslere forklarte: Mange dør etter å ha fått vaksiner og sykehus er fylt med fullstendig vaksinert . Det er et folkemord!

Nürnberg -rettssaken 2.0 er under forberedelse: WHO og verdensledere må svare for ‘forbrytelser mot menneskeheten’ .covid overlevelse

Alt dette for å beskytte deg selv mot et virus med en overlevelsesrate som er nær 100% for de som ikke har co-morbiditeter. (Omtrentlig overlevelsesrate for de som er smittet med COVID-19).

En pressemelding på Renz ‘nettsted svarer: “Dagens avsløringer befester at  ‘ Trusted News Initiative ‘  faktisk er kilden til feilinformasjon og propaganda, og at [advokaten] Thomas Renz Whistleblower var riktig hele tiden.”

Siden utrullingen av de COVID-19 genbaserte vaksinene begynte i desember i fjor, med bivirkninger, inkludert død, som ble passivt rapportert på CDCs Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), har mange trodd at det faktiske antallet skader er mye høyere.

De siste dataene fra CDCs VAERS -system som ble utgitt sist fredag,  avslører  rapporter om  726 965 bivirkninger i USA etter vaksinasjon, inkludert 15  386 rapporter om dødsfall  og  99 410 rapporter om alvorlige skader , mellom 14. desember 2020 og 17. september.

Likevel støttes antagelsen om betydelig høyere reelle tall av en  Harvard Pilgrim -studie fra 2010  som fant at “færre enn 1% av vaksineskader” er rapportert på VAERS. I tillegg har selv vaksineprodusenter beregnet minst en ” femti ganger underrapportering  av bivirkninger” på dette systemet.

Videre en fersk whistleblower rapport fra Prosjekt Veritas avslører medisinsk personell i føderale sykehus bekrefter tilstedeværelsen av mange pasienter som lider av COVID vaksineskader, men likevel “ingen” rapporter dem til VAERS.

Renz ga også bevis som bekrefter at Food and Drug Administration (FDA) har brukt de samme CMS -dataene for å overvåke forskjellige typer bivirkninger av injeksjonene i “nær sanntid”, selv om disse offentlige etatene og media fortsetter å gjenta det denne genbaserte vaksinen er “trygg og effektiv.”

Å vise data fra Medicare-mottakere i staten New York alene avslørte tusenvis av kardiovaskulære hendelser, tilfeller av COVID-19 og dødsfall blant totalt 16 sporet bivirkninger.

“Husk at dette er” bivirkninger “som regjeringen, media og sosiale medier fortsetter å fortelle offentligheten om at det ikke skjer,” sa han. “De lyver. Det er ingen tvil om at de lyver. ”

“Mantraet om” trygt og effektivt “må stoppe etter dagens informasjon,” sa Renz.To Johnson & Johnson -Tjenestemenn Sier I Skjult Innspilling At Barn Ikke Burde Få Vas På Grunn Av ‘Ukjente Konsekvenser’Forrige InnleggDusinvis Av Massachusetts State Troopers Slutter I Stedet For Å Få COVID-19-VaksinerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

delstatsregeringer som forbereder "karantenefasiliteter" for amerikanere som ikke klarer å isolere hjemme

KORONAVIRUSFEMATYRANNI

Statlige Myndigheter Forbereder “Karantene” For Amerikanere Som Ikke Klarer Å Isolere Hjemme

HAF30. September 2021

ma statlig politi pressekonferanse om overtid svindel sonde

KORONAVIRUSVAKSINER

Dusinvis Av Massachusetts State Troopers Slutter I Stedet For Å Få COVID-19-Vaksiner

HAF30. September 2021

prosjekt veritas

KORONAVIRUSVAKSINER

To Johnson & Johnson -Tjenestemenn Sier I Skjult Innspilling At Barn Ikke Burde Få Vas På Grunn Av ‘Ukjente Konsekvenser’

HAF29. September 2021

australsk politikommissær nekter å håndheve vaksinepassmandat

KORONAVIRUSINSPIRASJONPOLITISTATTYRANNIVAKSINER

Australsk Politikommissær Nekter Å Håndheve Vaksinepassmandat

HAF28. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.