Pro -Tennisspiller Avslutter Sesongen Etter At Covid -Vaksinen Forlot Ham Med ‘Voldelig Smerte’: ‘Plutselig Kan Jeg Ikke Trene, Jeg Kan Ikke Spille’

27. September 2021

Tennisproff Jeremy Chardy, 34, sier at han kanskje aldri vil dyrke sporten igjen etter at Pfizers vaksine mot Covid-19 angivelig lot ham få store smerter.

I en tale til Agence-France Presse forklarte den franske olympieren i 2020 at han begynte å oppleve voldsomt smertefulle, svekkende helseeffekter umiddelbart etter at han tok vaksinen.

pro -tennisspiller slutter sesong etter at covid -vaksine etterlot ham med 'voldelig smerte' 'plutselig kan jeg ikke trene, jeg kan ikke spille'

“Siden jeg hadde vaksinen min (mellom OL og US Open), har jeg hatt et problem, jeg har hatt en rekke kamper. Plutselig kan jeg ikke trene, jeg kan ikke spille, ”avslørte den tidligere topp 30 -spilleren forrige uke.

“Chardy sa at han led av bevegelsesbegrensende smerter,” rapporterer TennisMajors.com , med RT.com som beskriver at han beskrev “voldsomme, nesten lammende smerter over kroppen siden han tok jabben.”

Chardy, World Number 73 , klaget også over at det er for lite forskning på bivirkninger av den eksperimentelle vaksinen, og er bekymret for at han ikke vet når han kommer til å spille igjen.

“Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre,” sa Davis cup -vinneren. “Problemet er at vi ikke har noen tilbakeblikk på vaksinen. Det er mennesker som hadde lignende [bivirkninger], men varigheten [av problemene] var veldig forskjellig. ”

I sitater innhentet av RT.com , innrømmet Chardy at han angrer på at han tok vaksinen:

“I hodet mitt er det vanskelig fordi jeg ikke vet hvor lenge det vil vare. For øyeblikket er sesongen min stoppet, og jeg vet ikke når jeg kommer til å fortsette.

“Det er frustrerende fordi jeg begynte året veldig bra, jeg spilte veldig bra. Og så dro jeg til lekene, hvor jeg også følte meg bra.

“Og nå står sesongen min stille, og jeg vet ikke når jeg kommer til å fortsette. Det er spesielt frustrerende at jeg ikke har ti år å spille… plutselig, nå angrer jeg på å ha fått vaksinen, men jeg kunne ikke vite [hva konsekvensene ville bli]. ”

Chardy sier smerten har fått ham til å føle at han kan trekke seg allerede neste år.

“Jeg er 35 i februar, så akkurat nå er jeg kanskje litt negativ – men det er første gang jeg har tenkt at neste sesong kan bli min siste … det er vanskelig fordi jeg koste meg og jeg ville spille lenger.

I mellomtiden sier tennisproffen at han vil ta seg tid til å sørge for at han har det bra og planlegger å ta vare på seg selv før han kommer tilbake til banen.

“Nå har jeg vært hos to leger, jeg har gjort noen tester, så jeg vet hva jeg har, og det viktigste er å ta vare på meg selv,” sa Chardy.

“Jeg foretrekker til og med å ta mer tid til å ta vare på meg selv og være sikker på at jeg i fremtiden ikke vil ha noe problem, i stedet for å prøve å komme tilbake på banen så raskt som mulig og finne meg selv fortsatt ha helseproblemer, ” han sa.

Av Adan Salazar , gjesteskribentPfizer Administrerende Direktør Sier At “Normalt Liv” Ikke Kommer Tilbake Uten Vanlige COVID -VaksinasjonerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

pfizer ceo sier at "normalt liv" ikke kommer tilbake uten vanlige covid -vaksinasjoner

KORONAVIRUSVAKSINER

Pfizer Administrerende Direktør Sier At “Normalt Liv” Ikke Kommer Tilbake Uten Vanlige COVID -Vaksinasjoner

HAF27. September 2021

kanadisk sykepleier varsler mange som dør etter å ha fått vaksiner og sykehus er fylt med fullt vaksinert

KORONAVIRUSVAKSINER

Kanadisk Sykepleier -Varslere: Mange Dør Etter Å Ha Fått Vaksiner Og Sykehus Er Fylt Med Fullt Vaksinert

HAF27. September 2021

israelere protesterer vaksinatyranni 'fra holocaust -overlevende vi har blitt labrotter'

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Israelere Protesterer Mot Vaksinatyranni: ‘Fra Holocaust -Overlevende Har Vi Blitt Labrotter’

HAF27. September 2021

studie avslører covid hoax 40 45% av sykehusinnleggelsene på koronavirus skyldes faktisk andre årsaker

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSHELSEVESEN

Studie Avslører COVID HOAX: 40-45% Av Sykehusinnleggelsene I Coronavirus Skyldes Faktisk Andre Årsaker

HAF27. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.