World Economic Forum Legger Ut Enda En Vanvittig Dystopisk Video: ‘Hvordan Våre Liv Snart Kan Se Ut’…og erna sendte en “lakei” ved navn Børge Brende til dette “FORUMET”!!!

26. September 2021

The World Economic Forum nylig lagt ut en video med tittelen “Ta en titt på fremtiden”. Tydeligvis er fremtiden de ønsker et dystopisk mareritt der avhumanisering tas til absurde nivåer.

verdens økonomiske forum legger ut enda en vanvittig dystopisk video 'hvordan våre liv snart kan se ut'

Som du sikkert vet, har denne pandemien siden 2020 forgiftet livene til milliarder av mennesker over hele verden. I mellomtiden kan World Economic Forum (WEF) ikke inneholde sin begeistring. Denne mektige, innflytelsesrike, elite-eide organisasjonen fortsetter å legge ut bisarrt optimistiske videoer om “fordelene” og “mulighetene” til COVID-19 .

For eksempel, i januar, la WEF ut en video med tittelen “What is the Great Reset” som i utgangspunktet erkjenner at den bruker pandemien for å få til en ny sosial og økonomisk orden … mens han gjør narr av dem som spådde at det ville skje. En måned senere la WEF ut en annen video med tittelen “ Lockdowns Are Quietly Improving Cities Over the World ” som var intet mindre enn vanvittig. Faktisk slettet WEF til slutt den videoen … men det betyr ikke at de ikke tror det.

Unødvendig å si, folk hater absolutt disse videoene. De blir hensynsløst nedstemt på YouTube og 99,85% av kommentarene uttrykker fullstendig avsky. Men det stoppet WEF fra å skape flere absurditeter.

17. august la WEF ut en video med tittelen “Slik ville livet vårt snart se ut”. Og det ser ut som traileren til en dystopisk skrekkfilm der folk blir behandlet som avhumaniserte storfe.

Her er videoen:https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1427721919483326470&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fworld-economic-forum-dystopian-video.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Det første de gjør helt klart, er at de ikke vil at du eller barna dine skal forlate huset. De vil at du skal jobbe hjemmefra, og de vil at barna skal lære hjemmefra. Og de tror at disse endringene vil være så permanente at kontorer må omformuleres og hele nabolag må redesignes.

De vil ikke engang at du skal forlate huset for å få mat. De vil også at du skal bære en maske i ditt eget hus når du får den maten. “Analytics-drevne tjenester” innebærer at store teknologiselskaper vil analysere nettsøkene dine og forbruke vaner for å “forutsi” hva du vil ha og få det sendt til deg:

wef2

Samme ting:

fôring av drektige purker.jpg.

Hvis du bestemmer deg for å bli gal og faktisk kommer deg ut av huset for å møte andre mennesker, vil de at det skal være slik:

wef1

Hvis du møter et annet menneske, blir det med hånddesinfeksjonsmiddel og permanente masker. Ikke glem å skanne QR -koden slik at de vet nøyaktig hvor du er og hvem du møter med.

De vil også spore deg på den skummelste måten.

wef3

Jeg hater hvert ord i denne setningen.

I følge WEF vil masker være en permanent ting. Og på grunn av det vil deres dyrebare ansiktsgjenkjenningssystemer ikke fungere like godt. Så hva er løsningen? Stopp med maskene fordi pandemier er midlertidige? Selvfølgelig ikke. Stopp med sporing av enkeltpersoner? Er du gal? Svaret deres: Skyt lasere rett på hjertet vårt og lytt til hjerteslagene våre for å identifisere oss. Ja, det er det mest vanvittige svaret på det spørsmålet, og det er det de legger i videoen sin.

Disse krypene er også “laserfokuserte” på barna våre. De ønsker å forme og forme dem i henhold til deres dystopiske prinsipper. Av denne grunn fremmer WEF permanent fjernundervisning på skjermer.

wef4

De vil at barna dine skal være låst inne i huset og stirre på skjermer hele dagen.

Selv om fjernundervisning har vært intet mindre enn katastrofalt for barns utvikling og mentale velvære, ønsker WEF at det skal bli permanent. Og for å selge den vanvittige ideen, hevder de at det ville “forbedre deres digitale ferdigheter”.

Det er det svakeste argumentet jeg noen gang har hørt om noe i mitt liv. Barn i dag trenger absolutt ikke å “forbedre sine digitale ferdigheter”. De lærer å bruke telefoner og nettbrett før de faktisk lærer å gå. Om noe, må de skalere sine “digitale ferdigheter” med et par hakk og øke “gå ut og bli skitne” ferdigheter med et par hakk.

WEF vet godt at barn trenger å leke, sosialisere og kommunisere med andre barn for å utvikle seg ordentlig. De vil imidlertid ikke at barn skal utvikle seg skikkelig. Det er den skremmende, skremmende sannheten om agendaen deres. De ønsker å nekte viktige elementer i et barns utvikling for å skape den typen mennesker de ønsker å leve i sitt dystopiske samfunn.

wef5

De vil virkelig at COVID -hysteri skal være permanent.

Ikke ulikt tidligere WEF -videoer, denne ble mottatt med universell avsky. Her er noen Twitter -svar på videoen (jeg cherrypick dem ikke, de er bokstavelig talt alle sånn).

alt jeg ser i denne videoen er mer control endles.png.
verdens økonomiske forum på twitter slik kan våre liv snart se ut.  ta.png.

Absolutt må-lese: Ingen personvern, ingen eiendom: Verden i 2030 Ifølge World Economic Forum

For Å Konkludere

Som du kanskje har lagt merke til, forverrer disse videoene meg, som om de forverrer nesten alle som ser dem. Og av flere grunner. For det første, hvem stemte på noe av dette? Var det noen som så navnet på Klaus Schwab – lederen for WEF – på en valgavstemning? Selvfølgelig ikke. Faktisk har Schwab jobbet i årevis med å demontere nasjonale demokratier.

“Schwab som utgiver av World Economic Forums rapport” Global Redesign “fra 2010 antar at en globalisert verden best styres av en koalisjon av multinasjonale selskaper, regjeringer (inkludert gjennom FN -systemet) og utvalgte sivilsamfunnsorganisasjoner (CSOer). Den argumenterer for at regjeringer ikke lenger er “de overveldende dominerende aktørene på verdensscenen” og at “tiden er inne for et nytt interessentparadigme for internasjonal styring”. WEFs visjon inkluderer et “offentlig-privat” FN, der visse spesialiserte etater ville operere under felles statlige og ikke-statlige styringssystemer.

“Ifølge Transnational Institute (TNI) planlegger forumet derfor å erstatte en anerkjent demokratisk modell med en modell der en selvvalgt gruppe” interessenter “tar beslutninger på vegne av folket. Tankesmien oppsummerer at vi i økende grad går inn i en verden der samlinger som Davos er “et stille globalt statskupp” for å fange regjeringen. ” – Wikiepdia, Klaus Schwab

For det andre promoterer hver eneste WEF -video unironisk en gledeløs, frihetsfri verden der alt som gjør livet verdt å leve er forbudt.

De vil at du skal bli i huset ditt mens de trekker ut det de trenger fra deg ved hjelp av teknologi. De vil lære barna dine å være de samme. De vil ikke at du skal vandre for langt hjemmefra, og hvis du gjør det, vil de spore deg på et biologisk nivå.

De vil spesielt ikke at du skal samhandle med andre mennesker på en normal måte, fordi det kan utløse litt menneskelighet i deg.

Er det slik du vil leve? Er dette verden du vil at barna dine skal vokse opp i? Hvis ikke, må vi aktivt avvise hvert forsøk på å gjøre planene sine til virkelighet, på alle mulige nivåer.

Kilde: VigilantCitizen.comDusinvis Av Massachusetts State Troopers Trekker Seg I Forkant Av Fristen For Statens Obligatoriske VaksinemandatForrige Innlegg

Relaterte Artikler

dusinvis av delstatstropper i Massachusetts trekker seg før tidsfristen for statens obligatoriske vaksinmandat

INSPIRASJONTYRANNIVAKSINER

Dusinvis Av Massachusetts State Troopers Trekker Seg I Forkant Av Fristen For Statens Obligatoriske Vaksinemandat

HAF26. September 2021

“Salat” vaksinerer deg og andre grunner til at du ikke kan stole på mattilførselen

KONTROLLGMOVAKSINER

Spiselig ‘Vaksine’: Hvorfor Vil De Sette MRNA -Teknologi I Salat?

HAF26. September 2021

chinese whistleblower covid 19 forsettlig utgitt i løpet av oktober 2019 militære spill i Wuhan

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSNYHETERKRIG

Kinesisk Varsler: COVID-19 Utgitt Med Vilje I Løpet Av Oktober 2019 Militære Leker I Wuhan

HAF25. September 2021

Kroatias president 'vi skal ikke vaksineres lenger'

KORONAVIRUSINSPIRASJONVAKSINER

Kroatias President: ‘Vi Vil Ikke Bli Vaksinert Lenger’

HAF25. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.