– CO2 kan ikke være hovedårsaken til klimaendringene

https://enerwe.no/co2-energi-fornybar-energi/co2-kan-ikke-vaere-hovedarsaken-til-klimaendringene/127482?fbclid=IwAR27dCSmzzjC1L7q26bnygyqEsRAYJWGgDEICZU4k9qH56jFLJ-0ecZ7BQs

kristine.kottePUBLISERT Mandag 12. oktober 2015 – 06:00

Fysikeren Stein Bergsmark ble rådet til å pensjonere seg før han kunne publisere sin kontroversielle rapport.

Fysikeren Stein Bergsmark har brukt fritiden sin de siste tre årene på et privat forskningsprosjekt, der resultatene tyder på at klimaendringene ikke er menneskeskapt. Teorien er stikk i strid med samfunnets etablerte sannhet, og forskningen som FNs klimapanel jobber ut ifra. Prosjektet har hittil resultert i en rapport og en forelesning.

– Jeg har flere ganger blitt beskyldt for å være kjøpt og betalt av oljebransjen. Men det er som oftest av personer som blir betalt for å forske  på at klimaendringene skal være menneskeskapt, sier Bergsmark til enerWE.

Vi møtte Stein Bergsmark og kona i Oslo, i forbindelse med en forelesning han skulle holde på Universitetet i Oslo. Han hadde ingen forventninger om stappfull sal.

Leder for fornybar energi-studier

Før fysikeren nylig pensjonerte seg var han koordinator for fornybar energi-studiene på Universitetet i Agder (UiA). Han fortalte aldri studentene sine at han brukte kveldene sine på et privat forskningsprosjekt, og at gulvet i loftsetasjen hjemme på gården utenfor Tvedestrand var dekket av papirer, rapporter og forskningsmateriell.

Leder for fornybar energi-studier

Før fysikeren nylig pensjonerte seg var han koordinator for fornybar energi-studiene på Universitetet i Agder (UiA). Han fortalte aldri studentene sine at han brukte kveldene sine på et privat forskningsprosjekt, og at gulvet i loftsetasjen hjemme på gården utenfor Tvedestrand var dekket av papirer, rapporter og forskningsmateriell.

OLJE-OG-ENERGIMILJOKLIMAFORSKNING-OG-UTVIKLINGFORNYBARTFORNYBAR-ENERGIENERGICO2STUDENTNYHE

OLJE-OG-ENERGIMILJOKLIMAFORSKNING-OG-UTVIKLINGFORNYBARTFORNYBAR-ENERGIENERGICO2STUDENTNYHETER

Annonsørinnhold:

Legg igjen en kommentar