Stor Tilbakestilling Møter Den Grønne Agendaen: Teknokrater Vil Ha “Obligatoriske” Karbonkredittkort

21. September 2021

Teknokrater forbereder “obligatoriske” personlige karbonfradrag som vil innføre rasjonering på alle områder av livet ditt via en app som registrerer reise-, oppvarmingskostnader og til og med maten du spiser.

flott tilbakestilling møter den grønne agendaen teknokrater ønsker 'obligatoriske' karbonkredittkort

Forslaget ble presentert i vitenskapstidsskriftet Nature av fire miljøeksperter som et middel for å redusere globale karbonutslipp.

Alle ville få et “karbonfradragskort” “som innebærer at alle voksne får en like stor handel med karbonfradrag som reduseres over tid i tråd med nasjonale [karbon] -mål.”

Forfatterne gjør det klart at programmet ville være en “nasjonal obligatorisk politikk.”

Karbonenheter vil bli “trukket fra det personlige budsjettet for hver betaling av transportdrivstoff, drivstoff til oppvarming av husholdninger og strømregninger”, og alle som går over grensen, vil bli tvunget til å kjøpe flere enheter i det personlige karbonmarkedet fra de som har for mye å selge . ”

Dette betyr at de private jetfly-rike rett og slett kunne omgå systemet helt (som de uansett ville eie via investeringer) ved ganske enkelt å kjøpe karbonkreditter og fortsette sin luksuriøse livsstil.

Forslaget gjør det klart at måtene for å måle en persons opptak av karbonenheter for reiser ville fungere “på grunnlag av sporing av brukerens bevegelseshistorikk.”

Forfatterne merker hvordan normalisering av kontaktsporing via COVID-19- apper vil sikre at et lignende system kan brukes for å holde oversikt over karbonkreditter med minst mulig oppstyr.

“Nylige undersøkelser viser hvordan apper for sporing av COVID-19-applikasjoner med hell ble implementert med obligatoriske ordninger i flere østasiatiske land som Kina, Taiwan og Sør-Korea,” heter det i artikkelen.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1435797787363454976&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fgreat-reset-carbon-credit-cards.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

En ‘Climate Lockdown’ er på horisonten: En trussel som brukes til å mobbe publikum til å godta den ‘store tilbakestillingen’ .

“I disse landene vurderte appene brukerens reisehistorikk og helsestatus, og spilte en nøkkelrolle i sporing av infeksjoner.”

Forfatterne bemerker faktisk spesifikt hvordan masse ubestridelig overholdelse av forskrifter for COVID -låsing har smurt skidene for ytterligere påtrengende tyranni, og at “folk kan være mer forberedt på å godta sporing og begrensninger knyttet til PCA for å oppnå et tryggere klima” som et resultat.

Den stadig mer sofistikerte teknologien for kunstig intelligens vil også “gjøre det mulig å enkelt spore og håndtere” folks “mat- og forbrukrelaterte utslipp.”

Med andre ord, å spise det Big Brother anser for å være et overskudd av rødt kjøtt eller noe annet som anses som “skadelig” for planeten, vil resultere i en karbonreduksjon.

Bare hold deg til å spise feil og ormer som er anbefalt av FN, så holder du deg innenfor rasjoneringsgrensen.

“Vi har fortsatt makt til å hindre regjering av eksperter på demokratisk måte,” skriver Wesley Smith . “Men hvis vi mangler mot, og hvis vi – igjen – godtar betydelige frihetsbegrensninger i navnet på å beskytte helse, vil ikke den myke totalitarismen vi vil ha tilrettelagt være deres skyld. Det blir vårt. ”

Som vi tidligere har fremhevet, blir ideen om ” klimasperringer ” også normalisert i lys av massens overholdelse av pandemiske låsninger.

Og de hevder fortsatt at ‘ Great Reset ‘ er en “ubegrunnet konspirasjonsteori.”

Kilder: Summit.news ; YouTube.com ;Satanisme Powerpoint -Lysbilde Presentert For Den Amerikanske Hæren: ‘Hvor Mange Barn Har Blitt Ofret Til Satan For Vaksinen?’Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

global oppvarming co2 hoax

AGENDA 2030GLOBAL WARMING HOAXNWO

Agenda 2030 Og Dine Karbonfradrag

HAF18. September 2021

teknokrater er fast bestemt på å redusere hvert menneske til en qr -kode

TEKNOKRATITRANSHUMANISMETYRANNI

Teknokrater Vil Redusere Hvert Menneske Til En QR -Kode

HAF10. September 2021

det er på tide å slutte å terrorisere barna våre

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSGLOBAL WARMING HOAXKRIG MOT BARN

Det Er På Tide Å Slutte Å Terrorisere Barna Våre

HAF4. September 2021

klima, covid, kontroll - og kriminelle

KONTROLLKORONAVIRUSGLOBAL WARMING HOAX

Hva Du Bør Vite Om Klimaendringer, Covid, Kontroll Og Kriminelle

HAF25. August 2021

Legg igjen en kommentar