Flygende sprøyter – Bill Gates ønsker å slippe genmodifiserte mygg for å injisere deg med vaksiner

26. februar 2021

Flying Syringes er et uttrykk som brukes til å referere til et foreslått prosjekt finansiert av Bill Gates for å lage genmodifiserte mygg som injiserer vaksiner til mennesker når de biter dem.

Flygende sprøyter - Bill Gates ønsker å slippe genmodifiserte mygg for å injisere deg med vaksiner

I 2008 tildelte Bill and Melinda Gates Foundation 100 000 dollar til Hiroyuki Matsuoka ved Jichi Medical University i Japan for å forske på genmodifiserte mygg.

Hiroyuki Matsuoka ved Jichi Medical University i Japan tror det kan være mulig å gjøre mygg som normalt overfører sykdom til “flygende sprøyter”, slik at når de biter mennesker leverer de vaksiner.

Professor Hiroyuki Matsuoka vil prøve å designe en mygg som kan produsere og skille ut et malaria -vaksineprotein i en verts hud. Håpet er at slike mygg også kan levere beskyttende vaksiner mot andre smittsomme sykdommer.

Hvis Matsuoka beviser at ideen hans har fortjeneste, vil han være berettiget til ytterligere 1 million dollar i finansiering. The Washington Post omtalt flyr sprøyter som en “fet idé”.

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e -postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg via e -post.

Epostadresse

Abonnere

Faktisk slapp Bill Gates en gang faktisk en sverm mygg på intetanende folkemengder på en TED -konferanse i 2009.

“Det er ingen grunn til at bare fattige mennesker skal ha opplevelsen,” sa Bill Gates, før han la til at myggene ikke var smittsomme.

https://youtube.com/watch?v=tsgvhP07BC8%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Den-US%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Bill Gates finansierer også et prosjekt som tar sikte på å levere en  usynlig kvantetatovering gjemt i vaksinen mot koronaviruset  for lagring av vaksinasjonshistorikken din.

Forskerne viste at deres nye fargestoff, som består av nanokrystaller som kalles kvantepunkter, kan forbli i minst fem år under huden, der det avgir nær-infrarødt lys som kan oppdages av en spesialutstyrt smarttelefon.

Ifølge en fagfellevurdert studie publisert i et respektert tidsskrift av verdens mest autoritative vaksineforskere,  drepte imidlertid Bill Gates DTP -vaksine 10 ganger flere afrikanske jenter  enn selve sykdommen.

På den annen side lærte vi i fjor basert på en avlyttet rapport om menneskelig etterretning at  Bill Gates tilbød 10 millioner dollar bestikkelse for et  tvangsvaksinasjonsprogram for Coronavirus til det nigerianske representanthuset.

Indere bør passe seg for at den britiske ledede  GAVI har klart å infiltrere Indias helsepolitiske utforming og derved få en strategisk posisjon for å diktere Indias svar på koronavirus.

Selv om Storbritannia er GAVIs største finansierer, følger implementeringen det som er kjent som “Gates -tilnærmingen”. Kjent som vaksinekartellet eller farmakartellet av kritikere, har vaksinene blitt anklaget for å ha forårsaket  minst 38 millioner for tidlige dødsfall over hele verden .

Selv den såkalte “Swadeshi” indiske COVID-19-vaksinen COVAXIN-produsenten Bharat Biotech ble støttet siden starten av Bill Gates  og den internasjonale farmasylobbyen.

Bill Gates agenda i India  og hans “besettelse av vaksiner” ble avslørt i fjor i et langt stykke av Robert F. Kennedy Jr., nevøen til den tidligere amerikanske presidenten John F. Kennedy.

For siste oppdatering om utbruddet, sjekk vår  koronavirusdekning .

Send inn  tips og bidrag  ved å skrive til oss direkte. Bli med oss ​​på WhatsApp  for mer informasjon og oppdateringer.Vi trenger din støtte for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om Deep State -truslene som menneskeheten står overfor. Ditt bidrag, uansett hvor lite det er, hjelper oss til å holde oss flytende. Vennligst vurder å støtte GreatGameIndia.

Støtt GreatGameIndia

36 KOMMENTARER

 1. EdG Gullion Høres ut som noe fra en Universal -film fra 1930 -årene med den vanlige Mad Scientist som skaper kaos på verden. Gates har ingen medisinsk grad, bare nok penger til å kjøpe seg inn i farmasøytisk industri og bruke dem til er en avfolksingsagenda. Personlig tror jeg at fyren ikke bare er gal, han er ond.Laster inn …Svare
 2. themisthios Alle som faktisk ga ut vaksine som bærer mygg, ville være skyldige i så mange forbrytelser at du ville ha en jobb som viser dem. Denne mannen er verre enn Hitler.Laster inn …Svare
 3. tellyouwhatblog I India “shoo” vi ikke myggene, vi sviner i helvete ut av dem. Så takk, nei takk.
  #RIPvaksineLaster inn …Svare
 4. DD Cuanto más soportar a este pseudocientífico esquizofrénico? eliminenlo del planeta ya!Laster inn …Svare
 5. John Sp Plant og bruk Tansy -planten (tanacetum vulgare) det er et utmerket myggavstøtende middel. Enten plantet rundt inngangspartiet eller kuttet og forlatt på vinduskarmer, eller kokt og blandingen sprøytet som avstøtende middel, eller du kan bare ta bladene og gni dem på huden din.Laster inn …Svare
 6. yoyohere menneskeheten trenger virkelig et av de døde øynene fra 1000 meter for å ta bildet.Laster inn …Svare
 7. Suzanne L. Bill Gates har snakket om dette i minst 10 år, men han vil faktisk aldri gjøre det, fordi a) det er ingen måte å kontrollere doseringen fra flere bitt, og b) det er ingen måte å fakturere deg. Det han virkelig spesialiserer seg på her, er å terrorisere publikum. For sport. Fordi han er ond.Laster inn …Svare
 8. Heidi Rodriguez-Preston EVRTYTHING this psycho path does has eugenics written on it …. en morder for vår fremtid … våre barn.Denne fyren er 100% ond og må ødelegges …. sammen med sine medmenn i private / offentlige forsknings- og utviklingsprosjekter.India trakk pluggen på ham en gang, men slapp ham tilbake da de bestemte seg for å bli med i eugenikkprogrammet fra mottaker til bedragerprodusent … slik vinner han gjennom bestikkelser og grådige politikere.Laster inn …Svare
 9. Peter Gates er kriminelt vanvittig !!!! Han trenger å låse seg for resten av sitt vanvittige liv sammen med sin vanvittige gale kone. Begge er onde degenererte.Laster inn …Svare
 10. Konservativ tanke Verste ideen noensinne om å frigjøre genetisk endret mRNA til mygg. Det er å sette denne genien tilbake i en hvilken som helst flaskeLaster inn …Svare
 11. Mo Tror det ikke lar seg gjøre. Hvordan tror du at Brasil -epidemien som nylig var knyttet til unormal hodestørrelse hos nyfødte spedbarn, var knyttet til den faktiske myggutgivelsen. Hva kom først? Må være på radaren vår. Årsak og virkning?Laster inn …Svare
 12. Sannheten seirer Liker hashtaggen din, det er et angrep på menneskeheten.Laster inn …Svare
 13. Dan Han får Dr Evil fra Austin Powers til å se normal ut! Han er helt gjøk og har ikke engang klart å få MS Windows til å fungere skikkelig etter flere tiår.Laster inn …Svare
 14. Jayebird Det er urovekkende å se Gates snakke om seg selv som om han faktisk var et Menneske! Totalt ????????!!!Laster inn …Svare
 15. Popcicle Hvem er disse menneskene som synes å være så begeistret for å lytte til denne vanvittige psykopaten? Han er ikke lege, han er ikke forsker, han er ingen andre enn en jødisk eugeniker og en morder. Det var hans jødiske penger som fikk ham til dette punktet i nasjonen, og hans jødiske penger fikk ham til å drepe barna i de fattige nasjonene. Han mener at han er viktigere enn noen andre som jødiske supremacister også.Laster inn …Svare
 16. Antonis Hva med å sette ham i fengsel for terror? hva i all verden er den ideen, som kommer fra direkte fra filmer og terrortingLaster inn …Svare
 17. Larry Kan vi vennligst organisere GLOBAL BOUNTIES på de tomme hodene til Bill GATES, Fauci og andre som presser dette?Laster inn …Svare
 18. Syk av Gookville Hvorfor var Hitler dårlig? Tror du også at Holohaux lyver?Laster inn …Svare
 19. canadadienasty Hitler ville aldri ha vurdert en så gal plan. Gjør noen undersøkelser om den virkelige Hitler.Laster inn …Svare
 20. Drep Gill Bates Noen må sette en kule i hodet på denne psykopaten for sin tvangsvaksinasjonsplan!Laster inn …Svare
 21. Rebel Geit Han er en ond mann. All sannhet om sykeplaner er blitt gjort allment kjent. Han er verdens mest hatede leder. Overraskelse at han ikke har blitt skutt, noen har tatt ham ut. Jeg er sikker på at en Mafi -gjeng er på vei hjem nå!Laster inn …Svare
 22. Arie Microsoft fungerte veldig bra, bare antivirusprogrammer spiste programvaren hans. Så du bør alltid installere på nytt eller kjøpe en nyere versjon. Nå gjør han det samme på ppl, bare ppl vil dø på slutten. Og det er det. Så mange er blinde.Laster inn …Svare
 23. chrisirish67 arrestere porter for den innenlandske terroristen han er og konfiskere alle eiendelene hans.Laster inn …Svare
 24. KEVEN BARNES BILL GATES ER EN REVOLUSJON II CIVIL WAR II DREP PÅ SIKTE MÅLPATRIOTTER
  GO PRO THE KILLLaster inn …Svare
 25. Heidi Rodriguez-Preston Bill Gates er antikrist som erstattet David Rockerfella.Fyren må låses inne på et institutt. Men det vil alltid være grådige forskere som er villige til å selge sin sjel og patenter til høystbydende.Dette er biokrigføring og ulovlig, derfor drar han til asiatiske land for å bestikke dem med tilskudd.Flere tilfeldige bitt av mygg smittet med malaria høres ut som en avfolksplan… .. sørg for å kjøpe opp mange verftsvakter og spray de varme ut dem… drep dem før de dreper deg! Lås og last repellant klar …https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=19419&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-19419-614b0cc6b9a5aSvare
 26. Heidi Rodriguez-Preston Melinda Gates så endelig “lyset” … skilte seg fra psykopaten … .27 år for sent.https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=19420&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-19420-614b0cc6b9e19Svare
 27. Simone Hvor jeg bor sprøytes fylket etter mygg og jeg vet ikke hva annet i den tåken som lastebilene satte ut. Noe har ødelagt økosystemet i flere tiår ettersom insekter som var gode og mange er borte fra jordsmonnet. Ikke flere lysbugs, doodlebugs i mitt område sammen med andre insekter. Fuglene har allerede blitt drept regelmessig på landsbasis, så det har vært en bevisst plan av kultistene som ønsker verdensherredømme og jorden ødelagt. De planlegger å gjenskape den til sin smak “alene”. Ingen andre vil leve enn noen få for deres nødvendige slaveri. Gates og Rockefellers leder drapsplanen! Eugenikk startet medhttps://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=19424&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-19424-614b0cc6ba12cSvare
 28. Meeee Hodet hans ville se bra ut på en PIKE sammen med noen få millioner, elite- og GMEN -bankfolk og MSM -kanter, de fortjener ikke fengsel, de fortjener å bli trukket fra hverandre av en sint mobb av millioner mennesker hvis familier blir ødelagt av disse vaksinerhttps://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=19445&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-19445-614b0cc6ba3ffSvare
 29. Aneton ????????????????♥ ️https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=19760&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-19760-614b0cc6ba6fcSvare
 30. Merknader ????????????????????????♥ ️????https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=19762&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-19762-614b0cc6ba9e3Svare
 31. Merknader ????????????????https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=19763&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-19763-614b0cc6bace1Svare
 32. frihet 2012 Prikk-til-prikk. “Flygende sprøyter” forskning. Nå slipper de mygg i Florida? Angivelig for å sterilisere mygg, spre sykdommer.Ja sikkert.Sterilisere? Sikker. Folk kanskje?De irriterende floridianerne, som trosset “wokiene”, sluttet å bruke masker, gikk tilbake på jobb og hadde noen av de laveste COVID -tilfellene i landet, måtte straffes.Vaksiner for alle! Flygende vaksiner. Slipper inn 5..4… 3… 2… 1https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=19845&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-19845-614b0cc6bafaeSvare
 33. Neil Du tror virkelig at skilsmissen deres er for ekte annonse, ikke for å beskytte agendaen deres!https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=20332&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-20332-614b0cc6bb2a6Svare
 34. Tom Forsvinn denne VERMIN!https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=20844&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-20844-614b0cc6bb584Svare
 35. Nancy Bowerman Hva er det med denne mannen? Han ble velsignet over å bli født i Amerika og bli like rik som han er, og likevel vil han ta oss ned. Har han ikke gjort nok skade allerede. Jeg tror han og kona har mistet sinnet.https://widgets.wp.com/likes/#blog_id=65809171&comment_id=20882&origin=greatgameindia.com&obj_id=65809171-20882-614b0cc6bb877Svare
 36. spørsmål21 Det er angivelig blitt rapportert at Bill Gates ble arrestert av Trumps Military not Bidens, er dette faktisk sant? Faktatjekkere som følger godt med beretninger som ble gitt dem, gjør det ikke sant.
  https://realrawnews.com/2021/08/military-arrests-bill-gates/

Legg igjen en kommentar