BOMBSHELL: FDA tillater varsler om at COVID-19-vaksiner dreper og skader mennesker!

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

FDA holdt et vaksineadvieskomitémøte i går (17. september 2021) for å diskutere godkjenning av et tredje Pfizer COVID-19 “boosterskudd.”

Det var tegn på vei inn i møtet denne uken om at det kan være noe fyrverkeri under denne høringen, da to fremste vaksineforskere fra FDA, Dr. Marion Gruber og Dr. Phillip Kause, direktør og visedirektør for Office of Vaccines Research , trakk seg nylig.

Dette fulgte en rapport publisert i The Lancet fra 18 tjenestemenn ved FDA som motsatte seg Biden -administrasjonens plan om å begynne å distribuere Pfizer “boosterskudd” senere denne måneden (september 2021) før FDA hadde godkjent dem.

Å si at det var fyrverkeri på møtet i vaksineadvieskomiteen i går, kan være en grov underdrivelse. Den 18 medlemskomiteen stemte 16 mot 2 MOT å godkjenne boosterskuddene, selv om de senere godkjente dem for personer 65 år og eldre.

Under den “åpne sesjonen” -delen av møtet, fikk uenige leger som satte spørsmålstegn ved Pfizer -skuddene en sjanse til å snakke med publikum om bekymringene sine, og de presenterte for offentligheten REAL data om skuddene som til nå har blitt sterkt sensurert.

Dr. Joseph Fraiman, en legevaktlege fra New Orleans som studerte ved Cornell Medical School, uttalte at det ikke er noen forsøk som er store nok ennå til å bevise at COVID-19-vaksinene reduserer sykehusinnleggelse uten å forårsake alvorlig skade.

Han beklaget det faktum at “vaksinen som nølte” som kom til legevakten hans, var mer utdannet om risikoen ved COVID-19-vaksinen enn de som ble vaksinert.

 Jeg vet at mange tror at vaksiner som nøler er dumme, eller bare feilinformert. Det er slett ikke det jeg har sett.

Faktisk, uavhengig av utdanningsnivå, er vaksinen som nølte med å ha møtt på legevakten mer kjent med vaksinestudier og mer bevisst på sin egen COVID -risiko enn vaksinert.

For eksempel har mange av sykepleierne mine nektet vaksinen til tross for at COVID-19 har forårsaket flere dødsfall og ødeleggelser enn de fleste mennesker har.

Jeg spør dem hvorfor nekte vaksinen?

De forteller meg mens de har sett de første farene ved COVID, eldre, overvektige, diabetikere; de tror risikoen er lav.

De tar ikke feil. En 30 år gammel kvinne har omtrent 1 av 7000 sjanser for å få COVID og bli innlagt på sykehus over det.

Han påpekte at en nylig studie viste at risikoen for vaksineindusert myokarditt (hjertesykdom) hos unge menn er høyere enn risikoen ved sykehusinnleggelse fra COVID.

Han ba om større studier.

Vi medisinske institusjon kan ikke trygt kalle ut anti-COVID-19-aktivister som offentlig hevder at vaksinene skader mer enn de sparer, spesielt hos unge og friske, det faktum at vi ikke har de kliniske bevisene for å si at disse aktivistene tar feil, bør skremme oss alle .

Steve Kirsch, administrerende direktør i fondet for tidlig behandling av COVID-19, ga også vitnesbyrd, og han begynte sine kommentarer med:

Jeg kommer til å fokusere mine kommentarer i dag med elefanten i rommet som ingen liker å snakke om, at vaksinene dreper flere mennesker enn de sparer.

Han presenterte data for å bevise at troen på at disse vaksinene er “sikre” rett og slett ikke er sann. Han gir flere fakta for å vise dette, de fleste av dem har vi tidligere dekket her på Health Impact News .

For eksempel har folk 71 ganger større risiko for hjerteinfarkt etter COVID-19-vaksiner enn noen annen vaksine.

Kirsch hevder at ekspertanalyse av eksisterende data, inkludert 6-måneders Pfizer-forsøkene og VAERS-data, beviser at skuddene dreper flere mennesker enn de angivelig sparer.

Omtrent 411 dødsfall per million doser. Det betyr at rundt 150 000 mennesker har dødd (fra Pfizer -skuddene).

Deretter presenterte han noen data fra det israelske helsedepartementet.

De virkelige tallene bekrefter at vi dreper mer enn vi sparer. Og jeg vil gjerne se på Israels helsedepartementets data om 90+ åringene der vi gikk fra en 94,4% vaksinert gruppe til 82,9% vaksinert de siste 4 månedene.

I det mest optimistiske scenariet betyr det at 50% av de vaksinerte døde og 0% av uvaksinerte døde. Med mindre du kan forklare at du ikke kan godkjenne boosterne for publikum.

Dr. Jessica Rose, PhD, MSc, BSc, som vi tidligere har omtalt her på Health Impact News og har gjort omfattende studier av VAERS -data, ga også en presentasjon der hun viste at vi har hatt en økning på 1000% i bivirkninger etter COVID -vaksiner, sammenlignet med alle tidligere vaksiner tidligere år, noe vi har dekket mye her på Health Impact News .

Lytt til presentasjonene til disse tre legene. Dette er fra vår Bitchute -kanal , og det er også på vår Rumble -kanal .

https://www.bitchute.com/embed/KwlZU198oGpT/

Vil FDA og Biden-administrasjonen godkjenne den tredje Pfizer COVID-19 “Booster shots”?

Det er viktig å forstå at dette var et “rådgivende” komitémøte, og de fastsetter ikke retningslinjer. FDA kan fortsatt godkjenne det tredje Pfizer COVID-19-skuddet mot anbefalingen fra den rådgivende komiteen.

Dessuten er disse tre legene som delte sannheten om dataene ikke en del av komiteen, men vitnet under delen “åpne kommentarer” på møtet.

Men det faktum at FDA tillot sine kommentarer er veldig viktig, ettersom de nå er i offentlig rekord.

Det er åpenbart noen slagsmål på FDA om Pfizer COVID-19-skudd. Hva kan være årsakene til dette?

Jeg ser to mulige årsaker til at dette kan skje.

For det første kan dette være en “narkotikakrig”, der Pfizers konkurrenter er opprørt over at Pfizer får så mye av markedsandelen på COVID-19-vaksinene, og de legger press gjennom kontaktene sine hos FDA for å begynne å diskreditere Pfizer og bremse ned deres raske løp om å dominere dette markedet.

Eller for det andre begynner folk å forlate skipet på Biden-administrasjonen ettersom den nåværende COVID-19-vaksinefortellingen nå faller veldig raskt sammen, ettersom hundretusenvis av mennesker nå skriker for å få sine stemmer hørt om deres negative erfaringer med COVID -19 skudd, og FDA og andre prøver å dekke rumpa i tilfelle det blir et regimeskifte og folk begynner å bli arrestert for forbrytelser mot menneskeheten.

Jeg håper på det andre scenariet, men frykter at det sannsynligvis er det første.

Hvis Biden -administrasjonen og deres behandlere på Wall Street mener at de fortsatt har full kontroll over denne massevaksinasjonskampanjen som virkelig er et folkemord og forbrytelser mot menneskeheten, så vil de bare gå videre og godkjenne Pfizers tredje skudd uansett, uten godkjenning av denne komiteen.

De vil i utgangspunktet fortelle det amerikanske folket og deres forretningskonkurrenter at de vet at vi er på dem, og at de ikke bryr seg fordi de tror at ingen kommer til å gjøre noe for å stoppe dem.

Vi vet hvilken side bedriftsmediene er på, ettersom de fortsetter å publisere løgnene om at de uvaksinerte fyller sykehus og er ansvarlige for å spre COVID-19-varianter, og selvfølgelig ga de ingen presseomtale til de avvikende legene som vitnet i komiteen møte i går (i det minste fant jeg ingenting etter å ha foretatt et nyhetssøk i bedriftsmedia.)

Vil Amerika gjøre det som er nødvendig for å bekjempe disse medisinske tyrannene, som er minoritet og lett kan bli overmannet hvis nok folk motsatte seg, eller vil nasjonen fortsette å stå til side og la dem fortsette med sitt masse eugenikkprogram for å redusere verdens befolkning?

Dette er absolutt et vendepunkt i menneskets historie, ikke bare for USA, men for hele verden.

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

COVID-19 Bioweapon Injection Casuals List

Lokal Detroit -TV ber om historier om uvaksdød død av COVID – Får over 180 000 svar på vaksine skadet og død i stedet

24 526 dødsfall 2317 495 skader etter COVID -skudd rapportert i EUs database for bivirkninger

Tenåringer 50X mer sannsynlig å få hjertesykdom etter COVID -skudd enn alle andre FDA -godkjente vaksiner i 2021 kombinert – CDC innrømmer sant, men anbefaler det fortsatt

Foruten fosterdød, dør ammende babyer og blir syke etter mødres COVID -skudd

Militære medlemmer dør og lider av lamslående effekter av vaksinasjoner mot COVID

CDC: Tenåringer injisert med COVID -skudd har 7,5 X flere dødsfall, 15 X flere funksjonshemminger, 44 X flere sykehusinnleggelser enn alle FDA -godkjente vaksiner i 2021

COVID -skudd dreper og lamslår tenåringer i rekordmange tall – Små barn er neste

Legg igjen en kommentar