Agenda 2030 Og Dine Karbonfradrag

18. September 2021

Personlig karbonfradrag blir avansert i tråd med målene i Agenda 2030 , FNs bærekraftsmål (SDGs) og menneskeskapte klimaendringer. Jeg har skrevet om denne bluffen tidligere i artikler som Good Hearts, Fooled Minds: Top 4 Fallacies of the Hijacked Environmental Movement der jeg har påpekt at menneskeheten faktisk forurenser planeten, men at slik forurensning absolutt ikke har noe med karbondioksid å gjøre eller CO2, som er en livsgass .

Siden Operation Coronavirus er en naturlig utvekst av agendaen for New World Order (NWO) generelt, må det forventes at dets bedragers mønster vil etterligne andre svindel og fup som fremmes av kabalen.

global oppvarming co2 hoax

Det er mange eksempler på dette, men det er to raske: sjekk likhetene mellom COVID og 11. september (20 -årsjubileet som nylig passerte), og mellom COVID og den menneskeskapte svindelen for klimaendringer . Denne artikkelen vil utforske sistnevnte, spesielt det spesifikke området for personlige karbonkvoter.

Den Teknokratiske Ideen Om Karbonkreditter

teknokrati

Ideen om personlige karbonfradrag og karbonkreditter har eksistert lenge, og har sine røtter i teknokrati , som kan defineres som “en regjering eller et sosialt system kontrollert av teknikere, spesielt forskere og tekniske eksperter.” Teknokratene ønsker å sette opp et system der energienheten i samfunnet er under deres kontroll, og dermed vil alle mennesker, naturlig avhengig av energi, også komme under deres kontroll .

På en måte har vi et slikt system nå, hvor penger er energi og den energiformen er under kontroll av private sentralbanker. Men karbonkreditter tar ideen langt, langt lenger.

Tenk deg en verden der alt folk gjorde – spise, drikke, reise, bruke apparater, bruke strøm på noen måte, til og med puste – var alt knyttet til deres personlige karbonfradrag. Og tenk hvis alle karbonkreditter ble kontrollert og distribuert av teknokrater. Enhver dissident kan da enkelt kuttes ut av systemet ved å trykke på en bryter, med ødeleggende virkelige konsekvenser.

Studien Konkluderer Med At Personlige Karbonfradrag Kan Prøves I Klimabevisste Nasjoner

En studie i Nature med tittelen Personal carbon allowances revisited , publisert 16. august 2021, analyserer hvordan karbongodtgjørelser kan brukes til å nå klimamål.

For de som er kjent med NWO -agendaen , er ‘klimamål’ et orwellsk begrep som i utgangspunktet oversetter til opprettelsen av en kunstig grense for menneskelig energiforbruk (for å oppfylle det teknokratiske målet) og opprettelsen av propaganda for å få folk til å tro at de på en eller annen måte sparer planeten eller hjelpe miljøet ved å gå sammen med den. Her er noen sitater fra studien:

“Her diskuterer vi hvordan personlige karbonfradrag (PCAer) kan spille en rolle i å nå ambisiøse mål for klimabegrensning. Vi hevder at de siste fremskrittene innen AI for bærekraftig utvikling, sammen med behovet for en lav-karbon-utvinning fra COVID-19-krisen, åpner et nytt vindu for PCA-er.

“Videre presenterer vi designprinsipper basert på bærekraftsmålene for fremtidig adopsjon av PCA. Vi konkluderer med at PCA kan prøves i utvalgte klimabevisste teknologisk avanserte land, med tanke på potensielle spørsmål rundt integrering i den nåværende policy-blandingen, personvernhensyn og distribusjonseffekter. ”

Dette er designet for å diktere hver eneste lille detalj i livet ditt:

“Godtgjørelsen kan dekke rundt 40% av energirelaterte karbonutslipp i høyinntektsland, og omfatte enkeltpersoners karbonutslipp knyttet til reiser, romoppvarming, vannoppvarming og elektrisitet. Kvoter ble tenkt trukket fra det personlige budsjettet for hver betaling for drivstoff, oppvarming av drivstoff og strømregninger. Mennesker i mangel vil kunne kjøpe flere enheter i det personlige karbonmarkedet fra de som har for mye å selge. Nye, mer ambisiøse PCA-forslag inkluderer utslipp fra hele økonomien, for eksempel mat, tjenester og forbruksrelaterte karbonutslipp. ”

Dette neste sitatet slipper katten ut av sekken. Hele poenget er at personlige karbonfradrag handler om atferdsendring eller atferdsendring . Hele denne ordningen er en psykologisk operasjon designet for å endre handlingene dine. De vil at du skal utføre karbonbudsjettering, noe som i hovedsak vil bety at du blir OCD om hver handling! Det er enda en parallell med COVID, som har oppmuntret folk til å være OCD om å berøre overflater eller ha menneskelig interaksjon:

“Basert på denne litteraturen er PCA-er tenkt å levere karbonutslippsrelatert atferdsendring via tre sammenkoblede mekanismer: økonomisk, kognitiv og sosial. I likhet med en karbonavgift, en politikk som den ofte sammenlignes med, er den økonomiske mekanismen til PCA-er tenkt å påvirke beslutningsprosessen ved å tildele en synlig karbonpris til kjøp og bruk av fossilt brenselbasert energi i første omgang, og muligens også til forbruksrelaterte utslipp i mer avanserte PCA-design.

“I tillegg til den økonomiske mekanismen har PCA som mål å påvirke energi- og forbruksatferd ved å øke karbonets synlighet, ved å fremkalle brukernes kognitive bevissthet om karbon i deres daglige rutiner og ved å oppmuntre til karbonbudsjettering. Videre er det planlagt det felles målet om utslippsreduksjon og tildeling av PCA-er per innbygger for å skape en sosial norm for lavkarbonatferd. ”

Det Fungerte For COVID, Så Hvorfor Kan Det Ikke Fungere For Klimaendringer?

Her er det samme temaet igjen, som går omtrent slik: det fungerte for COVID, så hvorfor kan det ikke fungere for klimaendringer? Hvis NWO -kontrollerne kan lure folk og spre masseskrekk over et falskt virus som aldri har vist seg å eksistere , hvorfor ikke prøve det samme over en tenkt forestående karbonapokalypse?

“Spesielt under COVID-19-pandemien har restriksjoner på enkeltpersoner av hensyn til folkehelsen og former for individuell ansvarlighet og ansvar som var utenkelig bare ett år før, blitt vedtatt av millioner av mennesker. Folk kan være mer forberedt på å godta sporing og begrensninger knyttet til PCA for å oppnå et tryggere klima og de mange andre fordelene (for eksempel redusert luftforurensning og forbedret folkehelse) forbundet med å håndtere klimakrisen. Andre lærdommer som kan trekkes, vedrører offentlig aksept i noen land for ytterligere overvåking og kontroll i bytte mot større sikkerhet.

“I mange land spilte for eksempel mobilapper designet for sporing og sporing av COVID-19 infeksjoner en viktig rolle i å begrense spredningen av pandemien. Distribusjon og testing av slike apper gir teknologiske fremskritt og innsikt i utformingen av fremtidige apper for sporing av personlige utslipp. ”

Vi Introduserer AI I Beslutningsprosessen

Husker du den skumle Google-videoen The Selfish Ledger (min analyse her ) som skisserte en dystopisk fremtid der beslutningsprosesser ble overgitt til AI ( Artificial Intelligence ) i den siste sosiale ingeniørhandlingen? Det fremmes også her:

“Til slutt lover fremskritt innen digitalisering og AI for bærekraftig utvikling å redusere implementeringskostnader og logistiske utfordringer for PCA … Et stadig økende antall beslutningsoppgaver blir delegert til programvaresystemer, slik at presentasjon av målrettet personlig informasjon til fremtidige brukere på sine utslippsmønstre. Den siste vitenskapen om AI for læring, inkludert bruk av virtuelle agenter, kan hjelpe til med å avgrense typen informasjon som brukerne viser seg å håndtere og redusere sine karbonutslipp. For brukeren kan alt det ovennevnte pakkes i en brukervennlig smarttelefon-app som presenterer skreddersydd informasjon og råd om personlige karbonutslipp og letter karbonbesparelser. ”

Personlige Karbonfradrag: Siste Tanker

Noen svindel og hoaxes trenger en injeksjon av nye varianter for å holde den offisielle fryktfortellingen levende. Vi har nå ISIS-K (høres ut som et frokostblanding) og den fryktede Delta-varianten og Mu-varianten.

På et tidspunkt, etter alle de nye variantene, vaksinene, boosterne og hva som helst, kan NWO -kontrollerne synes det er for vanskelig å holde på som om det er en overhengende trussel.

De kan deretter dreie seg om den flere tiår gamle kokte trusselen om klimaendringer og presse på for personlige karbonfradrag, sykle på baksiden av COVID eller annen propaganda . Detaljene i svindelen du jour kan endre seg, men manipulasjonsmønstrene forblir de samme.

Vi må huske at krigen mot karbon er en krig mot livet , siden vi er karbonbaserte skapninger som lever i en verden av karbonbaserte liv . Dodgy eller snarere ikke-eksisterende vitenskapen bak den offisielle COVID fortellingen er den samme ikke-eksisterende vitenskapen bak menneskeskapte klimaendringer fortelling . Ikke gi opp friheten og rettighetene dine, eller selg deg selv ved å begrense din oppførsel til et karbonopplegg som påstår å redde miljøet når det ikke gjør noe slikt.

Av Makia Freeman , Gjesteskribent , HumansAreFree.com

Makia Freeman er forfatteren av boken Cancer: The Lies, the Truth and the Solutions .Lokal Detroit TV Ber Om Historier Om Uvaksdød Død Av COVID – Får I Stedet Over 180 000 Svar På Vaksine Skadet Og Død I StedetForrige InnleggSveitsiske Borgere Gjør Opprør – De Installerer Bord Utenfor Barer Og Restauranter For Å Ignorere Vax -PassNeste Innlegg

Relaterte Artikler

australske tjenestemenn kunngjør igjen en ny verdensorden 2

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSNWO

Australske Tjenestemenn Kunngjør Igjen En Ny Verdensorden

HAF14. September 2021

joe biden er ikke inkompetent - han gjør akkurat det han ble ansatt for å gjøre kollaps -amerika

KOMMUNISMESAMMENSVERGELSEFLOTT TILBAKESTILLINGNWO

Joe Biden Er Ikke Inkompetent – Han Gjør Akkurat Det Han Ble Ansatt For Å Gjøre: Kollaps Amerika

HAF11. September 2021

australsk folkehelse -sjef sier sporing av covid -kontakt er en del av 'ny verdensorden'

STOREBRORSAMMENSVERGELSEKONTAKT SPORINGKORONAVIRUSNWO

Australsk Folkehelse -Sjef Sier At COVID -Kontaktsporing Er En Del Av ‘New World Order’

HAF9. September 2021

hva er egentlig denne "flotte tilbakestillingen" som folk stadig snakker om?

FLOTT TILBAKESTILLINGNWO

Hva Er Egentlig Denne “Flotte Tilbakestillingen” Som Folk Snakker Om?

HAF7. September 2021

Legg igjen en kommentar