Kjære Statsminister Erna og alle andre politikere i landet vårt.

Idag skal min mamma flytte på ” hvilehjem ” der hun må betale mer husleie og matutgifter enn hun har i pensjon. Regner med de får servert mat ” på boks”. Hun måtte i tillegg bruke sparepengene sine til å kjøpe møbler, gardiner ( som selvfølgelig måtte spesialsyes)og alt av nødvendig utstyr. Men hun er så heldig at hun får beholde sengen som hun hadde fra forrige plass . Min pappa betaler også husleie der han bor. Tilsammen så får mine foreldre på 85 og 88 år boutgifter på langt over kr 20 000 pr mnd. Mine søsken og pappa må kjøre henne på plass idag. I sammenligning med at dersom du begår en forbrytelse i Norge og blir satt i fengsel så får du, gratis transport, møblert rom , betaling pr dag/ dagpenger du så lenge du ” bor der”, de får også servert mat som er laget av egne ansatte/ utdannet kokker.Har ikke min mamma og pappa vært med å bygge landet vårt? I motsetning til de som er med på å ødelegge det? Hvor er rettferdighet i dette? Hilsen en av døtrene til de som var med på å bygge landet vårt til det det er idag. Grethe Norvoll.DEL GJERNE.Innlegget er postet på Statsministers side, blir spennende å se om dem godkjenner det.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.