VAERS: Ca. 70 Mennesker Dør Av COVID -Vaksiner Hver Dag I Amerika

16. September 2021

Vaccine Adverse Events Reporting System ( VAERS ) eksploderer med vaksineskader, i en hastighet som aldri er sett før. Antall skader og fra disse vaksinene er så enormt, alle tidligere vaksineskadedata i løpet av de siste to tiårene blekner i forhold til blodbadet som ble observert i 2021.

vaers ca.  70 mennesker dør av covid -vaksiner hver dag i Amerika

Regjeringens passive vaksineskadeovervåkingssystem har logget over 675 000 bivirkninger fra vaksinene på bare åtte korte måneder. Hvis disse medisinske problemene ble delt mellom de omtrent 17 000 sykehusene i USA , har det vært omtrent 40 COVID -vaksineskader for hvert sykehus i landet.

I løpet av de siste førti-syv dagene med rapportering har det også blitt rapportert 3296 dødsfall til VAERS . Dette tilsvarer SJUTI dødsfall per dag – en offerrutine for medisinsk feil og urettmessig død som må stoppes.

Når Stoppes Programmet For Folkemordvaksine?

Til dags dato har det blitt rapportert totalt 14 701 dødsfall som følge av COVID -vaksinene i USA, og et stort flertall av disse dødsfallene skjer innen en uke etter vaksinasjon. De unge og de gamle dør unødvendig, ettersom vaksineprotokollen tvinges på folk som voldtekt og blir annonsert som den eneste måten å stoppe COVID.

Dette er absolutt en løgn, et stort bedrag som blir brukt for å ydmyke familier og frata enkeltpersoner deres rettigheter og rettighet. Historisk sett blir fjernet fra markedet og fratatt lisensbeviset når det bare er en håndfull dødsfall .

Det er så mange dødsfall fra denne vaksinen, nesten alle sykehus i USA kan representere en død pasient som ble ofret “til det beste.” Hvis folkemordrutinen fortsetter med boosterskudd, vil disse dødsfallene av vaksinetall fortsette å skyte i været – en apokalypse som allerede er vitne til i sterkt vaksinerte nasjoner som Israel .

Vanlige medier nekter å ta opp disse historiene og lyver om -bivirkninger, normalisering av ukelange sykdommer, Bells Parese , blodpropper , hodepine, alvorlige smerter og hjertebetennelse hos barn . De vanlige mediene ligger gjennom tennene og sier at etter vaksinasjon er COVID mild og er et bevis på at vaksinen virker . Hver dag blir sytti mennesker dødelig utsatt for dette bedrag, ettersom de intuberes og deretter sendes til likhuset.

alle dødsfall rapportert til vaers etter år 300x132

Heftig medisinsk feilbehandling og urettmessig død ødelegger sykehusenes troverdighet

Etter hvert som den medisinske feilbehandling fortsetter, renser sykehussystemer rundt om i landet friske “uvaksinerte” ansatte fra sine rekker, noe som skaper kunstig sengemangel. Sykepleiere som en gang ble hyllet som “superhelter” blir nå diskriminert, raskt og overfladisk.

Ettersom hundretusener av medisinske problemer blir rapportert hos de vaksinerte testpersonene , er det bare ikke nok sykepleiere og leger til å håndtere alle problemene forårsaket av COVID -vaksinene. Som et resultat ødelegger voldsom medisinsk feilbehandling og urettmessig død, forårsaket av COVID -vaksiner, troverdigheten til sykehus.

De nåværende 675 000 bivirkningene rapportert til VAERS inkluderer IKKE alle de andre bivirkningene som feildiagnostiseres som noe annet, ikke rapportert, normalisert eller ignorert.

Mange pasienter og leger kan ikke koble vaksineskadene tilbake til vaksinene fordi de enten er for stolte til å innrømme det; de er uvitende om VAERS rapporteringssystem; de er vaksinefanatikere og ser rett og slett ikke på eller tror på fakta; eller de er så vant til å ha tilbakevendende medisinske problemer, plagende helseproblemer, vaksineskader, legebesøk og reseptavhengighet, at all denne smerten og elendigheten bare er normal for dem.

Disse rapporterte bivirkningene spiller heller ikke inn i titusenvis av alvorlige sykdomstilfeller som oppstår etter vaksinasjon, COVID-tilfeller som har blitt dekket av CDCs PCR-regelendring, noe som kunstig reduserer COVID-tilfeller hos vaksinerte og bevisst under- rapporterer dem. Enten disse sykdommene kalles COVID, DELTA, Mu, lungebetennelse, tuberkulose eller influensa, fortsetter sykdommen etter vaksinasjon.

Til slutt inkluderer det rapporterte antallet bivirkninger ikke alle de vaksinerte og uvaksinerte menneskene som ble skadet av muterende stammer av viruset, en epidemiologisk konsekvens av det selektive trykket, ikke-nøytraliserende utformingen av COVID-vaksinene .

Kilde: AFinalWarning.com / Referanser:  VAERS.gov ; AHA.org ; CDC.govBREAKING: Studie Finner Ut At Dagens Covid-19-Vaksiner Vil Forårsake ‘Vaksineindusert Forbedret Sykdom' Når De Blir Infisert Med DeltaForrige Innlegg

Relaterte Artikler

breaking - studie finner ut at dagens covid 19 -vaksiner vil forårsake 'vaksineindusert forbedret sykdom' når de blir infisert med delta

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSVAKSINER

BREAKING: Studie Finner Ut At Dagens Covid-19-Vaksiner Vil Forårsake ‘Vaksineindusert Forbedret Sykdom' Når De Blir Infisert Med Delta

HAF16. September 2021

80% av dødsfallene i covid 19 i august var vaksinerte mennesker

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Eksplosiv! Folkehelsedata: 80% Av Dødsfallene I Covid-19 I August Var Vaksinerte Mennesker

HAF15. September 2021

tiårets historie - er dette massemordet av medier og myndigheter

SENSURKORONAVIRUSAVFOLKNINGMSM

Historien Om Tiåret – Er Dette Massemord Av Medier Og Regjering?

HAF15. September 2021

bevisene for ivermektin og covid 19

SENSURKORONAVIRUSHELSEVESENPROPAGANDA

Stol På Vitenskapen: Beviset For Ivermectin Og COVID-19

HAF15. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.