BREAKING: Studie Finner Ut At Dagens Covid-19-Vaksiner Vil Forårsake ‘Vaksineindusert Forbedret Sykdom’ Når De Blir Infisert Med Delta

16. September 2021

Covid-19 injeksjoner fortsetter å bli presset som den eneste løsningen på pandemien, selv om “gjennombrudd” infeksjoner i økende grad forekommer. Men en gruppe japanske forskere har gitt ut en vitenskapelig studie som viser at SARS-CoV-2 Delta-varianten “er klar til å skaffe fullstendig motstand” mot de eksisterende vaksinene.

breaking - studie finner ut at dagens covid 19 -vaksiner vil forårsake 'vaksineindusert forbedret sykdom' når de blir infisert med delta

Videre, da fire vanlige mutasjoner ble introdusert i Delta -varianten, forbedret Pfizers mRNA -injeksjon smittbarheten og gjorde at den ble resistent. En Delta -variant med tre mutasjoner har allerede angivelig dukket opp, noe som antyder at det bare er et spørsmål om tid før en fjerde mutasjon utvikler seg, og da kan fullstendig motstand mot Pfizers jab være nært forestående.

Spike-proteinet som brukes i mRNA COVID-19-vaksiner består av det påståtte originale SARS-CoV-2 piggproteinet, uten mutasjoner. Flere varianter av bekymring (VOC) har imidlertid angivelig dukket opp, som har mange mutasjoner og er svært smittsomme.

Dr. Lee Merritt: I dyreforsøk, etter å ha blitt injisert med mRNA -teknologi, døde alle dyr ved reinfeksjon .

Etter hvert som mutasjonene øker, øker også bekymringen for vaksinemotstand og forbedret smittsomhet. Som forskerne forklarte i bioRxiv , preprint -serveren for biologi:

“Reseptorbindingsdomenet (RBD) til piggproteinet binder seg til vertscellereseptoren ACE2, og interaksjonen formidler membransmelting under SARS-CoV-2-infeksjon. Nøytraliserende antistoffer mot SARS-CoV-2 er hovedsakelig rettet mot RBD og blokkerer interaksjonen mellom RBD og ACE2. De fleste SARS-CoV-2-varianter har fått mutasjoner i de nøytraliserende antistoffepitopene til RBD, noe som resulterer i flukt fra nøytraliserende antistoffer.

Når en enkelt mutasjon ble lagt til Delta-piggen, gjenkjente de fleste anti-RBD-antistoffene den fortsatt. Dette var imidlertid ikke tilfellet med fire mutasjoner, som forskerne kalte Delta 4+. Ikke bare ble Delta 4+ ikke gjenkjent, men smittsomheten ble forbedret:

delta

Kort sagt, mens Pfizers Covid-19 jab fortsatt nøytraliserte Delta-varianten, da fire vanlige mutasjoner ble introdusert for RBD, mistet vaksinen evnen til å nøytralisere varianten og i stedet forbedret smittsomheten.

“En tredje runde med boosterimmunisering med SARS-CoV-2-vaksinen er for tiden under vurdering,” forklarte forskerne. “Våre data tyder på at gjentatt immunisering med villtype-piggen kanskje ikke er effektiv for å kontrollere de nye Delta-variantene.”

Til tross for den økende erkjennelsen av at økende injeksjoner bare kan gjøre saken verre, gjennomfører Israel for tiden en boostskuddskampanje etter nylig å ha registrert den høyeste infeksjonshastigheten over 7 dager i verden til tross for at 80% av befolkningen er fullstendig vaksinert. USA og Storbritannia har også bekreftet at de er i ferd med å følge etter.

En rekke eksperter har uttrykt bekymring for at Covid-19-injeksjoner og massevaksinasjonsprogrammet kan forverre pandemien ved å utløse utvikling av nye varianter, via et konsept kjent som antigenisk eller immun, rømme.

Et generelt prinsipp innen biologi, vaksinologi og mikrobiologi er at hvis du setter levende organismer som bakterier eller virus under press, for eksempel via antibiotika, antistoffer eller kjemoterapeutika, men ikke dreper dem helt, kan du utilsiktet oppmuntre mutasjonen til mer virulente stammer. De som slipper unna immunsystemet ditt, overlever og velger mutasjoner for å sikre deres videre overlevelse.

Geert Vanden Bossche , Ph.D., en vaksinologiekspert og tidligere global direktør for vaksineprogrammer, inkludert arbeid for Bill & Melinda Gates Foundation, er blant dem som har advart om immunforsømmelse på grunn av presset som legges på viruset under masse vaksinasjon.

“Det kommer til å ha det veldig tøft … og mange av disse mikroorganismer vil dø,” sier Bossche. “Men hvis du ikke virkelig kan drepe dem alle, hvis du ikke helt kan forhindre infeksjonen, og hvis det fortsatt er noen mikroorganismer som kan replikere til tross for dette enorme presset, vil de begynne å velge mutasjoner som gjør dem i stand til å overleve.” 7

COVID-19 har høy mutasjonskapasitet, men ifølge Bossche, hvis viruset ikke er under press, vil det ikke nødvendigvis se et behov for å velge mutasjoner for for eksempel å bli mer smittsom. Men hvis du setter det under press, slik det skjer under massevaksinasjonskampanjen – eller som Bossche kaller det “det ene store eksperimentet” – kan dette endre seg.

geert vanden bossche, gavi og bill melinda gates foundation

Dr. Peter McCullough – internist, kardiolog, epidemiolog og professor i medisin ved Texas A&M College of Medicine i Dallas, som også er redaktør for to medisinske tidsskrifter og har publisert hundrevis av studier i litteraturen – er også bekymret for immunitet flukt:

“Hvis vi fortsetter dette med injeksjonene, kommer det en variant etter den andre … Vi leker med ild her med denne massevaksinasjonen … Min tolkning som internist og kardiolog – jeg er utdannet epidemiolog, jeg har bokstavelig talt gjort et år med intens COVID -forskning og opplæring – jeg skal fortelle deg, jeg tror dette Delta -utbruddet vi har akkurat nå er et produkt av massevaksinasjon. Hvis vi ikke hadde jabben, hadde vi hatt det bedre. Vi hadde allerede behandlet dette ned til et meget akseptabelt nivå. ”

Massevaksinasjon Som Driver Mot Vaksine-Resistente Mutanter

En annen studie -basert på en matematisk modell-simulerer hvordan vaksinasjonshastigheter og frekvensen av viral overføring påvirker SARS-CoV-2-varianter. De fant at et verst tenkelig scenario kan utvikle seg når en stor andel av befolkningen er vaksinert, men virussmitte er fortsatt høy-omtrent som nå. Dette representerer hovedscenariet for utvikling av resistente mutantstammer. Som nevnt i studien, publisert i Scientific Reports :

“… [A] kontraintuitivt resultat av vår analyse er at den høyeste risikoen for resistent stammeopprettelse oppstår når en stor brøkdel av befolkningen allerede er vaksinert, men overføringen ikke er kontrollert. Lignende konklusjoner er nådd i en SIR -modell av den pågående pandemien og en modell for patogenutslipp fra vertsimmunitet. Videre er empiriske data i samsvar med dette resultatet rapportert for influensa. ”

Det ligner veldig på utviklingen av antibiotikaresistens, hvor bakterier muterer og blir sterkere for å overleve angrepet på antibakterielle midler. Covid-19 injeksjoner blokkerer ikke infeksjon helt; de tillater infeksjon og kan redusere symptomene, men i løpet av den tiden kan virus mutere for å unngå immunsystemet.

Hos en uvaksinert person opplever ikke viruset det samme evolusjonære presset for å mutere til noe sterkere, men ifølge Paul Bieniasz , en Howard Hughes -etterforsker ved Rockefeller University, kan delvis vaksinerte individer “tjene som en grobunn for viruset å skaffe nye mutasjoner. “

Det har allerede dukket opp varianter som viser tegn på vaksinemotstand. 30. august 2021 fremhevet Verdens helseorganisasjon ‘mu’ -varianten som en variant av interesse (VOI), og uttalte at den har “en konstellasjon av mutasjoner som indikerer potensielle egenskaper ved immunflukt.”

31. august 2021 hadde 39 land rapportert mu -tilfeller. “Lambda” -varianten, som WHO utpekte som en VOI 14. juni 2021, viser også tegn på økt smittsomhet og motstand mot vaksiner. Forskere fra Chile skrev i medRxiv :

“Resultatene våre indikerer at mutasjoner som er tilstede i piggproteinet til Lambda -varianten av interesse, gir økt smittsomhet og immunforsømmelse fra nøytraliserende antistoffer forårsaket av CoronaVac. Disse dataene forsterker ideen om at massive vaksinasjonskampanjer i land med høy SARS-CoV-2-sirkulasjon må ledsages av streng genomisk overvåking som gjør det mulig å identifisere nye isolater som bærer piggmutasjoner og immunologi-studier som tar sikte på å bestemme virkningen av disse mutasjonene i immunflykt og vaksiner gjennombrudd. “

Er Naturlig Immunitet Overlegen For Varianter?

Som ytterligere bevis på at Covid-19-injeksjonene avtar effektivitet og overlegenhet av naturlig immunitet, avslørte data 17. juli 2021 for det israelske helsedepartementet at av de mer enn 7.700 Covid-19-tilfellene som ble rapportert siden mai 2021, skjedde det bare 72 hos mennesker som tidligere hadde hatt COVID-19-en frekvens på mindre enn 1%. Derimot forekom mer enn 3000 tilfeller-eller omtrent 40%-hos mennesker som hadde mottatt en COVID-19-vaksine.

Med andre ord var de som ble vaksinert 6,72 ganger-nesten 700%-mer sannsynlig å utvikle Covid-19 enn de som hadde naturlig immunitet mot en tidligere infeksjon. Patolog Dr. Ryan Cole snakket med journalisten Daniel Horowitz og forklarte at naturlig immunitet gir bred immunitet som ikke kan matches med vaksinasjon:

“En naturlig infeksjon induserer hundrevis på hundrevis av antistoffer mot alle proteiner i viruset, inkludert konvolutten, membranen, nukleokapsidet og piggen. Flere titalls av disse antistoffene nøytraliserer viruset når det oppstår igjen. I tillegg, på grunn av immunsystemets eksponering for disse tallrike proteiner (epitomer), har våre T -celler også et robust minne. Våre T -celler er ‘marinesoldater’ i immunsystemet og den første forsvarslinjen mot patogener. T -celleminnet til de som er smittet med SARSCOV1 er på 17 år og kjører fortsatt. ”

En retrospektiv observasjonsstudie publisert 25. august 2021 fant også at naturlig immunitet er bedre enn immunitet mot Covid-19-jabs, med forskere som uttalte:

“Denne studien viste at naturlig immunitet gir lengre varig og sterkere beskyttelse mot infeksjon, symptomatisk sykdom og sykehusinnleggelse forårsaket av Delta-varianten av SARS-CoV-2, sammenlignet med BNT162b2 to-dose vaksineindusert immunitet.”

Videre i henhold til et team av forskere fra Washington University School of Medicine, hvis du har hatt Covid-19 – også et mildt tilfelle – du er sannsynlig å være immune for livet, slik tilfellet er med utvinning fra mange smittestoffer .

Dessverre skiller helsemyndigheter ikke mellom dem som har kommet seg etter Covid-19 og fortsetter å anbefale injeksjoner for alle, noe som kan tilføre drivstoff til brannen i stedet for å slukke det.Eksplosiv! Folkehelsedata: 80% Av Dødsfallene I Covid-19 I August Var Vaksinerte MenneskerForrige InnleggVAERS: Ca. 70 Mennesker Dør Av COVID -Vaksiner Hver Dag I AmerikaNeste Innlegg

Relaterte Artikler

vaers ca.  70 mennesker dør av covid -vaksiner hver dag i Amerika

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

VAERS: Ca. 70 Mennesker Dør Av COVID -Vaksiner Hver Dag I Amerika

HAF16. September 2021

80% av dødsfallene i covid 19 i august var vaksinerte mennesker

KORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Eksplosiv! Folkehelsedata: 80% Av Dødsfallene I Covid-19 I August Var Vaksinerte Mennesker

HAF15. September 2021

tiårets historie - er dette massemordet av medier og myndigheter

SENSURKORONAVIRUSAVFOLKNINGMSM

Historien Om Tiåret – Er Dette Massemord Av Medier Og Regjering?

HAF15. September 2021

bevisene for ivermektin og covid 19

SENSURKORONAVIRUSHELSEVESENPROPAGANDA

Stol På Vitenskapen: Beviset For Ivermectin Og COVID-19

HAF15. September 2021

Legg igjen en kommentar