INNLEGG SKREVET AV…Anette Iren Isene! DETTE VIL IKKE DE KRIMINELLE TA INNOVER SEG!

Du lurer kanskje på, hvordan den nye vaksinen virker? ⚠️ HVER gang du tar en dose med mRNA-vaksine får du en AUTOIMMUN respons. Fordi det er slik de virker*. La meg forklare mer detaljert lenger ned i innlegget. Men først. En slik “vaksine” har aldri før vært i bruk i den allmenne befolkningen. At BARN, ungdom og friske voksne som ikke er i en risikogruppe tør å ta denne nye vaksinen, er for meg helt ubegripelig.At FORELDRE tillater å vaksinere sine friske barn med en vaksine som har et så stort SKADEPOTENSIALE (alt fra nedsatt fertilitet til død☠ ), må tyde på ekstrem desinformasjon og REDSEL. For dette er IKKE vitenskapelig begrunnet. (Vis meg gjerne erfaringsgrunnlag og/eller studier som viser det motsatte.)Vær så snill og vent. Vent å se hvordan det går med de som allerede har tatt vaksinen, nå som vi går inn i influensa- og forkjølelsessesongen. Hvorfor forhaste seg? Vi har ikke dårlig tid! Du har klart deg fint i 1,5 år! *Hvordan virker disse vaksinene? ????Kortversjon: Vanligvis når man vaksinerer seg så sprøytes det inn et stoff som kroppen så skal danne antistoffer mot. Forskjellen på denne nye vaksineteknologien er at nå sprøytes det inn mRNA (et slags dataprogram) som får kroppen til å produsere et stoff (spikeprotein) som så kroppen skal danne et antistoff i mot.Vår egen kropp skal manipuleres til å både produsere spikeproteiner og SAMTIDIG reagere immunologisk mot disse. Altså kroppen skal danne antistoff mot et stoff kroppen selv har produsert = autoimmun respons. Dette er helt nytt. Og vi vet heller ingenting om hvor lenge og hvor mye spikeproteiner som produseres. Og hvordan dette vil påvirke kroppen over tid (3, 5, 10 år eller fremtidige generasjoner). Og det er også usikkerhet omkring den såkalte ADE-EFFEKTEN som kan oppstå. ADE (Antibody-Dependent Enhancement), på norsk, antistoff-avhengig forsterking betyr at antistoffene som kroppen produserer ikke lenger har en nøytraliserende effekt på spikeproteinene.Antistoffer skal fungere som en dørvakt og blokkere spikeproteiner fra å komme inn i cellene. Men ved ADE-effekten fungerer antistoffene i stedet som en innkaster og FORSTERKER infeksjonen og gjør det lettere for spikeproteiner å trenge inn i cellene. Effekten kan også forekomme ved kontakt med andre typer av virus enn viruset som det vaksineres mot. Dette har potensiale til alvorlige bivirkninger etter vaksinering. Man kan oppleve alvorlig sykdomsforløp av selv “uskyldige” virusinfeksjoner på grunn av den forsterkende effekten. For å ikke snakke om autoimmune sykdommer som kan dukke opp i kjølvannet. Det finnes effektive tiltak samt legemidler som kan brukes både forebyggende og som behandling mot covid og som kan fås her i Norge. Er du frisk og rask, tenk deg om. Du trenger ikke risikere liv og helse ved å innrullere deg i dette vaksineforsøket. Det er ditt valg og din fremtid. Det er voksnes oppgave å beskytte barna, ikke utsette dem for unødvendig risiko. Gjør hjemmeleksa di nå. I morgen kan det være for sent.Tenk på dine kjære, er det verdt risikoen?

Legg igjen en kommentar