Stratosfærisk kontrollert forstyrrelseseksperiment (SCoPEx) StratoCruiser

  Kommentarer

StratoShield ble opprinnelig foreslått av Bill Gates ‘selskap Intellectual Ventures, og har fått nytt navn til StratoCruiser og et team finansiert av Bill Gates’ FICER, Harvards Solar Geoengineering Program Research Program, Hewlett Foundation, Alfred P. Sloan Foundation og andre filantroper planlegger på verdens største forsøk på å dimme solen.

Dette eksperimentet er designet for å etterligne vulkanutbrudd ved å sprøyte svovel inn i stratosfæren for å avkjøle planeten, en geoengineering solar stråling håndtering (SRM) teknikk kjent som stratosfærisk aerosol injeksjon (SAI). David Keith og Frank Keutsch planlegger å teste utstyret ved å sprøyte vann, og deretter gå videre til sprøyting av kalsium og til slutt svovel.

Stratosfæriske svovelinjeksjoner er den mest omtalte måten å etterligne Mount Pinatubo -utbruddet som sendte enorme mengder svovel inn i stratosfæren og avkjølte planeten. Da dette skjedde, tørket Amazon -bassenget nesten opp, og der ligger det største problemet med geo -ingeniørprogrammer som dette: de vil endre globale nedbørsmønstre og skape vinnere og tapere …. tapere er døde mennesker.

Integrated Assessment of Geoengineering Proposals (IAGP) og Geoengineering Model Intercomparison Project (GeoMIP) datamodeller er enige om at den sørlige halvkule blir tørrere og den nordlige halvkule blir våtere. Dette setter hele kloden i fare, da det vil føre til økt flom og stormstyrke i nord og tørke og hungersnød i sør.

Dette er grunnen til at 110 samfunnssamfunn har foreslått et permanent forbud mot geoengineering: The Hands Off Mother Earth -manifest. Dette manifestet presenteres på COP24 og foreslår også å stoppe Keiths Stratospheric Controlled Perturbation Exeperiment (SCoPEx. StratoCruiser).

I tillegg ulempene som er nevnt ovenfor, kan du også sjekke vår Professor Alan Robock er 27 grunner til ikke å geoengineer. Bekymringene langt oppveier fordelene og belegg vår himmel i solkrem bør forbys, og all forskning stanset.Finansieringen deres kommer fra Harvard interne midler og sannsynligvis Harvards Solar Geoengineering Program, som har samlet inn penger fra Microsofts medgründer Bill Gates, Hewlett Foundation, Alfred P. Sloan Foundation og andre filantroper. SCoPEx følger i kjølvannet av flere andre solar geoengineering-samarbeid som ikke har fått fart, for eksempel ved E-PEACE-eksperimentet 2011 fra University of California, San Diego og SPICE-samarbeidet i Storbritannia, som stoppet i 2012 . – “Helping Hand eller Hubris?” APS GEOENGINEERING FIELD EXPERIMENT • STYRING AV SOLSTRÅLING

 I slekt

 Referanser

Legg igjen en kommentar