Rettssak: 220 000 Medlemmer Av Militærtjenesten Sier Nei Til Bidens Tvungne Covid -Injeksjoner

12. September 2021

Biden-administrasjonen prøver å omdefinere betydningen av ordet “immunitet” i sitt forsøk på å tvinge Covid-injeksjonen til 220 000 amerikanske militærtjenestemedlemmer som allerede har pådratt seg og overlevd SARS COV-2-viruset som stammer fra Wuhan, Kina .

søksmål 220 000 militærtjenestemedlemmer sier nei til bidens tvungne covid -injeksjoner

Dette har åpnet døren for et føderalt søksmål som ble anlagt 30. august av to aktive tjenestemedlemmer mot forsvarssekretær Lloyd Austin, direktør for innenlands sikkerhet, Xavier Bacerra og den amerikanske mat- og stoffadministrasjonskommissær Janet Woodcock.

The  Navy  denne uken ga sine sjøfolk 90 dager for å få skutt og  Hæren  og  Luftforsvaret  ble klar torsdag å håndheve sine egne rutetabeller, rapporterte Military.com .

Søksmålet, som ble arkivert 30. august i den amerikanske tingretten i Colorado, søker om umiddelbar forføyning.

De to saksøkerne, Daniel Robert, en 33 år gammel drill-sersjant ved Fort Benning Army-basen i Columbus, Georgia, og Hollie Mulvihill, en 29 år gammel stabssersjant ved Marine Corp-basen i Jacksonville, North Carolina, spør. retten for et midlertidig besøksforbud som forhindrer tvangsinjeksjoner før en fullstendig høring kan planlegges. De søker til slutt et permanent påbud og en erklærende dom mot Bidens forsvarsdepartement.

De to tiltalte representerer 220 000 andre amerikanske militære medlemmer av aktiv tjeneste som har naturlig immunitet og ikke vil at noen av de tre syntetiske genbaserte “vaksinene” skal skytes inn i kroppen deres.

Alle tre injeksjonene, produsert av Pfizer, Moderna og Johnson & Johnson, er basert på en helt ny teknologi, aldri før brukt i noen tidligere vaksine, og har aldri blitt testet for de langsiktige helseeffektene på menneskekroppen.

De tre skuddene kombinert har resultert i at et enestående antall bivirkninger er rapportert til regjeringens system for rapportering av vaksiner for bivirkninger, inkludert over 13 000 rapporterte dødsfall, mer enn det dobbelte av alle de andre vaksinene som ble kombinert siden VAERS ble etablert i 1990.

I følge søksmålet er Army Regulation 40-562 all-publikasjonen som styrer administrasjonen av “Immuniseringer og kjemoprofylakse for forebygging av smittsomme sykdommer.”

AR 40-562 sier klart at dokumenterte overlevende etter en smittsom sykdom har et “antatt unntak fra vaksinasjon på grunn av naturlig immunitet oppnådd som et resultat av å ha overlevd infeksjonen,” heter det i søksmålet.

Army Regulation 40-562 sier:

“Generelle eksempler på medisinske unntak inkluderer følgende … Bevis på immunitet basert på serologiske tester, dokumentert infeksjon eller lignende omstendigheter.”

USAs helse- og menneskelige tjenester assisterende sekretær Dr. Admiral Bret Diroir uttalte 24. august i et intervju med Fox News:

“Så naturlig immunitet, det er veldig viktig … Det er fortsatt ingen data som tyder på at vaksineimmunitet er bedre enn naturlig immunitet. Jeg synes begge er svært beskyttende. ”

Faktisk finnes det data som tyder på at det er omvendt – at naturlig immunitet langt overstiger den for vaksineimmunitet. En fersk studie ut av Israel viste at naturlig immunitet er betydelig sterkere og varer lenger enn den syntetiske immuniteten som vaksinene gir, beskyttelsen som selv CDC har innrømmet begynner å avta etter tre til fem måneder.

‘Dette avslutter debatten’: Israelsk studie viser naturlig immunitet 13x mer effektiv enn vaksiner ved å stoppe delta .

Likevel, samme dag som Diroir spilte opp viktigheten av naturlig immunitet på Fox News, utstedte forsvarsminister Lloyd Austin et notat om at hele væpnede styrker skulle vaksineres med Covid -skudd.

I dette notatet skapte Austin et helt nytt konsept som aldri før eksisterte i medisinsk vitenskapshistorie og i fullstendig motsetning til det enkle språket i DoDs egne forskrifter. Han sa “de med tidligere COVID-19-infeksjon anses ikke som vaksinert.”

I søksmålet heter det at DoD -forordningen “ikke inneholder noe slikt begrep eller begrep, og den tiltalte forsvarsministerens nye definisjon tørker effektivt bort DoDs egen forskrift. Forsvarssekretæren er ikke lege, og denne erklæringen har ikke noe grunnlag i medisinsk vitenskap i det hele tatt, og heller ikke denne umiddelbare endringen av forskriften gikk gjennom noen varsel- og kommenteringsfrist, ikke noen regelprosedyre eller noen prosess i det hele tatt. Faktisk erklærte forsvarsministeren det ganske enkelt uten en scintilla av bevis for å støtte det. “

Dr. Lee Merritt, en pensjonert US Navy -kirurg, som talte på et toppmøte i White Coat of America’s Frontline Doctors i juli 2021, sa at flere amerikanske tjenestemedlemmer sannsynligvis har dødd av vaksinen i 2021 enn den totale summen som døde av Covid i det siste år. Hun uttalte på den konferansen:

“Et av mine store problemer er vår vaksinasjon av militæret. Jeg var en 10-årig marinekirurg, så jeg har marinefolk og hærfolk som ringer meg. Det var bare 20 dødsfall av all aktiv tjeneste i 2020 for Covid, i alle tjenestene samlet. De har en stor epidemiologisk base, og de kan finne ut nøyaktig hva som skjer.

– Det var bare 20 dødsfall, og vi vaksinerer alle. Vi har allerede hatt svulster, og vi har hatt 80 tilfeller av myokarditt, som har en betydelig femårs dødelighet, jeg tror det er 66 prosent … Så med vaksinasjonsprogrammet har vi tilsynelatende drept flere av våre unge aktive mennesker. enn Covid gjorde. ”

Advokater for saksøkerne, ledet av Todd Callender i Denver, uttalte i søksmålet at gjentatte forsøk på å legge igjen telefonsvarermeldinger til Austin i et forsøk på å avgjøre klagen utenfor retten, har blitt ignorert av Austin, og etterlot dem ikke noe annet valg enn å reise sak.

Søksmålet konkluderer: «30. august 2021 la saksøkerne inn et begjæring om et nødforbud i form av en staypendente lite, noe som forhindret saksøkte forsvarsdepartementet i å vaksinere dem og andre på samme måte som består av tjenestemedlemmer. som kan dokumentere at de tidligere hadde Covid-19 og som et resultat har utviklet naturlig immunitet som unntar dem fra inokulering under AR 40-562. ”

Mange aktive tjenestemedlemmer og deres foreldre fester håp om denne søksmålet.

“Dette kan være den siste standen, ” sa faren til en Air National Guardsman stasjonert på Selfridge Air National Guard Base i Harrison Township, Michigan, til LeoHohmann.com.

Hvis søksmålet mislykkes, er det fryktet at Bidens forsvarsdepartement kan prøve å øke innsatsen ved uærlig å slippe ut de som avviser støtet. Så langt har Pentagon stoppet slike trusler og åpner for religiøse unntak.

En bevegelse pågår i det amerikanske huset hvor noen lovgivere står bak lovgivning som forbyr uærlig utslipp for tropper som nekter Covid -skuddet.

Lovgivning sponset av rep. Mark Green, R-Tenn., Krever bare ærefulle utslipp for alle som er skilt fra militæret for å avvise injeksjonen. Det ble lagt til lovforslaget om forsvarlig autorisasjon fra 2022, vedtatt av House Armed Services Committee torsdag. [Se lovgivere prøver å forby uærlig utslipp for tropper som nekter obligatoriske COVID-19-vaksiner , 2. september 2021, av Travis Tritten, Military.com ]

“Ingen amerikanere som rekker opp hånden for å tjene nasjonen vår, bør straffes for å ha tatt en svært personlig medisinsk beslutning ,” sa Green i en uttalelse.

Military.com rapporterte om en marin korporal som sa at hun ble utskrevet for å  nekte å bære maske , muligens det første tjenestemedlemmet som ble presset ut av militæret i forbindelse med COVID-19-reglene.

Ifølge Pentagon hadde omtrent 63 prosent av alle amerikanske styrker mottatt minst en dose av den kontroversielle vaksinen fra 18. august.

Av LeoHohmann.comMedlemmer Av Kongressen Og Deres Ansatte Er Fritatt For Bidens VoksmandatForrige InnleggHjertebetennelse Hos Tenåringer Eksploderer Over USA Etter At FDA Godkjenner InjeksjonerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

hjertebetennelse hos tenåringer eksploderer over oss etter at fda godkjenner injeksjoner

SENSURKORONAVIRUSAVFOLKNINGVAKSINER

Hjertebetennelse Hos Tenåringer Eksploderer Over USA Etter At FDA Godkjenner Injeksjoner

HAF12. September 2021

medlemmer av kongressen og deres ansatte er unntatt fra biden's vax mandat

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Medlemmer Av Kongressen Og Deres Ansatte Er Fritatt For Bidens Voksmandat

HAF12. September 2021

dr vernon coleman covid jab er opptil seks ganger dødeligere for gutter som covid 19

KORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Dr Vernon Coleman: Covid Jab Er Opptil Seks Ganger Dødeligere For Gutter Som Covid-19

HAF11. September 2021

sykehus for å slutte å føde babyer mens fødselsarbeidere slutter over vaksinatmandat

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Sykehuset Slutter Å Levere Babyer Mens Fødselsarbeidere Slutter Over Vaksinatmandat

HAF11. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.