Vi lever gjennom den største svindelen og tildekkingen i menneskets historie-Er du forberedt på det som kommer neste?

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Denne uken gjorde Biden -administrasjonen noe som ingen annen president i USAs historie noen gang har gjort før: utstede et føderalt mandat som krever at folk får en “vaksine” som betingelse for ansettelse. Hans eksekutivordre dekket føderale ansatte og private virksomheter med mer enn 100 ansatte.

Noen bedriftsmedieorganisasjoner har imidlertid hevdet at det føderale mandatet har noen unntak, ikke basert på religiøse eller medisinske unntak, men tilsynelatende basert på privilegert politisk status .

Newsweek: Kongressmedlemmer og deres ansatte er fritatt fra Bidens vaksinmandat

Washington Post: Posttjenestearbeidere er ikke inkludert i Bidens obligatoriske vaksinasjonsordre, sier kilde

I tillegg innrømmet pressesekretær i Det hvite hus at mandatet mot vaksine mot COVID-19 ikke gjaldt ulovlige immigranter som gikk over grensen.https://www.youtube.com/embed/TpYPtZ01MGA?feature=oembed&enablejsapi=1

Så det er åpenbart at dette mandatet ikke har noe med folkehelsen å gjøre, og har alt å gjøre med å berolige slavemestrene i Wall Street og Big Pharma.

Før denne uken har vaksinelover og mandater alltid vært et statlig problem.

Det er viktig å merke seg at dette er en forretningsordre, og ikke en lov. Det er svært lite sannsynlig at administrasjonen noen gang kunne få en slik lov vedtatt gjennom kongressen.

Jeg tror imidlertid det ville være dumt å forvente at dette vil bli omgjort av domstolene. Noen domstoler kan, men Høyesterett er fast under kontroll av bedriftens milliardærer og bankfolk som faktisk driver dette landet.

Nesten alt om COVID-19 Plandemic har vært ulovlig, fra å kreve at folk bruker masker, låse ned, til å godkjenne nye medisiner og vaksiner mot sykdom som har flere FDA-godkjente legemidler som allerede er på markedet og som er effektive for å behandle symptomene. knyttet til COVID-19.

Hvis du er en bedriftseier med over 100 ansatte, står du nå overfor en vanskelig beslutning. Enten overhold og vær medskyldig i å skade og drepe mennesker med de eksperimentelle COVID-19-injeksjonene, eller motstå, og ta konsekvensene. Konsekvensene kan være alt fra heftige bøter, til tap av forsikringsdekning, høyere skatter og andre tiltak administrasjonen kan ta.

Jeg har ikke en virksomhet med så mange ansatte, men hvis jeg gjorde det, ville beslutningen være lett for meg. Jeg ville motstå og håndtere konsekvensene i stedet for å være medskyldig i forbrytelser mot menneskeheten.

Det vi er vitne til og lever gjennom i dag er den største svindelen i menneskehetens historie, som nå også går over i den største tildekkingen, ettersom vaksine skadede som har tatt de eksperimentelle genterapibildene, fyller sykehusene våre, mens regjeringen og media lyver for den amerikanske offentligheten og klandrer det for de uvaksinerte.

Vaksineskader fra COVID-19-skudd fyller sykehus mens den amerikanske regjeringen lyver og hevder en “pandemi av uvaksinerte”

Den siste datadumpen til regjeringens system for rapportering av vaksiner for bivirkninger (VAERS) skjedde i går (9/10/21):

Kilde .

Fra de begrensede dataene CDC er villige til å frigjøre, er det nå registrert 14 506 dødsfall etter COVID-19-skudd, noe som er mer enn dobbelt så mange dødsfall registrert etter alle FDA-godkjente vaksiner de siste 30 årene før COVID-skuddene ble utstedt nødssituasjon bruk autorisasjon i desember 2020. ( Kilde .)

Det er også 18.439 varige funksjonshemminger, over 100.000 legebesøk og 58.440 sykehusinnleggelser, som bare representerer en brøkdel av alle tilfellene ettersom de fleste ikke blir rapportert.

Og likevel har vi en “pandemi av de uvaksinerte” som fyller sykehusene våre?

Slutt å lytte til bedriftens medier og politikere, og lytt til hva helsearbeiderne i frontlinjen som behandler disse pasientene sier:

Det verste er ennå

Mens noen mennesker nå begynner å våkne og innse at hele COVID -fortellingen har vært en svindel, og at de blir løyet for den påståtte sikkerheten og effektiviteten til COVID -injeksjonene, er de fleste tilsynelatende fortsatt i mørket når det gjelder dagsordenen i spill her, og hvordan politikerne er dukker for å gjennomføre denne agendaen til globalistene.

Dette er en eugenikk -kampanje for å sette opp sin nye verdensorden og redusere verdens befolkning betydelig, og det er ingen konspirasjonsteori lenger, ettersom de åpent har publisert denne agendaen for alle som har øyne å se og ører å høre.

Vi lever i ONS nærvær, og hvis du ikke våkner og gjenkjenner det snart, vil det ødelegge deg og din familie.

Hele COVID Global Plandemic ble simulert uker før den noen gang startet, og lignende hendelser som ennå ikke har skjedd, har også blitt simulert nylig. Se:

Etter “Event 201” Coronavirussimulering i 2019 planlegger nå World Economic Forum “Cyber ​​Pandemic” -simulering for juli 2021

Men det som er spesielt bekymringsfullt i dag er det som skjer og det som planlegges for barna våre. 12 til 15-åringer har allerede blitt godkjent for å motta disse farlige genterapiskuddene, som INGEN guvernør, rød stat eller blå stat har handlet for å stoppe, og skadene øker raskt. Se:

COVID -skudd dreper og lamslår tenåringer i rekordmange tall – Små barn er neste

CDC: Tenåringer injisert med COVID -skudd har 7,5 X flere dødsfall, 15 X flere funksjonshemminger, 44 X flere sykehusinnleggelser enn alle FDA -godkjente vaksiner i 2021

Og nettopp denne uken gjorde Los Angeles Board of Education COVID-19-skudd obligatoriske for alle skolebarn over 12 år.

Studentene må være fullstendig vaksinert for å komme tilbake til timen etter vinterferien, men mange må vaksineres fra oktober hvis de deltar i idrett eller andre fritidsaktiviteter. ( Kilde .)

Dette dekker over 600 000 barn, mange av dem fattige latinamerikanske barn.

Hvis du ikke kan se håndskriften på veggen for hva som skal skje i høst, la meg stave det ut for deg.

I tillegg til disse skolebarna, og nå som LA har gjort dette, kan du forvente at mange andre skoledistrikter følger etter, men de fleste helsepersonell har også fått mandat til å bli fullstendig vaksinert i høst.

Antallet vaksiner som blir skadet kommer til å skyte i været, ettersom sykepleiere, leger og andre helsearbeidere selv vil lide massive vaksineskader, mens mange bare får sparken eller slutter fordi de er for smarte til å risikere livet for å beholde jobben sin over en morderinjeksjon. Se:

Kris i Amerika: Millioner av veteransykepleiere trekker seg eller får sparken på grunn av COVID -vaksinemandater

Barn under 12 år, mellom 6 måneder og 11 år, er det neste målet, og autorisasjon til å injisere dem med disse eksperimentelle genterapiskuddene forventes innen utgangen av denne måneden (september 2021).

Herregud for hvilken storm vi kommer til å se i høst, når den årlige influensasongen starter. Den vil ikke være lik noe vi noen gang har sett før, og hvis du ikke kan finne ut av det ennå, la meg stave det ut for deg .

Alle disse vaksineskadene og dødsfallene, sammen med de årlige “influensalignende” sykdommene som vil konvergere sammen, får skylden på hvilken smak av COVID-variant som er populær på det tidspunktet, og det vil ALLE SKADES PÅ DE UVAKSINERTE. Selv de overfylte sykehusene vil få skylden for de uvaksinerte, i stedet for mangel på helsepersonell på grunn av COVID-19-mandater.

Vi vet at dette er det som vil skje, fordi de gjør det akkurat nå!

Og når panikken først begynner når syke og døende ikke engang kan komme inn på sykehus, vil den enorme boblen i vår nåværende falske økonomi sprekke og hele finanssystemet kan godt kollapse.

Og husk at ingen av de eksperimentelle COVID-19-skuddene, inkludert den som har blitt “godkjent” av FDA, har noen langsiktige sikkerhetsstudier, og kontrollgruppene som var involvert i de opprinnelige forsøkene, har med vilje gått tapt.

Foretaksmediene rapporterte faktisk dette tilbake i februar i år. Her rapporterer NPR om det .

Så de av oss som fortsatt er uvaksinerte, VI ER KONTROLLGRUPPEN nå som standard! Og du kan være sikker på at de vil bli kvitt oss så mye som mulig for å holde fortellingen levende.

Jeg beklager å bringe så dumhet og dysterhet gjennom denne rapporten i dag, men hvis du ikke vet hva som mest sannsynlig kommer til å skje i løpet av de neste ukene når vi går inn i høstinfluensaen, kommer du til å bli uforberedt, og NÅ er det på tide å forberede seg og begynne å forvente at disse tingene skal skje.

Lær hvordan du tar vare på deg selv uten helsevesenet. Dagene blir kortere nå her i Nord -Amerika, og du bør i det minste begynne å begynne å supplere med vitamin D, og ​​øke dosen etter hvert som dagene blir kortere.

Uansett kosttilskudd eller medisiner du er avhengig av i dag, bør du bytte på.

Og vær så snill, ta vare på barna dine! Offentlige skoler er det farligste stedet de kan være akkurat nå, fordi de VIL vaksinere dem med eller uten din godkjenning.

Mange steder gjør det allerede, og når denne krisen treffer for fullt senere i år, kan du være sikker på at de ikke vil lete etter tillatelse til å injisere barn, spesielt fra uvaksinerte foreldre som vil bli sett på som innenlandske terrorister.

De vil bare ta barna dine fra deg, slik de har gjort gjennom medisinsk kidnapping i flere tiår nå , men det vil være mye høyere med de uvaksinerte.

Jeg ser ingen tegn til matmangel for øyeblikket, for det meste bare inflasjonelle priser, ettersom årets høst, selv om den ikke er stor, ikke er den verste.

Men som vi så i fjor i 2020, kan alt dette endre seg på et øyeblikk på grunn av offentlig panikk og kvelninger i forsyningskjeden. Så lag på det du trenger før panikkene begynner.

Det er også en sterk mulighet for at det snart vil være en slags “falsk flagg” -hendelse, der de uvaksinerte får skylden. Det var forslag om at dette kan skje på jubileet for 911, men jeg skriver dette 9/11/21, og så langt har jeg ikke sett noen rapporter om større hendelser som involverer masseskader.

Vær årvåken, beskytt barna dine, og søk Guds visdom i disse svært mørke dagene.

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

Forstå tiden vi lever gjennom

Identifisere de luciferianske globalistene som implementerer den nye verdensorden – hvem er “jødene”?

Insider avslører frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og Luciferian -planene for The New World Order

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensorden” som nesten ingen diskuterer

Det er på tide å velge sider: Vet du selv hvilken side du har?

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – Er du forberedt på hva som kommer?

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historien og profeten Jeremia

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.