Joe Biden Er Ikke Inkompetent – Han Gjør Akkurat Det Han Ble Ansatt For Å Gjøre: Kollaps Amerika

11. September 2021

Joe Biden er en mann med åpenbar kognitiv tilbakegang. Men han er ikke gal, dum eller inkompetent.

Biden vet hvem han er og for hvem han jobber. Han er en stooge for den globale Great Reset, og han gjør jobben sin akkurat som den ble tildelt ham av sine overordnede.

joe biden er ikke inkompetent - han gjør akkurat det han ble ansatt for å gjøre kollaps -amerika

[Faktisk lovet Joe Biden troskap til den nye verdensorden i en artikkel fra 1992. ]

Jobben hans, faktisk hele hensikten med hans tvilsomme presidentskap, er å fremskynde følgende:

· Kollaps forsyningskjeden, dollaren og til slutt den amerikanske økonomien.

·  Kollaps det amerikanske militæret og oppmuntre fiendens styrker.

· Kollaps det amerikanske helsevesenet.

· Kollaps den amerikanske grensen.

Biden er godt i gang med å utføre alle fire oppgavene som ble lagt for ham av håndtererne hans, som selv er marionetter som jobber for målene og verdiene til maktelitene i World Economic Forum , globale selskaper, FN og andre globalister enheter.

Det er derfor med stor tillit at en topp Biden -assistent sa at sjefen hans ville ” kjøre over” alle GOP -guvernører som prøvde å motstå hans omfattende vaksinemandater.

Disse globalistene hater faktisk det amerikanske folket og vil se dem slaver under en digital overvåkingsstat som ligner den som allerede var i kraft i Kina . Vi la ut, i en nylig storfilmundersøkelsesartikkel, nøyaktig hvordan det kommer til å skje med digitale vaksinepass , et teknokratisk knep som blir overvåket av FN, Verdens helseorganisasjon i samarbeid med World Economic Forum [WEF].

Les også: Kinas ‘Social Credit Scoring’ ekspanderer globalt, nå åpent operativt i Vest -Canada .

WEFs anerkjente mål for verden, som det kunngjorde for et drøyt år siden, er å resette den globale økonomien, sosiale strukturen og egentlig hele den vestlige sivilisasjonen. De kaller det Great Reset, men det er egentlig bare en rebranding av den gamle nye verdensorden .

Jeg oppfordrer alle som ikke er kjent med retorikken om den store tilbakestillingen til å gå til WEFs nettsted og også lese bøker, artikler og taler til WEF -grunnlegger Klaus Schwab, prins Charles , pave Frans og toppsjefene i Det internasjonale pengefondet og verden Bank. De synger alle rosene til Great Reset .

Slagordet for den store tilbakestillingen er “Build Back Better”, et uttrykk som Biden , Trudeau, Pelosi, Schumer og de andre stoogene i den globalistiske revolusjonen som nå feier verden, liker å gjenta som tankeløse spøkefugler .

Merkelig nok spør ingen medlemmer av mainstream-pressen noen gang disse stoogene hvor deres trite lille parabol for TV kom fra eller nøyaktig hva det innebærer.

Det første og mest åpenbare spørsmålet bør være: “Mr. President, før du kan gjenoppbygge noe, må du ikke først rive det ned? ”

Les også: The Manufactured Crisis, The Great Reset og NWOs ‘Build Back Better’

Hvilken bedre måte å kollapse systemet enn å pålegge kontroversielle injeksjoner som du vet vil bli avvist av minst 25 prosent av amerikanerne. Du vet, de kritiske tenkerne som faktisk har undersøkt den sanne effektiviteten og sikkerheten ved å oppsøke ærlige, kompromissløse leger og forskere, hvorav tusenvis er enige om at dette ikke er en vaksine, men en eksperimentell genterapi.

Men Biden sier at du må få den eksperimentelle genterapien, eller du kan ikke jobbe, du kan ikke forbli i militæret, du kan ikke fortsette å gi kritisk behandling på et hvilket som helst sykehus, du kan ikke jobbe innen rettshåndhevelse, brannforebygging, matbehandling, pilotering og fly eller en annen viktig posisjon som er nødvendig for at en sivilisert nasjon skal fortsette å fungere.

Er det en raskere måte å dekonstruere en nasjon på og knipe den enn å kreve at folk i alle disse kritiske stillingene, under trussel om oppsigelse, får en eksperimentell genterapi som aldri har blitt testet for langsiktige helseeffekter?

Jeg tror ikke det. Hvis oppdraget ditt er å ødelegge, er det et genistrek.

Så i stedet for å hedre våre militære helter og frontlinjearbeidere 11. september, slik det har vært vanlig på denne dagen de siste 20 årene, truer Biden med å fyre dem.

Det må gjøres, dette flotte ødeleggende ballprosjektet, slik at de globalistiske elitene kan begynne på nytt med et helt nytt system, et system som vil være motsetning til den amerikanske grunnloven og enhver tradisjonell amerikansk eller vestlig verdi, det vil si ytringsfrihet, pressefrihet , religiøs praksis, å samle seg, bevege seg fritt og begjære sin regjering for klager.

Det er allerede mange eksempler på at alle de ovennevnte typer kritisk viktige jobber blir fraflyttet av ekstremt kompetente amerikanere som nekter å underkaste seg kravene til Diktator Biden : Få skuddet eller bli avfyrt.

Ifølge rapporter har minst 27 høyt utdannede flyvåpenpiloter trukket seg siden 27. august i frustrasjon over Bidens tvangsvaksinasjonsprogram.

Se video som beskriver hvordan flere F-22 Raptor jagerpiloter angivelig gikk av jobben på en enkelt dag, det samme gjorde 16 besetningsmedlemmer for B-52 bombefly:

Hva slags signal sender dette til Amerikas fiender i utlandet?

Men det er ikke bare militæret som vil lide tapet av viktige arbeidere.

Alle bransjer vil miste viktige personer i skyttergravene som får Amerika til å fungere jevnt – fra leger og sykepleiere til rørleggere, lastebilsjåfører, ingeniører, elektriske linjeledere, teknikere og pakkeleverandører.

En av de viktigste funksjonene i ethvert samfunn er matproduksjon. Den industrien er også i ferd med å bli desimert av Bidens vaksinmandater.

Liberty Counsel, et advokatfirma av allmenn interesse som gir juridisk hjelp til hundrevis av amerikanere som nå er truet med å miste jobben, kunngjorde 10. september at det har sendt et etterspørselsbrev til Tyson Foods, det gigantiske kjøttemballasjefirmaet, på vegne av dusinvis av Tyson -arbeidere som trues med oppsigelse hvis de ikke får Joe’s jab.

Tenk på hvilken innvirkning dette vil ha på matlagrene hvis alle de store næringsmiddelforedlings- og lastebilselskapene følger ordren som ble gitt 9. september av Diktator Biden : Hvert selskap med mer enn 100 ansatte må fyre de som nekter knotten, sa Biden , eller få bøter på opptil $ 14 000 per dag.

Dette kan lett innebære 20 til 30 prosent av selskapets arbeidsstyrke. Det er ikke vanskelig å forestille seg bare butikkhyller i løpet av få uker etter at disse oppsigelsene trer i kraft, noe som kan være så snart som i november.

Forbered deg deretter.

Av LeoHohmann.comSykehuset Slutter Å Levere Babyer Mens Fødselsarbeidere Slutter Over VaksinatmandatForrige InnleggDr Vernon Coleman: Covid Jab Er Opptil Seks Ganger Dødeligere For Gutter Som Covid-19Neste Innlegg

Relaterte Artikler

australsk folkehelse -sjef sier sporing av covid -kontakt er en del av 'ny verdensorden'

STOREBRORSAMMENSVERGELSEKONTAKT SPORINGKORONAVIRUSNWO

Australsk Folkehelse -Sjef Sier At COVID -Kontaktsporing Er En Del Av ‘New World Order’

HAF9. September 2021

fauci biovåpenfinansiering bekreftet

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSNYHETER

FOIA: Fauci Bioweapons Funding CONFIRMED

HAF9. September 2021

eliten bygger fjerntliggende dommedagshus

SAMMENSVERGELSEPREPPERS

‘Eliten’ Bygger Fjerntliggende Dommedagsboliger

HAF8. September 2021

hva er egentlig denne "flotte tilbakestillingen" som folk stadig snakker om?

FLOTT TILBAKESTILLINGNWO

Hva Er Egentlig Denne “Flotte Tilbakestillingen” Som Folk Fortsetter Å Snakke Om?

HAF7. September 2021

Legg igjen en kommentar