Forstyrrende video: Australsk covid -leirpoliti truer med å “gass” covid -fange i stedet for å slippe ham fri etter 14 dager

Torsdag 09. september 2021 av: Mike Adams
Tags: stor regjering , konsentrasjonsleirer , COVID , covid -leirer , dødsleirer , avfolkning , utryddelse , medisinsk fascisme , medisinsk tyranni , ny verdensorden , lydighet , adlyde , pandemi , fanger
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL13KVISNINGER

Bilde: Forstyrrende video: Australsk covid -leirpoliti truer med å "gass" covid -fange i stedet for å løslate ham etter 14 dager

Natural News ) Vaksinen Holocaust er godt i gang i Australia, der en forstyrrende ny video viser australsk covid interneringsleirepoliti som truer med å “gass” en beboer (fange) som allerede har tilbrakt 14 dager i tvungen karantene og ønsker å bli løslatt. Et fragment av videoen vises i dagens situasjonsoppdateringspodcast (nedenfor), rundt 10-minutters merket.

Det videoen ser ut til å bekrefte er at tyranniske australske myndigheter er:

1) Ikke slippe folk etter at de “har tjent” en 14-dagers tvungen karantene. (Du kan sjekke inn, men du sjekker aldri ut.)

2) Truer med å “gass” fanger hvis de ikke adlyder. Det er ikke klart fra videoen om denne “gassen” innebærer å gasse noen med tåregass eller en Zyklon B-lignende dødsgass, men i begge tilfeller er det et grovt brudd på grunnleggende menneskerettigheter.

Globale menneskerettighetsorganisasjoner er mystisk tause om alt dette, og i Amerika har den såkalte American Civil Liberties Union (ACLU) helt forlatt sivile friheter og godkjenner nå vaksine- og maskeringsmandater for alle.

Videoen fra Australia avslører de forferdelige psykiske konsekvensene av å bli internert i en egentlig dødsleir , der en av beboerne i denne videoen forklarer “du kan ikke få luft” i de lukkede, lukkede rommene. Medfangen hans skriker: “Ta meg et sted der veggene ikke svinger inn”, og avslører de psykiske konsekvensene av ufrivillig covid -innesperring under en autoritær medisinsk politistat.

Helt friske, uskyldige mennesker regnes som en folkehelsetrussel bare for å “teste positivt” via en uredelig PCR -test

Det som er enda mer urovekkende med alt dette, er hvordan den tyranniske australske regjeringen bestemmer hvilke personer de medisinsk skal kidnappe og kaste inn i disse covid dødsleirene. Du trenger bare å teste “positiv” via en uredelig PCR -test for å bli flagget og fengslet, selv om du ikke viser symptomer på sykdom og er helt frisk.

Basert på en uredelig PCR -test, med andre ord, kan du bli nektet din rett til frihet og kastet inn i en covid interneringsleir mens du blir utsatt for psykisk og fysisk tortur av de grusomme myndighetene som driver fangeleirene.

Dette skjer allerede i Australia , og denne praksisen vil snart være godt i gang i Amerika ettersom CDC allerede har kunngjort sine planer for “green zone” covid dødsleirer der ingen forlater livet .

Vi er vitne til at vaksinen Holocaust akselererer for hver dag som regjeringer blir folkemordsterrorister

Under den forførende innflytelsen av ubegrenset makt har verdens regjeringer forlatt alle søyler for rettferdig prosess, rettsstat eller individuelle friheter og fungerer nå som folkemord terrororganisasjoner som utfører masseutryddelsesoperasjoner som åpent ligner nazistenes Holocaust i andre verdenskrig. Likevel fortsetter lydige, godtroende mennesker på en eller annen måte å tro at hvis de bare overholder nok, vil ting gå tilbake til det normale.

“Normal” er et fjernt minne, for lenge siden forsvant i bakspeilet. Ingen regjering vil frivillig gi opp makten, og derfor siterer australske helsemyndigheter åpent “Den nye verdensorden” og hevder at covid -pandemien aldri vil ta slutt . (Det betyr at deres tyranni aldri vil ta slutt.)

Her er den australske helseministeren Dr. Chant – som på en eller annen måte hevder å være menneske – og erklærer at “New World Order” nå er i kontroll:

https://www.brighteon.com/embed/2a502c8e-25ba-4e60-a2fb-22f4d6d85753

Uten tvil støtter Dr. Chant massegassingen av fanger av covid dødsleirer i Australia, fordi det virkelige målet med den nye verdensorden er selvfølgelig masseutryddelse av milliarder av mennesker etterfulgt av fullstendig slaveri av de gjenværende overlevende.

Det er nå så åpenbart for alle som tar hensyn til at det er sjokkerende at noen kan være uvitende nok til ikke å se dette for hva det er. Likevel ser ikke venstreorienterte, demokrater og woketards noe galt med covid -dødsleirer, fordi det hele rulles ut under “deres” senile president, Joe Biden.

Dagens situasjonsoppdateringspodcast går nærmere inn på grusomhetene ved vaksinen Holocaust og hvordan terrorregjeringer nå åpent fører biologisk krigføring mot menneskeheten.

Brighteon.com/150d5257-277c-4557-a29b-9c683c30962e

https://www.brighteon.com/embed/150d5257-277c-4557-a29b-9c683c30962e

Finn nye podcaster og intervjuer hver dag på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Legg igjen en kommentar