Israels Covid -Tsar Forteller Innbyggerne Om Å Forberede Seg På Et FJERDE “Booster” -Skudd

8. September 2021

Akkurat da du trodde Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaksine” -kampanjen kom til å stoppe ved et tredje “booster” -skudd , kommer israelsk “coronavirus tsar” prof. Salman Zarka ut for å fortelle deg at en fjerde injeksjon snart er på vei.Coronavirus -tsaren Prof. Salman Zarka deltar på en pressekonferanse om koronaviruset i Jerusalem 29. august 2021. (Olivier Fitoussi/Flash90)

Coronavirus -tsaren Prof. Salman Zarka deltar på en pressekonferanse om koronaviruset i Jerusalem 29. august 2021. (Olivier Fitoussi/ Flash90)

For å forbli “fullstendig vaksinert” med fulle privilegier for deltakelse i det “nye normalen”, må israelerne – og til slutt resten av verden – underkaste seg et fjerde kinesisk virusskudd på toppen av de tre første som for øyeblikket blir utført dyttet.

“Gitt at viruset er her og vil fortsette å være her, må vi også forberede oss på en fjerde injeksjon,” erklærte Zarka og bemerket at det israelske “Green Pass” -systemet sannsynligvis vil trenge konstante “oppdateringer” for alltid for å imøtekomme hver ny injeksjon. som den rulles ut.

Israels “vaksinepass” -system vil snart kreve at alle fire injeksjonene mottas for at israelere skal komme inn i synagoger, treningssentre, restauranter og andre offentlige rom. De som nekter vil bli nektet muligheten til å kjøpe og selge, samt delta i samfunnet.

“Dette er livet vårt fra nå av, i bølger,” la Zarka kjølig til.

Mange spådde, bare for å bli hånet og hånet, at Wuhan influensaskudd ville bli en uendelig syklus med periodiske injeksjoner. Vi visste at det ikke ville stoppe med bare to, eller til og med tre.

Fire er den nyeste nummer, som snart skal bli fem, deretter seks, da sju, og så videre for alltid . Zarka sa det selv: Dette er livet fra nå av, i bølger , enten folk liker det eller ikke.

De “Fullvaksinerte” Vil Trenge Halvårlige Booster-Injeksjoner For Resten Av Livet

Fra sist fredag ​​har rundt 2,5 millioner israelere allerede fått en tredje dose av en av Donald “far til vaksinen” Trumps “Operation Warp Speed” -injeksjoner . Snart må israelere brette opp ermene for den fjerde injeksjonen når den blir tilgjengelig for dem.

Israel ser ut til å være prøveområdet for denne globale innsatsen for å tvinge hele menneskeheten til å ta disse eksperimentelle injeksjonene, som vi vet permanent endrer menneskelig DNA. De kan også inneholde grafen, rustfritt stål og andre mystiske ingredienser inne i hetteglassene.

I Israel vil folk som bare tar tre injeksjoner, for eksempel snart bli betraktet som “uvaksinerte” i forbindelse med Green Pass . De som tar bare to vil også bli klumpet inn i denne kategorien.

Bare de som tar hver injeksjon som regjeringen sier at de skal regnes som “fullstendig vaksinert” og får leve. Alle andre vil bli en annenrangs borger over natten.

“Den mest sårbare befolkningen for øyeblikket … er de som mottok to vaksinedoser, men ikke den tredje,” uttalte Israels statsminister Naftali Bennett.

“De går rundt og føler at de er beskyttet fordi de fikk begge dosene … (men de) må raskt bli vaksinert med den tredje vaksinedosen.”

De siste reglene fra regjeringen antyder at “fullt vaksinerte” mennesker må få “oppdateringer” med boosterskudd hver sjette måned for resten av livet for å forbli “immun” mot kinesiske bakterier.

Må-lese: De vaksinerte i Israel vil bli uvaksinerte og miste sitt grønne pass hvis de nekter å begynne å motta COVID-boosterskudd .

“Dette blir absurd,” skrev en Zero Hedge -kommentator.

“Først sa de at” vaksinene “ville forhindre infeksjon og smitte og ville komme tilbake til normalt liv. Ikke sant. De sa at naturlig immunitet ikke ville gi den beskyttelsen og ikke ville bidra til flokkimmunitet. Ikke sant … De sa at vaksinene ville forhindre alvorlig infeksjon, sykehusinnleggelse og dødsfall. Ikke sant.”

“Hva blir det neste? Antagelig injeksjoner minst hver sjette måned for livet? Big Pharma vil elske det. ”

Av Ethan Huff / Referanser: ZeroHedge.com ; TimesofIsrael.comHva Er Egentlig Denne “Flotte Tilbakestillingen” Som Folk Snakker Om?Forrige InnleggAP Tvunget Til Å Utstede Korreksjon På Falske Nyheter Om IvermectinNeste Innlegg

Relaterte Artikler

ap tvunget til å utstede korreksjon på falske nyheter om ivermektin

KORONAVIRUSFALSKE NYHETERMSM

AP Tvunget Til Å Utstede Korreksjon På Falske Nyheter Om Ivermectin

HAF8. September 2021

europeiske nasjoner som vedtar nasjonale ID -er knyttet til digitale lommebøker

KONTROLLKORONAVIRUSIMMUNITETSPASSTYRANNI

Europeiske Nasjoner Som Vedtar Nasjonale ID -Er Knyttet Til Digitale Lommebøker

HAF7. September 2021

tyrannen dr.  chant covid vil være med oss ​​"for alltid", og folk må "venne seg til" endeløse boostervaksiner

KONTROLLKORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Tyrant Dr. Chant: COVID Vil Være Med Oss ​​’For Alltid’ Og Folk Må ‘Venne Seg Til’ Endeløse Boostervaksiner

HAF7. September 2021

du har 15 minutter til å ta et bilde av deg selv og sende tekst til regjeringen

STOREBRORKORONAVIRUSPOLITISTATTYRANNI

Big Brother Australia: Du Har 15 Minutter Til Å Ta En Selfie Og Sende Den Til Regjeringen

HAF6. September 2021

Legg igjen en kommentar