Tyrant Dr. Chant: COVID Vil Være Med Oss ​​’For Alltid’ Og Folk Må ‘Venne Seg Til’ Endeløse Boostervaksiner

7. September 2021

Den australske helsesjefen Dr. Kerry Chant sier at COVID vil være med oss ​​”for alltid”, og folk må “venne seg til” å ta endeløse boostervaksiner.tyrannen dr.  chant covid vil være med oss ​​"for alltid", og folk må "venne seg til" endeløse boostervaksiner

Er hun til og med Menneskelig? / Pool via Getty Images

New South Wales Chief Health Officer kom med de alarmerende kommentarene under en nylig pressekonferanse.

“Vi må venne oss til å bli vaksinert med COVID -vaksiner for fremtiden … Jeg kan ikke se at COVID ikke kommer til å være med oss ​​for alltid,” sa Chant under en pressekonferanse i forrige uke.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1432161229179539460&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Ftyrant-dr-chant-covid-forever.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

“Som folkehelselege ønsker vi alltid å få sykdommer til å bli fullstendig eliminert, men det er ikke i horisonten i nær fremtid,” fortsatte hun. “Boosterdoser og gjentatte doser vil være en del av det.”

“Jeg kan forsikre deg om at samveldsregjeringen har kjøpt store mengder vaksine i 2022, og dette vil være en vanlig syklus med vaksinasjon og revaksinering etter hvert som vi lærer mer om når immuniteten avtar.”

I et eget svar til en reporter, hevdet Chant igjen at folk “vil bli vaksinert regelmessig” mot COVID.

Djevelen har talt! “Det jeg virkelig trenger å gjøre er å få den andre dosen til folk.”https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1433245379437367297&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Ftyrant-dr-chant-covid-forever.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Gitt at australierne tidligere ble fortalt at myndighetene “ikke ville nøle” med å gå dør til dør for å utføre COVID -tester, hva er det som skal stoppe dem med å gjøre det samme for vaksiner?

Som vi tidligere har fremhevet, advarte den beryktede, strenge ansiktet Chant Aussies tidligere om at de ikke engang skulle snakke med sine egne venner og naboer, selv om de hadde på seg en maske.

“Selv om det er menneskelig natur å snakke med andre, for å være vennlig, er det dessverre ikke på tide å gjøre det,” sa Chant.

“Så selv om du støter på naboen din i kjøpesenteret … ikke start en samtale, er det på tide å minimere samspillet med andre, selv om du har en maske, ikke tro at det gir totalt beskyttelse, ”la hun til.

I mellomtiden har de politiske “elitene” over hele verden blitt tatt for å bryte de drakoniske reglene som de påla oss andre:https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-2&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1434844774977003525&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Ftyrant-dr-chant-covid-forever.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Menneskeheten, Dette Slutter Når Du Sier Det!

Australia fortsetter å føre en katastrofal null -COVID -politikk som håndheves via endeløse lockdowns som har karakterisert landet som en “fengselsøy” uten å unnslippe noe sted i horisonten.

Alle som utfordrer politikken via protester, får bøter på opptil $ 11 000 dollar, mens politiet også har gjennomført hjemmebesøk hos folk som bare fremmer anti-lockdown-demonstrasjoner via sosiale medier.

Små tyranner må stå overfor rettssaker av typen Nürnberg NÅ!Big Brother Australia: Du Har 15 Minutter Til Å Ta En Selfie Og Sende Den Til RegjeringenForrige InnleggEuropeiske Nasjoner Som Vedtar Nasjonale ID -Er Knyttet Til Digitale LommebøkerNeste Innlegg

Relaterte Artikler

europeiske nasjoner som vedtar nasjonale ID -er knyttet til digitale lommebøker

KONTROLLKORONAVIRUSIMMUNITETSPASSTYRANNI

Europeiske Nasjoner Som Vedtar Nasjonale ID -Er Knyttet Til Digitale Lommebøker

HAF7. September 2021

du har 15 minutter til å ta et bilde av deg selv og sende tekst til regjeringen

STOREBRORKORONAVIRUSPOLITISTATTYRANNI

Big Brother Australia: Du Har 15 Minutter Til Å Ta En Selfie Og Sende Den Til Regjeringen

HAF6. September 2021

Portugal og nå Sverige forbød reisende fra Israel, den mest vaksinerte nasjonen på jorden

KORONAVIRUSVAKSINER

Portugal Og Nå Sverige Forbød Reisende Fra Israel, Den Mest Vaksinerte Nasjonen På Jorden

HAF6. September 2021

dr.  david martin fda godkjente en covid 19 -vaksine som ikke eksisterer

KORONAVIRUSVAKSINER

Dr. David Martin Slipper Bombe: FDA Har Bare Godkjent En COVID-19-Vaksine Som IKKE Eksisterer På Det Amerikanske Markedet

HAF6. September 2021

Legg igjen en kommentar