NYE NYHETER: Høyesterett i USA har bestemt at Covid-patogenet ikke er en vaksine, er usikkert og må unngås for enhver pris-Høyesterett har avlyst universal vax

DEL DETTE INNLEGGET:

Dele påTwitterDele påFacebookDele påRedditDele påTelegramDele påLinkedIn

BIG PHARMA OG ANTHONY FAUCI HAR MISTE EN RETSAK FILT AV ROBERT F KENNEDY JR OG EN GRUPPE VITENSKAPER!

Fikk akkurat dette:

Har ikke vært i nyhetene noen steder. Det ser ut til at vi nærmer oss siste scene i filmen.

Varsle alle i familien, venner og slektninger! SISTE NYTT ! Høyesterett har avlyst universell vaksinasjon I USA har Høyesterett avlyst universell vaksinasjon. Bill Gates, USAs spesialist for smittsomme sykdommer Fauci, og Big Pharma har tapt et søksmål i USAs høyesterett, uten å bevise at alle vaksinene deres de siste 32 årene har vært trygge for helsen til innbyggerne!

Søksmålet ble anlagt av en gruppe forskere ledet av senator Kennedy. Robert F. Kennedy Jr.: “Den nye COVID -vaksinen bør unngås for enhver pris. Jeg henviser raskt til viktige spørsmål knyttet til den neste vaksinasjonen mot Covid-19. For første gang i vaksinasjonshistorien forstyrrer de såkalte mRNA-vaksinene i den siste generasjonen direkte pasientens genetiske materiale og endrer derfor det individuelle genetiske materialet, som er genetisk manipulasjon, som allerede var forbudt og tidligere ble ansett som en forbrytelse .

Koronaviruset Vaksin er IKKE et vaksin! MERK FØLGENDE!

Hva har alltid vært en vaksine? Det var alltid selve patogenet – en mikrobe eller et virus som ble drept eller svekket, det vil si svekket – og det ble introdusert i kroppen for å produsere antistoffer. Ikke engang en vaksine mot koronavirus! Det er slett ikke det! Det er en del av den nyeste gruppen av mRNA (mRNA) som angivelig er “vaksiner”. Når den er inne i en menneskelig celle, omprogrammerer mRNA normalt RNA / DNA, som begynner å lage et annet protein.

Det vil si, ingenting å gjøre med tradisjonelle vaksiner! Det vil si at det er et instrument for genetisk påvirkning. Genetisk biovåpen! Det vil si at de skulle ødelegge fra jordboere, og de overlevende vil bli GMO! Etter den enestående mRNA -vaksinen, vil den vaksinerte ikke lenger kunne behandle symptomene på vaksinen på en ekstra måte.

Vaksinerte mennesker må forholde seg til konsekvensene, fordi de ikke lenger kan helbredes ved å fjerne giftstoffer fra menneskekroppen, som hos en person med en genetisk defekt som Downs syndrom, Klinefelters syndrom, Turners syndrom, genetisk hjertesvikt , hemofili, cystisk fibrose, Rett syndrom, etc.), fordi den genetiske defekten er for alltid!

Dette betyr helt klart: hvis et symptom på vaksinasjon utvikler seg etter mRNA -vaksinasjon, kan verken jeg eller noen annen terapeut hjelpe deg, fordi SKADE FORårsaket av vaksinasjon  vil være genetisk  irreversibel.

Vaksinasjon-Biovåpen for folkemord på 2000-tallet. Tidligere sjefforsker for Pfizer Mike Yeedon har nok en gang uttrykt sin holdning om at det er for sent nå å redde dem som har blitt injisert med et stoff som offentlig kalles “Covid-19-vaksinen.” Han oppfordrer de som ennå ikke har fått den dødelige injeksjonen til å kjempe for livet, omgivelsene og barna sine.

Den internasjonalt anerkjente immunologen fortsetter med å beskrive en prosess som han sier vil drepe de aller fleste mennesker: «Umiddelbart etter den første vaksinasjonen dør omtrent 0,8% av menneskene innen to uker. Gjennomsnittlig levealder for overlevende vil være maksimalt to år, men den reduseres også for hver nye “injeksjon”.

Ytterligere vaksiner utvikles fortsatt for å forårsake forverring av visse organer, inkludert hjerte, lunger og hjerne. Etter to tiår i Pfizer, var professor Yedon kjent med funksjonene og forsknings- og utviklingsmålene til farmasøytiske giganten Pfizer, og uttaler at det endelige målet med det nåværende “vaksinasjonsregimet” bare kan være en massiv demografisk hendelse som vil få alle verdenskrig til å sette seg sammen, som Mickeys iscenesettelse av mus.

– Milliarder mennesker er allerede dømt til en sikker, uunngåelig og smertefull død. Alle som får injeksjonen vil dø for tidlig, og tre år er et sjenerøst estimat på hvor lenge de kan overleve. ”

Vi er på.

Del informasjon … Vel, nå har hele puslespillet tatt form.


DEL DETTE INNLEGGET:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.