Hva Er Egentlig Denne “Flotte Tilbakestillingen” Som Folk Snakker Om?

7. September 2021

Spenn setebeltene for denne fordi den er mer avslappende enn noen skrekkfilm du noen gang har sett. Du har hørt din “gale” venn på jobben ta det opp i samtale. Kanskje du hørte det kort nevnt på TV her om dagen. Og nå lurer du på: “Hva i all verden er The Great Reset?”

hva er egentlig denne "flotte tilbakestillingen" folk snakker om?

Møt World Economic Forum (WEF)

Du har hørt om WEF før. De har vært ganske mye i nyhetene det siste året eller så. Grunnen? Great Reset -initiativet. Det er der en mann ved navn Klaus Schwabb driver showet. Schwabb grunnla WEF og er en av de mektigste mennene i verden.

Hvert år arrangerer World Economic Forum et arrangement på et skianlegg i fjellene i Sveits hvor “den selvutnevnte globale eliten” møtes for å diskutere globale problemer de alle kan jobbe sammen for å “fikse.”

Vanligvis  inviterer WEF 1500 mennesker fra omtrent 70 land  til å delta. Alle deltakerne spiller store roller i ulike samfunnssektorer, med en stor del av de inviterte som store aktører i politikk og næringsliv. 

I 2020 ga Schwabb ut en bok med tittelen  COVID-19: The Great Reset , der han legger ut sine planer for det han mener må skje videre.  

La Oss Snakke Om Agendaer

Først må du forstå en ting: World Economic Forum og FN marsjerer hånd i hånd. Kort sagt, de er to sider av samme mynt.

De forente nasjoner kunngjorde tidligere to separate agendaer som på en uhyggelig måte ligner The Great Reset som inneholder mange av de samme komponentene. Disse to FN -agendaene, Agenda 21 og Agenda 2030 , inkluderer planer for hva som må skje på jorden innen 2021 og 2030 (det er forresten også en Agenda 2050 ).

Agenda 2030  har offentlig uttalt mål om å fremme rasemessig og likestilling, utrydde global fattigdom og avskaffe vold, hat og krig fra hele verden. Den sier også at den vil redusere bruken av naturressurser i hvert land og redusere klimagassutslippene i alle industriland. 

Og Hvordan Antar Du At Agenda 2030 Ville Oppnå Disse Målene?

Anta at du er tømmerhugger. En global organisasjon har nettopp uttalt at du ikke lenger har lov til å felle trær for å “redusere bruken av naturressurser.” Du er nå uten jobb og har ikke råd til å mate den nyfødte datteren din.

Eller la oss si at du er bonde. En global organisasjon har nettopp uttalt at kyrne dine produserer for mye metan. De er alle slaktet og lar dem råtne på et felt (vi kommer til hvorfor senere). Du har nå mistet en betydelig investering, din primære inntektskilde, og er uten jobb. Bønder i ikke-industrialiserte nasjoner har lov til å oppdra storfe. Men du er amerikaner, så det er du ikke.

Hvorfor? Fordi vi må  “redusere klimagassutslipp i alle industriland.”

Her er et annet eksempel. Du er en amerikaner med umistelige rettigheter, en grunnlov og rettighetserklæringen . Du har uavhengighetserklæringen og en lang historie med voldsom beskyttelse av frihet. Beskyttelse av frihet krever besittelse av våpen.

Men nå har en global organisasjon landet tropper på bredden din. Hvorfor? Å  “avskaffe vold”.  Organisasjonen anser din besittelse av våpen som en hindring for slike. Derfor vil organisasjonen iverksette  tiltak  mot deg for å avskaffe vold.

The Great Reset Inkorporerer Alle Disse Ideene I Planene

WEF sier offentlig  The Great Reset  kommer til å handle om fullstendig oppgradering av kapitalismen.

“Hver industri, fra olje og gass til teknologi, må transformeres. Kort sagt, vi trenger en ‘stor tilbakestilling’ av kapitalismen. ” – WEF  [kilde]

WEF liker spesielt å si at de ønsker å sette i gang  “interessentkapitalisme”,  der hoveddelen av privat sektor jobber hånd i hånd med regjeringen. De sier at slike  “vil kreve sterkere og mer effektive regjeringer.”  I følge WEF er det menneskelige og økonomiske kostnader ved at kapitalisme ikke blir tatt opp. [kilde]

Hva kaller du det når regjeringen eier og kontrollerer all privat virksomhet?

Kommunisme. Du kaller det kommunisme.

Og hva skjer når kapitalismen dør?

Som Ayn Rand påpekte i sin utmerkede bok  Capitalism: The Unknown Ideal , er mennesket på denne jorden uten kapitalisme bundet. Det er uatskillelig fra ekte menneskelig frihet. Kollektivisme fører til ytterligere og videre slaveri hver eneste gang.

Den Fjerde Industrielle Revolusjon

En viktig komponent i  The Great Reset er et begrep Schwabb skapte i desember 2015 – Den fjerde industrielle revolusjon . Den beste måten å beskrive det på er å kombinere  The Matrix ,  Minority Report og Will Smiths  I, Robot .

I følge Schwabb er målet med  Den fjerde industrielle revolusjon  “Ubiquitous, mobile supercomputing. Intelligente roboter. Selvkjørende biler. Neuroteknologiske forbedringer i hjernen. Genetisk redigering. Beviset på dramatisk endring er rundt oss, og det skjer i eksponentiell hastighet. ”

Kort Sagt, Schwabb Ønsker Å Gjøre Verden Til Et Digitalt Mekka

Kanskje du ikke bryr deg om de ovennevnte “forbedringene” – de plager deg ikke? La oss fortsette å dykke dypere.

Som det er, har WEF allerede hentydet til muligheten for å bruke AI for å styre menneskeheten. Mennesker ville ikke lenger ha tillitsvalgte i vervet (ikke at USA har det nå, men jeg går unna). I stedet ville superkraftig AI avgjøre hvilke forsyninger som gikk hvor og hvilke priser som ville være, og så videre. 

Det er menneskehetens overgivelse til en maskin.

Og Hva Med Disse Hjerneforbedringene Og Genetisk Redigering?

Se deg rundt på verden foran deg og hva “maktene som er” har påtvunget samfunnet. I en verden full av hjerneforbedringer og genetisk redigering , tror du virkelig at du fortsatt ville stå fritt til å velge?

Husk at  Den fjerde industrielle revolusjon er  sterkt knyttet til  The Great Reset , som søker en en-verdens regjering. I en slik verden, hvis det under lovens forstand er bestemt at overbefolkning er et problem, blir evnen til genetisk å redigere sterilitet til 20% av befolkningen en realitet. La oss si at lotterisystemet velger begge barna dine. Tror du virkelig at de ville gi deg et ord?

Frihet Ville Lenge Ha Rådnet I Graven I En Slik Verden.

Ytterligere aspekter ved  Den fjerde industrielle revolusjon  inkluderer digital overvåking overalt, muliggjort over hele verden av 5G (med håp om å utnytte 6G til slutt). [kilde] 

Det ville ikke være personvern i en slik verden. Det ville være Nazi -Tyskland på steroider. Har du lest Zamyatins dystopiske roman  We  (på mange måter, inspirasjonen for  1984 )? Praktisk talt ville du bo i en verden av drivhus.

Det er verdt å merke seg at det er flere andre aspekter ved TGR som nevnes. Vurder følgende:

Landsbygdepopulasjoner Vil Bli Tvunget Til Å Tvinges Inn I Urbane Miljøer 

Angivelig, for å bekjempe klimaendringer. I virkeligheten er det å ha lettere kontroll over potensielle dissidenter. Det spiller ingen rolle om du ikke vil forlate gården din. Det gode i det hele tvinger deg, og menn som hjertelig har slukt Mao Zedongs filosofi om makt ( “Politisk makt vokser bare ut av en pistol.” ) Hjelper deg gjerne i din mentale overgang her. [kilde ]

Borgere Leier Nå Alt Fordi De Ikke Eier Noe

Aden Tate skrev om hva verden ønsker uten personlig eiendom i denne artikkelen. Aden skriver: “Innenfor World Economic Forums store tilbakestilling har mantraet kommet fram at innen 2030 vil du ikke eie noe. Og du blir glad. ‘

Regjeringen eier nå alt, da en gruppe menn kommer inn for å fortelle deg at de stjeler det som med rette er ditt. Verden faller tilbake til et system for føydalisme . Irene er godt kjent med hvordan et slikt system fungerer. [kilde ]

Alle Medier Er Digitale

Klimaendringer, selvfølgelig. Og la oss ikke glemme den siste trenden for å bekjempe “desinformasjon” . Hvis alt er digitalt, er det sensurerbart. Dette fungerer som det ultimate middelet for å kontrollere hva folk leser og sier. [kilde]

Et Sosialt Kredittsystem I Kinesisk Stil

Gode ​​globale borgere i enverdenens regjering vil ha en høyere sosial kredittpoeng enn den eldre amerikaneren som støtter dem som kjemper mot utenlandske inntrengere. Disse høyere poengsummene vil gi tilgang til “privilegier”, bedre mat og bedre jobber. Og i en verden full av hjerneimplantater og genetisk redigering lurer jeg på hva noen av straffene for amerikanere med lav poengsum kan være? [kilde]

En Digital Blockchain -Valuta Er Nå Veien Videre

Kontanter blir en sykdomsvektor, dyr å produsere og ineffektive. Selvfølgelig betyr dette at de kan spore hvert kjøp du noen gang gjør. [kilde]  Det er ingen anonymitet for kjøp lenger. Gitt den nye muligheten til å  betale for mat med håndflaten din , presset for å bruke en QR -kode for å betale for alt, og  quantum dot -tatoveringer  som kan lagre dine økonomiske data, er dette kanskje ikke så langt unna.

Hva Er Til Middag? Bugs Og Falske, Matlignende Laboratorieprodukter

I følge  The Great Reset er dyr en “ressurskrevende” proteinform. GR søker å styre deg bort fra slike matvarer og “mot fire hovedkategorier av alternativer-akvatiske, plantebaserte, insektbaserte og laboratoriedyrkede.” [kilde] 

The Great Reset Og World Economic Forum Er IKKE Dine Venner

Skulle  The Great Reset  lykkes, vil verden fast falle i grepet til en totalitær regjering. Du vil være en slave i enhver forstand av ordet, utsatt for medisinsk eksperimentering og tvangsbehandling. Staten vil eie barna dine, og hvis historien fungerer som en guide, får du ikke beholde dem lenge. Skulle AI bestemme at det er praktisk, blir familien din fjernet med røtter og overført til en nyopprettet ghetto.

Tvunget til å innta kjemikalier i stedet for mat, vil du aldri vite hva genetisk forandrende midler og medisiner er i disse matvarene. 

Din livslange drøm om å være forelder kan fordampes når mandatene for tvungen sterilitet begynner. Skulle våken kultur avgjøre at maskuline menn er et problem, ville det være utenfor omfanget av makten til en regjering som eier alt for å pålegge opprettelse av  eunukker i  hele byen din?

Selv om resten av verden kan ha falt, kan amerikanerne aldri la landet følge etter.

For mye avhenger av det.

Av Jeff Thompson, TheOrganicPrepper.comEuropeiske Nasjoner Som Vedtar Nasjonale ID -Er Knyttet Til Digitale LommebøkerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

avsløre den vridde nye verdensorden tankesett psykopatisk, paranoid, engstelig og redd

SAMMENSVERGELSENWO

Å Avsløre Twisted New World Order Mindset: Psykopatisk, Paranoid, Angstfull Og Redd

HAF4. September 2021

sveitsisk politi avviser den 'store tilbakestillingen' 'vi jobber for folket, ikke eliten'

KORONAVIRUSFLOTT TILBAKESTILLINGINSPIRASJONNYHETER

Sveitsisk Politi Avviser Den ‘Store Tilbakestillingen’: ‘Vi Jobber For Folket, Ikke Eliten’

HAF23. August 2021

flott tilbakestilling verdens økonomiske forum erklærer at 'alder for menneskelige roboter er over'

FLOTT TILBAKESTILLINGTRANSHUMANISMEVERDENS ØKONOMISKE FORUM

Stor Tilbakestilling: World Economic Forum Erklærer At ‘Alder For Menneskelige Roboter Er Over’

HAF21. August 2021

Bidens vei til kommunisme

KOMMUNISMEKONTROLLNWO

Bidens Seks Måneder På Kontoret: Agendaen Skal Bringe Kommunismen Til Amerika

HAF14. August 2021

Legg igjen en kommentar