Europeiske Nasjoner Som Vedtar Nasjonale ID -Er Knyttet Til Digitale Lommebøker

7. September 2021

Det europeiske digitale identitetssystemet blir raskt vedtatt med land som Estland og Nederland som går foran.

(Katya Pivcevic | Fintech News ) -Fra Estlands mangeårige nasjonale identitetsordning til Nederlandens grunnleggende ID, vil Europa snart gjennomføre mye av sin digitale identitetsgodkjenning og vaksinasjonsbekreftelse via en felles EU-app.

europeiske nasjoner som vedtar nasjonale ID -er knyttet til digitale lommebøker

Estlands nasjonale digitale identitetssystem har blitt etablert i mange år, og nå som EU -kommisjonen  planlegger  å innføre en europeisk digital identitet i form av en mobilapp, er landet godt fremme og  planlegger videre .

Under det  nye rammeverket , foreslått i juni, vil nasjonale digitale identiteter bli knyttet til digitale lommebøker for ID -autentisering og personlige attributter; for eksempel hvis Facebook ønsker aldersbekreftelse, bør den digitale lommeboken være nok til å bevise det.

En del av denne planen for European Digital Decade er å nå 100 prosent online levering av viktige offentlige tjenester og 80 prosent opptak av digitale ID -løsninger. Hvert EU -land vil utvikle en egen digital lommebok -app for innbyggerne, ifølge kommisjonen.

Estere har hatt statsutstedte digitale identiteter siden 2002, og landet lanserte elektroniske vaksinasjonspass  i april , fremskyndet av COVID-19. I følge Andres Sutt, minister for entreprenørskap og informasjonsteknologi, trenger imidlertid Europa mer ambisiøse  digitaliseringsprosjekter for  å dekke forventningene til europeiske borgere og behovene til bedrifter.

“En estisk statsborger bør ha tilgang med ID-kortet sitt til de samme e-tjenestene som en belgisk statsborger mottar i dag, og omvendt. EID -løsningene og tjenestene som er opprettet av medlemsstatene, må være tilgjengelige på tvers av landegrensene, sier Sutt.

En mobilapplikasjon vil danne grunnlaget for lommeboken, sier Sten Tikerpe, IT Law & Policy -teamleder ved Estlands regjerings CIO -kontor; “Forslaget om å oppdatere eIDAS-forordningen, som regulerer e-identifikasjon og tillitstjenester i EU, gir mulighet for å lage såkalte” identitetslommebøker “som er ment å være i form av mobilapplikasjoner.”

Estland søker for tiden å tilby en kontrakt for en ny mobilidentifikasjonsleverandør som skal erstatte dagens mobil -ID -system, som kan innføre  biometri for å underbygge systemets sikkerhet .

Selv om hvert land vil opprettholde nåværende nasjonale ID -systemer, vil disse systemene danne grunnlaget for den europeiske digitale identiteten, og Estland utarbeider for tiden nasjonale standpunkter til forslaget som er publisert av kommisjonen, sier Tikerpe.

Den Nederlandske Regjeringen Planlegger Infrastruktur For Digital Identitet

Den nederlandske statssekretæren for innenriks- og rikeforhold Raymond Knops sier regjeringen har en klar oppgave å legge til rette for en pålitelig nasjonal infrastruktur for digital identitet til fordel for borgere og bedrifter, via  et brev til parlamentet  om digital identitet.

I fremtiden vil nederlandske borgere ha en unik digital foundational identity (DFI) som tar sikte på å fremskynde innovasjon og gi mennesker suverenitet over personlige data, samt gi valgfrihet når det gjelder digitale identitetsmarkedsløsninger. DFI vil inneholde verifiserte identitetsdata som kan brukes til å drive avledede digitale identiteter på samme måte som fysiske identitetsdokumenter (for eksempel pass og førerkort) gjør i dag.

Et slikt nasjonalt identitetssystem vil tillate brukere å utnytte regjeringsutstedte og verifiserte attributter og redusere personvern- og sikkerhetsrisiko. I april sa Michiel van der Veen fra National Service for Identity Data (RvIG) at tilgjengelighet for alle ville omfatte et  ikke-digitalt alternativ  for systemet. DFI kan også øke den økonomiske ytelsen ved å gi en måte for mennesker å samhandle med virksomheter over hele EU under eIDAS -regulering, og lette KYC- og AML -sjekkene.

Selv om det ikke er gitt ut noen tidslinje for implementering av et DFI, har den nederlandske regjeringen en klar vei fremover, ifølge dokumentet for visjon om digital identitet.Tyrant Dr. Chant: COVID Vil Være Med Oss ​​’For Alltid’ Og Folk Må ‘Venne Seg Til’ Endeløse BoostervaksinerForrige InnleggHva Er Egentlig Denne “Flotte Tilbakestillingen” Som Folk Fortsetter Å Snakke Om?Neste Innlegg

Relaterte Artikler

tyrannen dr.  chant covid vil være med oss ​​"for alltid", og folk må "venne seg til" endeløse boostervaksiner

KONTROLLKORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Tyrant Dr. Chant: COVID Vil Være Med Oss ​​’For Alltid’ Og Folk Må ‘Venne Seg Til’ Endeløse Boostervaksiner

HAF7. September 2021

du har 15 minutter til å ta et bilde av deg selv og sende tekst til regjeringen

STOREBRORKORONAVIRUSPOLITISTATTYRANNI

Big Brother Australia: Du Har 15 Minutter Til Å Ta En Selfie Og Sende Den Til Regjeringen

HAF6. September 2021

Portugal og nå Sverige forbød reisende fra Israel, den mest vaksinerte nasjonen på jorden

KORONAVIRUSVAKSINER

Portugal Og Nå Sverige Forbød Reisende Fra Israel, Den Mest Vaksinerte Nasjonen På Jorden

HAF6. September 2021

dr.  david martin fda godkjente en covid 19 -vaksine som ikke eksisterer

KORONAVIRUSVAKSINER

Dr. David Martin Slipper Bombe: FDA Har Bare Godkjent En COVID-19-Vaksine Som IKKE Eksisterer På Det Amerikanske Markedet

HAF6. September 2021

Legg igjen en kommentar