Geoingeniørarbeid av Doped Jet Fuel Sulphur Content (FSC)

  Kommentarer

Planlegger å geoingeniørutstyr med biodrivstoff og svoveldopet jetdrivstoff foreslått (Two-Fuels in One Tank-løsningen)

Påføring av høye FSC-er [drivstoff svovelinnhold] i luftfartscruisthøyder kombinert med ULSJ [ultralavt svovelstrålebrensel, biodrivstoff til luftfart] i lavere høyder resulterer i redusert luftfartsindusert dødelighet og økt negativ RE ved sammenligning med grunnlinjen for luftfartsscenario.

Oversettelse:
(1) bruk biodrivstoff ved start. Lag mindre kullstøv (sot) rundt flyplasser, drep færre mennesker.
(2) bruk høyt svovelstrålebrensel i høyden. Etterlign “Pinatubo -effekt” for å gjøre stratosfæriske svovelinjeksjoner for styring av solstråling.

Selvsugende sot (fotoforetisk) fører svovel inn i stratosfæren, ødelegger ozonlaget, påvirker nedbør/monsuner over hele verden.Aerosoler kan injiseres i den øvre atmosfæren for å konstruere klimaet ved å spre innfallende sollys for å produsere en nedkjølingstendens som kan redusere risikoen ved akkumulering av klimagasser. Analyse av klimateknikk har fokusert på sulfat -aerosoler. Her undersøker jeg muligheten for at konstruerte nanopartikler kan utnytte fotoforetiske krefter, noe som muliggjør mer kontroll over partikkeldistribusjon og levetid enn det som er mulig med sulfater, kanskje slik at klimateknikk kan oppnås med færre bivirkninger. Bruken av elektrostatiske eller magnetiske materialer muliggjør en klasse av fotoforetiske krefter som ikke finnes i naturen. 

Fotoforetisk levitasjon kan løfte partikler over stratosfæren, og redusere evnen til å forstyrre ozonkjemien;og ved å øke levetiden på partikler ville det redusere behovet for kontinuerlig påfyll av aerosolen. Videre kan partikler bli konstruert for å drive poleward slik at albedomodifikasjon kan skreddersys for å motvirke polar oppvarming samtidig som den minimerer påvirkningen på ekvatorialt klima. – David Keith, Fotoforetisk levitasjon av konstruerte aerosoler for geoingeniørarbeidSelv om det er i luften, er BC (svart karbon) kjent for å forsvinne og slå seg ned på noen få måneder under påvirkning av regn og vind, og vil sannsynligvis ikke reise oppover 4 km. Imidlertid sier en gruppe forskere – inkludert fra Indian Institute of Science og ISROs Vikram Sarabhai Space Center – 

at de nå har bevis på at slike partikler eksisterer opptil 18 km inn i stratosfæren, og det er omtrent 10 000 av dem i hver kubikkcentimeter.Gitt formen og plasseringen av disse partiklene, hevder de, kan 

det bare komme fra utslipp fra luftfartsdrivstoff, og de utgjør et problem fordi disse svarte karbonpartiklene kan dvele lenge nok til å gi grobunn for andre kjemiske reaksjoner som kan tømme ozonlaget .

Kommersiell luftfart har geoingeniert planeten i årevis. Nå forstår vi hvordan. Svovelsyre rir på kullsvart støv inn i stratosfæren.

Slik fungerer geoengineering-løsningen med to drivstoff i en tank (tre patenter vedlagt):USAs patentsøknad 20130340834 • Oppfinner: Peter Swann • Mottaker: ROLLS-ROYCE PLCEn metode inkluderer i) identifisering av en driftstid som tilsvarer et krav til drivstofftilførsel; ii) å bestemme minst ett luftforhold der maskinen skal operere i løpet av perioden; iii) å bestemme en varighet hvor det er nødvendig å oppnå en forhåndsbestemt dampsporskarakteristikk mens den er i luften, iv) å 

bestemme en resulterende drivstoffsammensetning for bruk av maskinen i omgivelsesluften for å oppnå karakteristikken, der den resulterende drivstoffsammensetningen omfatter minst en av de første og andre drivstoffsammensetningene;v) å bestemme forholdet mellom minst de første og andre drivstoffsammensetninger som kreves for tilstrekkelig resulterende drivstoffsammensetning i løpet av tiden bestemt i trinn iii); og vi) å produsere et første signal som indikerer forholdet mellom minst de første og andre drivstoffsammensetninger som kreves for tidsperioden bestemt i trinn iii).USAs patent 9518965 • Oppfinner: Peter Swann • Mottaker: ROLLS-ROYCE PLCEt drivstoffsystem (12) som består av en dampspordeteksjonssensor (20) konfigurert til å generere et første signal (28) som indikerer den optiske dybden til en dampspor ( 35). En styreenhet (40) er tilveiebragt som reagerer på det første signalet (28) og konfigurert til å generere et andre signal (80) i avhengighet av det første signalet (28). Det andre signalet (80) definerer en 

prosentandel av minst ett av den første drivstoffsammensetningen og den andre drivstoffsammensetningen som kreves for å produsere en resulterende drivstoffsammensetning. Minst én regulator (42) er tilveiebrakt konfigurert til å motta og svare på det andre signalet (80) og regulere prosentandelen av første og andre drivstoffsammensetning som kreves for å produsere den resulterende drivstoffsammensetning.

Rolls-Royce lager jetmotorer, og dermed behovet for å patentere skyproduksjon ved bruk av dual jet-drivstoff.KUNSTIGE SKYER • DOPET JET FUEL

 Referanser

Hvis noen av koblingene ovenfor ikke fungerer, må du kopiere URL -en og lime den inn i skjemaet nedenfor for å se Wayback -maskinen etter en arkivert versjon av nettsiden.

 Media

Legg igjen en kommentar