Dr. David Martin Slipper Bombe: FDA Har Bare Godkjent En COVID-19-Vaksine Som IKKE Eksisterer På Det Amerikanske Markedet

6. September 2021

Dr. David Martin advarte publikum om at Food and Drug Administration (FDA) har godkjent en vaksine mot coronavirus (COVID-19) som ikke eksisterer .

dr.  david martin fda godkjente en covid 19 -vaksine som ikke eksisterer

“Når medlemmer av mainstream antyder at denne godkjenningen plutselig har satt det som sitter i frysere rundt om i verden til en godkjent status, er det faktisk ikke sant,” sa Martin under sitt opptreden i “Brighteon Conversations.”

“Det er fremdeles retningslinjer for produksjon som ikke var påkrevd for EUA som ville være påkrevd for et fullt godkjent produkt.”

Han sa til helsevaktmester Mike Adams at FDA har godkjent en “enhjørning”.

“Comirnaty eksisterer ikke,” sa Martin og refererte til merkenavnet til Pfizer -vaksinen som ble gitt full godkjenning av det føderale byrået. “Godkjenningen er for fremtidig produksjon av COVID -vaksine.”

Martin fortalte at noen viktige opplysninger var blitt redigert i godkjenningsbrevet som Pfizer hadde, så vel som i den offisielle publikasjonen fra FDA.

“Delen av hvor den kan produseres og når den kan produseres, blir redigert, noe som er uvanlig gitt at et godkjenningsbrev skal være en offentlig kunngjøring som gjør disse tingene synlige,” sa Martin.

COVID-19-Vaksiner Bør Miste EUA-Beskyttelse

Både Adams og Martin var enige om at forvirringen som ble forårsaket av godkjenningen ble forsterket av utvidelsen av nødhjelpstillatelsen (EUA) for Pfizer -vaksinen som ble brukt for barn mellom 12 og 15 år, samt for Moderna og Johnson & Johnson Covid-19-vaksiner.

“Mandatet for EUA må leve i intet klinisk alternativ,” sa Martin. “I det øyeblikket det er en godkjenning, vil EUA -beskyttelsene for Moderna og Johnson & Johnson slutte å eksistere umiddelbart.”

I godkjennelsesbrevet erkjente FDA at det er “en betydelig mengde” av Pfizer COVID-19-vaksinen produsert under EUA fortsatt tilgjengelig for bruk. FDA bestemte at Pfizers vaksine mot COVID-19 under EUA bør forbli ulisensiert, men kan brukes “om hverandre” med Comirnaty.

Under omstendighetene var det klart at fullstendig godkjenning var et beregnet trekk fra regjeringen for å oppmuntre bedrifter og skoler til å innføre vaksinmandater og gjøre Pfizer i stand til å laste ut beholdninger av sin COVID-19-vaksine under EUA. Martin sa at Biden -administrasjonen presser på for å få elevene vaksinert i tide til starten av det kommende skoleåret.

Forskjell Mellom Fullt Godkjent Og Under EUA -Produkter

Det er en stor forskjell i virkeligheten mellom produkter som er godkjent under EUA sammenlignet med de som er fullt godkjent av FDA .

EUA -produkter er eksperimentelle under amerikanske lover. Både Nürnberg -koden og føderale forskrifter sier at ingen kan tvinge et menneske til å delta i eksperimentet.

I henhold til amerikanske lover er det ulovlig å nekte noen jobb eller utdannelse fordi de nekter å være et eksperimentelt emne. Potensielle mottakere har absolutt rett til å nekte eksperimentelle vaksiner.

På den annen side tillater amerikanske lover arbeidsgivere og skoler å kreve at studenter og arbeidere tar lisensierte vaksiner.

EUA-godkjente vaksiner har en ekstraordinær ansvarsbeskyttelse i henhold til loven om offentlig beredskap og beredskap fra 2005. Vaksineprodusenter, distributører, leverandører og offentlige planleggere er immun mot ansvar.

Den eneste måten en skadet part kan saksøke er hvis han eller hun kan bevise forsettlig mislighold og hvis den amerikanske regjeringen også har anlagt tvangsfullbyrdelse mot partiet for forsettlig mislighold. Ingen slike søksmål har noen gang lyktes.

Comirnaty -vaksinen er underlagt de samme produktansvarslovene som andre amerikanske produkter. Lisensierte voksenvaksiner, inkludert Comirnaty, har ingen ansvarsbeskyttelse.

Personer som ble skadet av Comirnaty -vaksinen kan potensielt saksøke for skader. Jurypriser kan være astronomiske, så Pfizer vil neppe tillate noen amerikanere å ta en Comirnaty -vaksine før det på en eller annen måte kan ordne immunitet for produktet.

Publikum Villedet Av Vanlige Medier

Medlemmer av de vanlige mediene rapporterte raskt at vaksinemandater nå er lovlige for militær, helsepersonell, studenter og ansatte i mange bransjer etter full godkjenning gitt av FDA til Comirnaty 23. august.

Pentagon kunngjorde umiddelbart at den vil gå videre med sin plan om å tvinge medlemmer av militæret til å bli vaksinert mot viruset, mens New York City kunngjorde samme dag at alle offentlige skolelærere og andre ansatte må vaksinere seg.

En av de første som implementerte kravet var  State University of New York  (SUNY) -systemet, som har nesten 400 000 studenter og mer enn 85 000 fakultetsmedlemmer spredt over sine 64 studiesteder. Flere andre fremtredende institusjoner forventes å innføre vaksinemandater etter samråd med sine forstanderskap og statlige tjenestemenn.

Fauci Startet All Galskapen For Flere Tiår Siden

Ifølge Martin startet denne galskapen alt i 1999. Det var da National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) -direktør Anthony Fauci kom på ideen om å lage en smittsom replikasjonsdefekt form for koronavirus. Fauci betalte forskere ved University of North Carolina i Chapel Hill for å finne opp et patogen som ikke eksisterte, sa Martin.

Fauci ba i hovedsak forskerne om å lage et biovåpen.

“Du kan ikke produsere et biovåpen og ikke si at du prøver å drepe mennesker. Det er det et biovåpen er til for , ”sa Martin.

Kizzy Corbett, personen bak utviklingen av COVID-19-vaksiner ved bruk av mRNA-teknologi, sa en gang: “Det er veldig kult fordi du ikke engang trenger mye laboratorium. Du kan bygge en av disse på datamaskinen hjemme. ”

Det, sa Martin, er en innrømmelse av biologisk krigføring.

“Vi snakker ikke om et virus. Vi snakker om et konstruert patogen, ”sa Martin. “Vi snakker ikke om en vaksine. Vi snakker om introduksjon av en datasimulert kode i form av mRNA-ikke for å stimulere immunsystemet ditt, men for å gjøre kroppen din til en fabrikk som produserer S1-piggproteiner som ligner dem som finnes i koronavirus.

Se hele episoden av “Brighteon Conversations” med Mike Adams og Dr. David Martin her :

https://www.brighteon.com/embed/309412a4-65e5-4bd6-a7c9-52805b5a6b93

Kilder: NaturalNews.com ; Brighteon.comPfizer Skal ‘Kreve’ To Ganger Om Dagen COVID-Pille Sammen Med VaksinerForrige Innlegg

Relaterte Artikler

pfizer å 'kreve' to ganger daglig covid pille sammen med vaksiner

KORONAVIRUSVAKSINER

Pfizer Skal ‘Kreve’ To Ganger Om Dagen COVID-Pille Sammen Med Vaksiner

HAF5. September 2021

det er på tide å slutte å terrorisere barna våre

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSGLOBAL WARMING HOAXKRIG MOT BARN

Det Er På Tide Å Slutte Å Terrorisere Barna Våre

HAF4. September 2021

vaksinert person

KORONAVIRUSNYHETER

Data Foreslår At Regjeringen Gjør Pandemien Verre, Ikke Bedre

HAF3. September 2021

vanlige medier lyver for deg ivermektin ble først godkjent for mennesker, for flere tiår siden

BIG PHARMASENSURKORONAVIRUSMSM

Mainstream Media Lyver For Deg: Ivermectin Ble Først Godkjent For Mennesker, For Flere Tiår Siden

HAF3. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.