ACLU snur ryggen til svarte, latinere, står opp for White Corporate America og Big Pharma med obligatoriske COVID -skudd som en “borgerlig frihet”

Totalt antall visninger: 4393  0Dele 1Dele 0  0  https://www.facebook.com/v2.0/plugins/like.php?action=&app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df1e0c898b772b38%26domain%3Dhealthimpactnews.com%26is_canvas%3Dfalse%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fhealthimpactnews.com%252Ff24498678bb217%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fhealthimpactnews.com%2F2021%2Faclu-turns-it-back-on-blacks-latinos-stands-up-for-white-corporate-america-and-big-pharma-with-mandatory-covid-shots-as-a-civil-liberty%2F&layout=box_count&locale=en_US&sdk=joey&send=false&show_faces=false&size=large&size=large

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

American Civil Liberties Union (ACLU) gjorde en latterliggjøring av begrepet “civil liberty” i forrige uke da de publiserte et stykke i New York Times der de kunngjorde:

Langt fra å gå på kompromiss med dem, gir vaksinen faktisk ytterligere borgerlige rettigheter. De beskytter de mest sårbare, mennesker med nedsatt funksjonsevne og skjøre immunsystem, barn som er for små til å bli vaksinert og fargesamfunn som er hardt rammet av sykdommen. ( Kilde .)

Paul Joseph Watson fra Summit News skrev:

ACLU har publisert en artikkel i New York Times fulgt opp av en tweet som hevder at regjeringen som tvinger folk til å ta vaksiner er en seier for borgerlige friheter.

Nei, dette er ikke ute av Babylon Bee.

En mening fra New York Times ble skrevet av ansatte i ACLU som ytterligere forsterket påstandene om at regjeringen tvang folk til å ta en vaksine truet med at de mister jobben, sosiale liv og potensielt i fremtiden retten til å kjøpe og selge faktisk var en velsignelse for borgerrettigheter.

Hva blir det neste? Kanskje vil ACLU oppfordre regjeringen til å tvangsinnsette amerikanere for deres kontroversielle politiske meninger fordi det kan “forhindre skade”.

Respondentene på Twitter var raske til å latterliggjøre organisasjonens absurde hykleri.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=eyJ0ZndfZXhwZXJpbWVudHNfY29va2llX2V4cGlyYXRpb24iOnsiYnVja2V0IjoxMjA5NjAwLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X2hvcml6b25fdHdlZXRfZW1iZWRfOTU1NSI6eyJidWNrZXQiOiJodGUiLCJ2ZXJzaW9uIjpudWxsfSwidGZ3X3NwYWNlX2NhcmQiOnsiYnVja2V0Ijoib2ZmIiwidmVyc2lvbiI6bnVsbH19&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1433442649172762627&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhealthimpactnews.com%2F2021%2Faclu-turns-it-back-on-blacks-latinos-stands-up-for-white-corporate-america-and-big-pharma-with-mandatory-covid-shots-as-a-civil-liberty%2F&sessionId=b924c9fd1bbe255b28a6dfc6e2692dc96b784a72&theme=light&widgetsVersion=1890d59c%3A1627936082797&width=550px

“Regjeringen som tvinger en nål i armen din, er faktisk dem som fremmer dine borgerlige friheter” er ganske opptatt selv av marxister som deg. Takk for at du droppet masken for å avsløre deg selv, ”bemerket Robby Starbuck.

Full artikkel på Summit News .

Det ACLU faktisk gjør her, kommer ut mot de som nekter obligatoriske COVID -vaksiner i New York. Og hvem er det?

Bare 13,8% av de svarte i New York har minst én COVID-19-vaksine, og bare 20,5% av latinamerikanere/latinere har minst én COVID-19-vaksine, mot 68,7% hvite som allerede har fått et COVID-skudd. ( Kilde .)

Så ACLU, som hevder å stå opp for minoriteters rettigheter, går faktisk inn for å tvinge disse svarte og latinerne som har et mye mer skeptisk syn på regjeringen enn de fleste hvite, til å bli tvunget til å motta noe de tydeligvis ikke ønsker.

Det ser ut til at ACLUs sanne farger nå er avslørt for alle å se. De støtter det fascistiske hvite Amerika med sine Wall Street -milliardærer og bankfolk som tjener mest på at en høyere andel av publikum er fullstendig vaksinert for COVID, og ​​de tror faktisk at det er å tvinge dem til å ta en injeksjon de ikke ønsker. sivil frihet. “

Når de fattige minoritetene i NYC støttes i et hjørne og ikke lenger kan få matfrimerker, seksjon 8 bolig, arbeidsledighet eller medisinske tjenester gjennom Medicaid eller Medicare uten en grunnlovsfestet obligatorisk injeksjon som beskytter ingen, men skader mange, vil de sikkert ikke være det oppfordrer ACLU til å stå opp for sine rettigheter.

ACLU promoterer nå åpent den fascistiske hvite manns eugenikkprogram. Kanskje de inngikk en avtale med Donald Trump om “Make America Great Again” gjennom Operation Warp Speed ​​for å få alle i Amerika til å motta en av COVID -injeksjonene.

Jeg lurer på hvor mange mennesker som allerede har dødd eller blitt permanent skadet på grunn av at Trump fortsatte å skryte av å bringe disse skuddene til markedet på rekordtid, og oppmuntre alle til å gå ut og få en akkurat som han visstnok gjorde?

Se også :

Forstå tiden vi lever gjennom

Identifisere de luciferianske globalistene som implementerer den nye verdensorden – hvem er “jødene”?

Insider avslører frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og Luciferian -planene for The New World Order

Den viktigste sannheten om den kommende “nye verdensorden” som nesten ingen diskuterer

Det er på tide å velge sider: Vet du selv hvilken side du har?

Legg igjen en kommentar