Pfizer Skal ‘Kreve’ To Ganger Per Dag COVID-Pille Sammen Med Vaksiner…for å tjene ENDA mer!

5. September 2021

Pfizer er så sikker på at pillen vil bli godkjent og sannsynligvis ha mandat til at den har startet produksjonen før slutten av kliniske studier.

av Gabriel Keane

pfizer å 'kreve' to ganger daglig covid pille sammen med vaksiner

Farmasøytisk megakorporasjon Pfizer utvikler nå en COVID -pille som er ment å tas sammen med COVID -vaksinene som allerede har gjort selskapet til en svimlende sum penger. Den nye pillen forventes å bli utgitt innen utgangen av året, og må tas to ganger daglig.

“Suksess mot #COVID19 vil trolig kreve både vaksiner og behandlinger,” sa Pfizer -sjef Albert Bourla onsdag. “Vi er glade for å dele at vi har startet en fase 2/3-studie av vår muntlige antivirale kandidat, spesielt designet for å bekjempe SARS-CoV-2-i ikke-innlagte, lavrisikovoksne voksne.”https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1433024869168558081&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fpfizer-covid-pill-alongside-vaccines.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Pfizer la også ut en pressemelding samme uke som uttalte:

“Hvis det lykkes, har [stoffet] potensial til å dekke et betydelig, ikke dekket medisinsk behov, og gir pasientene en ny oral behandling som kan foreskrives ved første tegn på infeksjon, uten å kreve sykehusinnleggelse.”

Selskapet beskrev stoffet som en “undersøkende oralt administrert proteasehemmer antiviral terapi designet spesielt for å bekjempe COVID -19 – hos ikke -innlagte, symptomatiske voksne deltakere som har en bekreftet diagnose av SARS -CoV -2 -infeksjon og ikke har økt risiko for utvikler seg til alvorlig sykdom, noe som kan føre til sykehusinnleggelse eller død. “

Medieselskaper har allerede uttrykt begeistring for den nye pillen, og Pfizer er så sikker på at pillen raskt vil bli godkjent og gitt mandat av regjeringer at den allerede har startet en produksjonslinje før slutten av kliniske studier.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1433021961748221959&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Fpfizer-covid-pill-alongside-vaccines.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Andre selskaper jobber også hardt med å ta COVID -piller på ubestemt tid mens regjeringer og medieselskaper fokuserer på COVID.

I Singapore ble en 16 år gammel gutt dømt til å være kvalifisert for et oppgjør på 225 000 dollar denne uken etter å ha lidd en hjertestanshendelse av myokarditt som legene mente var sannsynlig som svar på å få sin første dose Pfizer BionTech-vaksine, med Ministry of Helse sier:

“Myokarditt var sannsynligvis en alvorlig bivirkning som følge av COVID-19-vaksinen han mottok, som kan ha blitt forverret av hans anstrengende løfting av vekter og hans høye forbruk av koffein gjennom energidrikker og kosttilskudd.”Silicon Valley Algoritme Manipulation Er Det Eneste Som Holder Mainstream Media LevendeForrige Innlegg

Relaterte Artikler

det er på tide å slutte å terrorisere barna våre

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSGLOBAL WARMING HOAXKRIG MOT BARN

Det Er På Tide Å Slutte Å Terrorisere Barna Våre

HAF4. September 2021

vaksinert person

KORONAVIRUSNYHETER

Data Foreslår At Regjeringen Gjør Pandemien Verre, Ikke Bedre

HAF3. September 2021

vanlige medier lyver for deg ivermektin ble først godkjent for mennesker, for flere tiår siden

BIG PHARMASENSURKORONAVIRUSMSM

Mainstream Media Lyver For Deg: Ivermectin Ble Først Godkjent For Mennesker, For Flere Tiår Siden

HAF3. September 2021

australsk avis alderen kommer ut mot forlenget lockdown i brennende redaksjonell 'nok'

KORONAVIRUSTYRANNI

Australsk Avis The Age Comes Out Against Extended Lockdown In Fiery Editorial: ‘Nok’

HAF3. September 2021

Legg igjen en kommentar