Det Er På Tide Å Slutte Å Terrorisere Barna Våre

4. September 2021

Hvis du er en mann eller en kvinne (eller kjenner noen som er) og har sovet for godt i det siste, skriver du “milliarder av barn som står overfor klimasjokk” i Google, og du vil oppdage dusinvis av artikler fra forrige uke som advarer om at nesten halvparten av verdens 2,2 milliarder barn vil møte, som en artikkel sier , “klimarelaterte katastrofer i livet, [fant en rapport fra UNICEF].”

av Dale Lowdermilkdet er på tide å slutte å terrorisere barna våre

Bilde: Slokking av brannen av Andrea Widburg. Earth ,  brann og  vann  bilder fra  freeiconspng .

Med den ekstremt abstrakte, ikke -bevisbare spådommen, kan ekstreme byråkratiske løsninger virke for harde, men husk at “konsensus” blant vellykkede politikere er, som guvernør Cuomo sa, “… hvis det redder ett liv, er det verdt det …” (Bortsett fra sykepleie hjem, selvfølgelig).

Barna våre blir stadig terrorisert med teoretiske 500-års prognoser, basert på fantomvitenskap, og enda verre, de blir lært å mentalt “ly på plass” når det er mulig.

Dette er ikke en oppskrift på langsiktig overlevelse. En streng “bedre-trygg-enn-beklager” holdning er ekstremt farlig i denne jungelen som kalles den virkelige verden.

Få journalister har huevos til å spørre eller undersøke om mennesker virkelig er i stand til å senke havnivået eller forhindre millioner av gnuer i Afrika i å slippe ut metan. Disse hensynsløse antiloper-på-steroider gasser mer enn sine lavtliggende meercat-naboer.

De kveler også mange underjordiske (pre-truede) arter, inkludert isolerte kolonier av de nakne molrottene. Hvem gnu? (Vær så snill, ignorer det faktum at drøvtyggere og metan er en viktig del av næringskjeden.)

Hvis mennesket er ansvarlig for å gi jorden feber, hvorfor ble den høyeste overflatetemperaturen noensinne registrert (134 ° F) i Death Valley, California, 10. juli 1913? Denne hetebølgen skjedde flere måneder før oppfinnelsen av smog og kommersiell luftfart.

Forurensning fra et vulkanutbrudd (Mount Tambora) i april 1815, avkjølte planeten nok til å skape et år uten sommer . Hvilken enhjørningsfabrikk eller statlig byrå er i stand til å produsere en kork som er stor nok til å forhindre at den neste kjeleflasken med vintage Mountain Magma dukker opp?

I stedet for å fremkalle konstant panikk, hvorfor kan ikke liberale idealoger tilby søvnløse barn litt trøst ved å antyde at platetektonikk, klimasykluser og asteroider er en del av en mye større plan?

Som urovekkende det høres ut for nyhetsskriveres redaktører, er ukontrollable scenarier som involverer Moder Naturs storm … ukontrollerbare.

Alle som fortsatt lengter etter søvnløshet, kan Google Toba, Taupo eller Krakatoa, deretter bruke en ulcerøs time på å gjennomgå det “dødelige” været som er forutsagt (50+ år i forveien) fra et svangerskapsmonster kalt Yellowstone.

La oss nå late som om du er en 7 (eller 38) åring, som ligger våken hele natten, bekymrer deg og sliter med å løse forurensning, urettferdighet og utryddelsesproblemer. Med disse stressfremkallende “ufiksbare” leksene, er det rart at så mange barn (og barnlignende voksne) bruker rekordnivåer av ADHD-medisiner og antidepressiva? Hvis kaptein Picard så på denne episoden utspille seg, ville han sette hele Enterprise -mannskapet på “Borg Alert.”

Det er mer enn 31 400 amerikanske forskere, inkludert 9 000 med doktorgrader, som har signert en begjæring som erklærer at stigende globale temperaturer ikke kan forekomme eksklusivt på grunn av mennesker.

Denne listen inkluderer astronomer, geologer, meteorologer og forskere som har satt sitt rykte, karriere og til og med livet på spill ved å bare “antyde” at dette problemet ikke er “fastlagt vitenskap.” Og til tross for det opplyste nattlige nyhetsankre erklærer, er “vitenskap” ikke bestemt av flertall eller enighet.

Inntil “våkenhet” nylig innhentet universitetene våre, betydde “vitenskap” debatt, utfordringer, fagfellevurderinger, repeterbare resultater og verifiserbare, åpent tilgjengelige data.

Heldigvis, for plantene og de første dyrene på vår tidlige snøkegle-planet, var det global oppvarming , ikke en gang, men flere ganger.

Det er mindre kjente “klima” dataprojeksjoner som indikerer at mange flere mennesker vil dø med neste istid, asteroideinnvirkning eller Carrington-hendelse (1859) enn en langvarig hetebølge.

I hvert av disse tilfellene vil smeltende isbreer, ansiktsbelegg, vaksinepass og sosialt mangfold være det minste av våre bekymringer.

I tillegg er det noen lite kjente anekdotiske bevis som indikerer at de fleste grønne planter ser ut til å foretrekke intens sol fremfor istapper. Lekseoppgaven for voksne er å stille spørsmål ved om man skal stole på botanikeren over byråkraten.

Prognostikere, som spankulerer rundt som eksperter, ber oss om å følge deres kommandoer og har til og med antydet at unnlatelse av å innpode klimastress hos barna våre er en form for overgrep mot barn ved “fullmakt” og unnlatelse. Det ser ut til at venstreorienterte kryper stadig nærmere “foreldrelisensiering”, en idé som jeg syntes var en morsom spøk i 2006 .

Vi går nå nedover mot føderale (og internasjonalt) pålagte foreldreopplæringsprogrammer, “berettiget” med klimaangst, vaksinasjon/ maskeringsparanoia og nyoppdagede “forbedrede” barnestressdata.

Bør UNESCO, CDC, NIH, Fauci, Pelosi, Biden og lærerforeningspropagandister stå for omkobling av våre barns sinn til å bli synkronisert med den faux-vitenskapelige “konsensus” -siden?

Vi blir en del av Great Borg “avbryt kultur” -kollektivet. Er assimilering uunngåelig og motstand nytteløst?

Mange av Grimms eventyr har blitt forbudt eller ansett som for “voldelige” for barn. Imidlertid slår tegneserier fra politisk korrekte lørdag morgen budskapet om at små gutter og jenter kommer til å dø fryktelige dødsfall med mindre foreldrene gir opp bilene sine, vasker hendene ordentlig, blir veganere og slutter å utfordre effektiviteten av å bruke masker.

Dessverre er de “ubehagelige” barndomshistoriene fra brødrene Wilhelm og Jacob, som advarer om store dårlige ulver, eller kannibalistiske hekser som selger pepperkaker, erstattet. Vi må nå forstå den traumatiske valpealderen til canus lupus, ignorere dens skarpe tenner og spor av revne sauekropper.

Moderne rettsmedisin, inkluderingstrening og Critical Race Theory beskriver nå den tidligere seriemorderen som lokket tapte barn med informasjonskapsler som en misforstått, ensom gammel dame med jernmangel.

(SIDEMERK: I de originale versjonene ble Little Ms Red og ferdig fordøyd bestemor til slutt reddet av en hardkokt jeger med en “angrepsøks” og en truende bryterkniv. Og i motsetning til revisjonistisk historie gjorde Hansel og Gretel det ikke skyv den gamle jenta inn i ovnen fordi hun var hypotermisk.)

Dagens moralske leksjoner lærer at å overgi bestemors matkurv og omfordele alles rikdom vil forhindre vold, fremme deling … og sannsynligvis få alle drept.

Hva kan muligens gå galt med regjeringen som har ansvaret for å “beskytte” barna våre, avkjøle planeten og avlede galakser i nærheten?

Forankrede byråkrater blir øyeblikkelig rasende over enhver utfordring for deres autoritet, konklusjoner eller motiver.

Disse, “oraklene” til masseevakueringer fra Afghanistan, eksperter på pandemier, klimaendringer og beskyttelse av vår sørlige grense, er fettere til økonomer og politiske analytikere.

De er alle sertifiserte fagfolk som kanskje ikke vet hva du tenker eller telefonnummeret ditt, men de er villige til å gjette.

Tilsynelatende er for mye sikkerhet aldri nok, selv om det betyr å produsere mareritt (og år med terapi) for barna våre og de som tenker som barn – forsiktig å prøve å beskytte alle, fra alt, for enhver pris.Å Avsløre Twisted New World Order Mindset: Psykopatisk, Paranoid, Angstfull Og ReddForrige Innlegg

Relaterte Artikler

avsløre den vridde nye verdensordens tankegang psykopatisk, paranoid, engstelig og redd

SAMMENSVERGELSENWO

Å Avsløre Twisted New World Order Mindset: Psykopatisk, Paranoid, Angstfull Og Redd

HAF4. September 2021

vaksinert person

KORONAVIRUSNYHETER

Data Foreslår At Regjeringen Gjør Pandemien Verre, Ikke Bedre

HAF3. September 2021

vanlige medier lyver for deg ivermektin ble først godkjent for mennesker, for flere tiår siden

BIG PHARMASENSURKORONAVIRUSMSM

Mainstream Media Lyver For Deg: Ivermectin Ble Først Godkjent For Mennesker, For Flere Tiår Siden

HAF3. September 2021

australsk avis alderen kommer ut mot forlenget lockdown i brennende redaksjonell 'nok'

KORONAVIRUSTYRANNI

Australsk Avis The Age Comes Out Against Extended Lockdown In Fiery Editorial: ‘Nok’

HAF3. September 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.