HVORFOR VAKSINERE BARN? CAMILLA STOLTENBERG FORSØKER Å SVARE! HVOR ER FORELDRENE??

Hva er det Camilla Stoltenberg sier her som skal gi grunnlag for vaksinasjon av barn 12-15 år? Etter min oppfatning sier hun jo rett ut at i denne aldersgruppen er det ingen som blir syke. 20-30% av de som er smittet, dvs. har testet positivt, har ingen symptomer. Hun sier at 140 barn har vært innlagt i hele landet, dvs. 0,4%. De blir i snitt utskrevet etter to døgn. Gode prognoser, sier hun, ingen dødsfall. 76% av de innlagte har alvorlige, underliggende sykdommer. I UK, med prosentuelt langt flere smittede enn i Norge, har de hatt to dødsfall per million innbyggere i alderen 0-19. Selv de som blir hardest rammet klarer seg. Risikoen for senskader/long covid er svært lav. Evt senskader går over etter 10-12 uker.Vanskelig å forstå at hun ikke trekker seg når Regjeringen stadig går stikk i mot hennes kunnskap. Om da ikke dette er hva spillet går ut på.https://www.vgtv.no/224370

Kan være et bilde av 1 person

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.