Here We Go: Forskere Advarer Om En Ny Hyper-Smittsom Sørafrikansk Variant

31. August 2021

Forskere i Sør- har identifisert en ny variant som “har alle signaturene til immunflykt  og veldig godt kan være kilden til den neste variantdrevne bølgen av COVID-tilfeller rundt om i verden.

Varianten, kjent som C.1.2-den er ikke viktig nok ennå til å fortjene en gresk bokstav-ble først identifisert i mai i provinsene Mpumalanga og Gauteng, hvor Johannesburg og SAs hovedstad, Pretoria, ligger. 13. august er varianten funnet i seks av Sør -Afrikas ni provinser samt Den demokratiske republikken Kongo, Mauritius, Portugal og Sveits. Selv New Zealand har rapportert et tilfelle av varianten i det siste utbruddet, ifølge Bloomberg .hyper smittsom sør -afrikansk variant

Bilde: Reuters

Det mest bekymrende med den nye varianten er at den har visse egenskaper som kan være “forbundet med økt overførbarhet” og økt evne til å unngå antistoffer, sa forskerne. “Det er viktig å markere denne slekten, gitt den angående konstellasjonen av mutasjoner.”

C.1.2. utviklet seg fra C.1., en avstamning av viruset som dominerte infeksjoner i den første bølgen av viruset i Sør-Afrika i midten av 2020. Den har mellom 44 og 59 mutasjoner fra det opprinnelige viruset oppdaget i Wuhan i , som er et overraskende stort antall som indikerer avansert mutasjon.

Den siste forskningsforskningen som ble sitert av Bloomberg ble publisert av et team av sørafrikanske grupper, inkludert KwaZulu-Natal Research Innovation and Sequencing Platform, kjent som Krisp, og National Institute of Communicable Disease. I mai utgjorde C.1.2 -varianten 0,2% av genomene sekvensert i Sør -Afrika. Dette tallet steg til 1,6% i juni og 2% i juli.

“Vi vurderer for tiden effekten av denne varianten på antistoffnøytralisering” hos både vaksinerte og uvaksinerte individer, sa forskerne. “Det har bare blitt oppdaget i rundt 100 genomer, et veldig lavt tall,” sa han. “Det er fortsatt en veldig liten prosentandel, men igjen holder vi virkelig godt øye med det. Den har alle signaturene til immunflykt. “

Resultatene forventes innen en uke, sa Tulio de Oliveira, direktør for Krisp, på en immunologi -konferanse mandag.

Leserne kan finne et forhåndstrykk av forskningen nedenfor:

https://www.scribd.com/embeds/522493861/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-jcLDwFUK2v2nxHSkEbw1

Sør -Afrikansk har allerede produsert en stor variant – beta -varianten – som spredte seg mye i , Storbritannia, Asia og USA, selv om den siden har blitt dverget av spredningen av delta.

Hvor lenge til Dr. Fauci slutter seg til fryktforstyrrelsen? Eller er han fortsatt opptatt av å advare om trusselen med Lambda -varianten .

Kilde: ZeroHedge.com / Referanse: Scribd.comBREAKING: Senior FDA -Ledere Går AvForrige Innlegg

Relaterte Artikler

bryte senior fda -ledere som trekker seg

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

BREAKING: Senior FDA -Ledere Går Av

HAF31. August 2021

vaksinerte i Israel vil bli uvaksinert og miste sitt grønne pass hvis de nekter å begynne å motta covid booster shots

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

De Vaksinerte I Israel Vil Bli Uvaksinerte Og Miste Sitt Grønne Pass Hvis De Nekter Å Begynne Å Motta COVID -Boosterskudd

HAF31. August 2021

tidligere senior trump hhs covid -rådgiver sier at pandemi ikke er reell og 'task force' bevisst løy for amerikajpg

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Tidligere Senior Trump HHS COVID -Rådgiver Sier At Pandemien Ikke Er Ekte Og ‘Task Force' Bevisst Ligger Til Amerika

HAF31. August 2021

den vanlige undertrykkelsen av midazolam -skandalen (og hvorfor msm har blod på hendene)

SENSURKORONAVIRUSAVFOLKNINGMSM

Mainstream -Undertrykkelsen Av Midazolam -Skandalen (Og Hvorfor MSM Har Blod På Hendene)

HAF30. August 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.