Geoengineering. Litt historikk skader vel ikke. Veldig informativ!

28. august 2021

Den  baking  og  brenning  av det vestlige USA fortsetter mens orkanen Ida blir styrt mot US Gulf kysten. Hvor mange er klar over det faktum at det amerikanske militæret har vært involvert i  orkanmanipulasjon siden 1947? På 16 -årsdagen for orkanen Katrina skal Ida igjen desimere New Orleans. Fra klimateknikk til CV-19 blir det ført skjulte former for krig mot befolkninger over hele verden. Offisielle fortellinger om totalt bedrag løser seg ut på utallige fronter, de globale maktmeglerne mister sitt kvelertak på kontrollen over offentlig bevissthet. Raskt akselererende global miljøkollaps danner ytterligere drivstoff i hele ligningen, kontrollerne er nå mer desperate og farligere enn noensinne. Kan en kritisk masse offentlig oppvåkning oppnås i tide for å gjøre en forskjell? Den siste delen av Global Alert News er nedenfor.Geoengineering Watch Global Alert News, 28. august 2021, #316
(Dane Wigington)
Alle er nødvendige i  den kritiske kampen for å vekke befolkningen  til det som kommer,  vi må få hver dag til å telle . Del  troverdige data  fra en troverdig kilde, gjør stemmen din hørt. Bevisstgjøring kan gjøres fra din egen hjemmemaskin.Data fra Wigington
GeoengineeringWatch.orgDenne ukens  GeoengineeringWatch.org  oppsøkingsbod er på OC Fair & Event Center, Costa Mesa, California, og er vist nedenfor. Min mest oppriktige og vedvarende takknemlighet til  Gem Faire  -utstillingsarrangørene for å ha tilrettelagt og satt opp denne meget effektive standen i hver ukes Gem Faire -beliggenhet. Tidsplanen for kommende Gem Faire -arrangementer er  HER . Takket være den faste støtten fra Gem Faire vil det være en  geoengineeringwatch.org  bod.Må se, THE DIMMING, den mest omfattende klimatekniske dokumentaren:The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary
(Geoengineering Watch)
Full artikkel:  https: // www. geoengineeringwatch.org/ geoengineering-watch-global- alert-news-august-28-2021-316/

Legg igjen en kommentar