WEATHERTEC IONISERINGSTEKNOLOGI

Mest avansert teknologi for å øke nedbøren

Ioniseringsprosess.
Fordeler med WeatherTec.

WeatherTec ioniseringsteknologi forbedrer nedbørsmengder i halvtørre områder som dekker tusenvis av km 2 . Ioniseringen øker utviklingen av naturlig nedbør ved å etterligne solens ionisering og er helt miljøvennlig uten å generere avfallsprodukter.

Ionisering forsterker solens effekter

Ioniseringsteknologien er basert på lading av aerosoler i atmosfæren med 3. generasjon WeatherTec -senderstasjoner i bakken. Aerosolene bærer negative ladninger til skyene som forbedrer kondensasjonsprosesser og vekst av vannpartikler, f.eks. Væskedråper og isstrukturer ved å utløse de naturlige mikrofysiske prosessene i skyene. Når du kommer inn i det påvirkede området, vokser regnceller i størrelse, styrker nedbørsintensiteten og forlenger levetiden. WeatherTec -eksperter har samlet mange års erfaring for å kontrollere denne prosessen i over 150 tilfeller av forbedring av nedbør på tre kontinenter der de økte nedbørsmengden.

Ionisering er helt miljøvennlig

WeatherTec ioniseringsteknologi er helt miljøvennlig ettersom bare negative ioner genereres. Slike negative ioner brukes på sykehus og kontorer av mange “ionisatorer” for å skape et bedre helse- eller arbeidsmiljø. Videre brukes ingen kjemikalier eller avfallsprodukter etterlates som i andre teknologier for forsterkning av nedbør (dvs. skysåing av fly). Eksperter mener at dette er den desidert største kilden til ekstra ferskvann på jorden, og har blitt definert av Münchens sikkerhetskonferanse som “Black Swan Technology”: den rette løsningen til rett tid med global innvirkning på et overhengende problem.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.