Svindel Og Avfolkning: Helsepersonell-Varsleren Hevder At De Har Sett Flere Mennesker Dø På Grunn Av Covid-19-Vaksiner Enn Fra Covid-19 Selv

26. August 2021

En whistleblowing helsearbeider som jobbet på Covid-avdelinger gjennom den påståtte Covid-19-pandemien har sagt at han har sett flere mennesker dø på grunn av Covid-19-injeksjonene enn fra Covid-19 selv.

Abrien Aguirre er et styret sertifisert ergoterapeut på Hawaii og kom med kravet i et intervju med Hawaii Free Speech News.

helsearbeideren varsleren hevder at de har sett flere mennesker dø på grunn av covid 19 -vaksiner enn fra covid 19 selv

“Jeg har sett 32 eldre gå bort umiddelbart etter å ha tatt Moderna -vaksinen. Ingen av det blir snakket om i nyhetene. Det passer ikke inn i fortellingen deres.

” Jeg har sett flere pasienter dø av vaksinen enn av Covid ,” sa han.

Helsearbeideren jobber for det største dyktige sykepleiefasilitetet i Oahu, Hawaii og har jobbet på tre separate Covid-19-avdelinger med eldre pasienter.

“Folk flyttet til Covid -enheten, hadde ikke Covid. De testet positivt med PCR-testen, men de fleste av dem var asymptomatiske og led bare av sine eksisterende forhold. Personer med andre terminale tilstander ble oppført som Covid -dødsfall, en faktureringsavdeling på et sykehjem lot terapeuter endre de medisinske diagnosekodene fra tilstander som lungesykdom til Covid for å få høyere refusjon . ”

Aguirre hevdet også at i noen tilfeller ble det oppført at mennesker hadde Covid-19 som ikke engang hadde testet positivt for det påståtte viruset.

– Det er bare svindel på alle plan . Mitt råd til folk – Hvis dine eldre er syke, ikke bestemoren din, din bestemor, din mor, ikke send dem til et dyktig sykepleiehjelp, de får ikke tilstrekkelig omsorg. Behandlingen kommer til å bli holdt tilbake fra dem, de kommer til å bli tvunget til å bruke maske hele dagen og sosial distanse. De kommer til å bli deprimerte og vil begå selvmord. Fordi det er det jeg ser i våre fasiliteter . ”

Må-lese: Sverget erklæring fra nobelprismottaker Luc A. Montagnier forelagt Den internasjonale straffedomstolen Påståtte regjeringer medvirker til folkemord og forbrytelser mot menneskeheten .

https://www.brighteon.com/embed/887ac7cd-236f-41e0-bd73-6fb3fae1e408

Kilder: DailyExpose.co.uk ; Brighteon.comRon Paul: ‘Selv Mainstream Media Stiller Nå Store Spørsmål Om Covid -Vaksiner’Forrige InnleggEksplosiv Studie: Mennesker Som Er Vaksinert For Covid Bærer 251 Ganger Normal Viral Belastning Og Truer De Ikke -VaksinerteNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Chicago politiforbund sier "helvete nei" til Chicagos covid 19 -vaksinatmandat

KORONAVIRUSINSPIRASJONVAKSINER

Chicago Police Union Sier ‘Helvete Nei’ Til Lightfoot’s COVID-19 Vaccine Mandate

HAF27. August 2021

rapporterer nhs om å vaksinere 12 åringer uten tillatelse fra foreldre

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Rapporter: NHS For Å Vaksinere 12-Åringer UTEN Foreldretillatelse

HAF27. August 2021

coroner regler bbc presentatørs død av blodpropper direkte knyttet til vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Coroner Styrer BBC Presents Død Fra Blodpropper Som Er Direkte Knyttet Til Vaksine

HAF27. August 2021

eksplosiv studie mennesker som er vaksinert for covid bærer 251 ganger den normale virusmengden og truer de uvaksinerte

KORONAVIRUSVAKSINER

Eksplosiv Studie: Mennesker Som Er Vaksinert For Covid Bærer 251 Ganger Normal Viral Belastning Og Truer De Ikke -Vaksinerte

HAF26. August 2021

Legg igjen en kommentar