Australsk journalist Denham Hitchcock deler fryktelig bivirkning fra Pfizer -vaksinen fra sykehusseng

27. august 2021

En dobbeltvaksinert australsk journalist Denham Hitchcock har delt sine fryktelige bivirkninger uker etter Pfizer COVID-19- skuddet fra sykehussengen.

En dobbeltvaksinert australsk journalist Denham Hitchcock har delt sine fryktelige bivirkninger uker etter Pfizer COVID-19-skuddet fra sykehussengen.

Hitchcock ble innlagt på sykehus med hjertesykdom i ukene etter hans andre Pfizer -jab.

Hitchcock, som jobber for Seven News, beskrev “å føle seg av” i et par uker etter å ha mottatt sin andre dose Pfizer, og sa at symptomene ikke begynte å vises før i slutten av den andre uken.

Senere dro han til sykehuset  der han ble diagnostisert med perikarditt , som han sa var en “sjelden” bivirkning.

En ny studie har gitt bekymringer for mRNA-vaksinenes effektivitet og avslører at  Pfizer COVID-19-vaksinen bare er 42% effektiv mot Delta-varianten .

ABONNER PÅ GREATGAMEINDIA

Skriv inn e -postadressen din for å abonnere på GGI og motta varsler om nye innlegg via e -post.

Epostadresse

Abonnere

En dobbeltvaksinert australsk journalist Denham Hitchcock har delt sine fryktelige bivirkninger uker etter Pfizer COVID-19-skuddet fra sykehussengen.
Denham Hitchcock ble innlagt på sykehus på grunn av en komplikasjon som ble utviklet etter å ha mottatt sin andre Pfizer -dose. Kilde: Instagram

Perikarditt er en betennelse i slimhinnen rundt hjertet. Tilstanden forekommer generelt i befolkningen og er mer vanlig hos menn i alderen mellom 20 og 50 år.

Ifølge nettstedet til Australian Department of Health  har risikoen for myokarditt og perikarditt blitt observert hos personer som har mottatt mRNA COVID-19-vaksiner, som Pfizer, i utenlandske studier.

Betennelse og hevelse i hjertet, en tilstand som kalles  myokarditt, har blitt identifisert hos mange unge som har fått sin dose Pfizer-BioNTech COVID-19 vaksine .

Selv om eksperter fortsatt ser på saken, bekreftet Senter for sykdomskontroll og -forebygging over 200 tilfeller av myokarditt etter COVID-19-vaksinasjon hos personer over 30 år.

Nylig ble en 16 år gammel  tenåring tilkjent en erstatning på 225 000 dollar etter å ha fått et hjerteinfarkt fra Pfizer COVID-19-vaksinen  av helsedepartementet i Singapore.

Hitchcock innrømmet at han diskuterte om han skulle legge ut opplevelsen sin på nett eller ikke, men bestemte at det var viktig at alle kjenner til mulige bivirkninger når de bestemmer seg for hvilken vaksine de skal motta.

“Jeg er ikke anti-vax,” skrev han i et innlegg til Instagram, sammen med bilder av seg selv på sykehuset.

“Jeg åpner PRO for det blodige landet, og for å gjøre det ser jeg ingen måte å få mesteparten av Australia vaksinert.”https://www.instagram.com/p/CTBCWyyBhaI/embed/captioned/?cr=1&v=13&wp=658&rd=https%3A%2F%2Fgreatgameindia.com&rp=%2Fdenham-hitchcock-pfizer-side-effect%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A3277.4000000953674%7D

Deretter fortsatte han med å beskrive symptomene hans før han ble innlagt på sykehus. 

“Mot slutten av den andre uken begynte hjertet mitt å rase, jeg fikk pins og nåler i armene, ekstrem tretthet og en veldig merkelig følelse av svimmelhet,” skrev han. 

“Jeg tok Nurofen, og jeg fortsatte å jobbe.”

I slutten av den tredje uken etter vaksinasjonen sa Hitchcock at han hadde blitt “stadig verre”.

“Kraftig brystsmerter – kuldegysninger og frysninger – og svimmelheten var intens,” sa han.

“25 dager etter skuddet og sannsynligvis litt sent til sykehus – men her er jeg – diagnostisert med perikarditt – eller betennelse i hjertet på grunn av Pfizer -vaksinen.”

Hitchcock sa at siden han lå på sykehuset på Gold Coast, har han kontaktet helsepersonell i Sydney for å oppdage tilstanden, selv om den er sjelden, men ikke er isolert. 

“Min nåværende tanke ville være – i den nåværende vaksinevanzen er det ingen som snakker om dette, men det skjer tydeligvis – og hvis du vil ha vaksinen og har noen hjertehistorie, ville det være verdt å snakke med fastlegen din om ditt vaksinevalg, spesielt som AZ er lett tilgjengelig og har ikke denne bivirkningen, ”sa han.

Sydney -nyhetsreporter  Georgia Clark delte også diagnosen hennes med perikarditt  etter å ha fått sin andre Pfizer -vaksine tidlig denne måneden.

I mellomtiden har den massive landsomfattende vaksinasjonen i Israel, et av de mest vaksinerte landene på jorden, blitt til intet mindre enn en katastrofe. Vaksinakrisen i  Israel  bør være en advarsel til resten av verden.Vi trenger din støtte for å fortsette vår uavhengige og undersøkende forskningsbaserte journalistikk om Deep State -truslene som menneskeheten står overfor. Ditt bidrag, uansett hvor lite det er, hjelper oss til å holde oss flytende. Vennligst vurder å støtte GreatGameIndia.

Legg igjen en kommentar