Sverget Erklæring Fra Nobelprismottaker Luc A. Montagnier Forelagt Den Internasjonale Straffedomstolen Påståtte Myndigheter Medvirker Til Folkemord Og Forbrytelser Mot Menneskeheten

24. August 2021.

Nye bevis, inkludert edserklæringer fra ledende eksperter som professor Luc A. Montagnier, har blitt forelagt Den internasjonale straffedomstolen av advokater i flere land som påstår regjeringens over hele verden og deres rådgivere er medskyldige i folkemord, forbrytelser mot menneskeheten og brudd på Nürnberg -koden .

edserklæring fra prof.  luc a.  montagnier forelagt den internasjonale straffedomstolen med påstand om at regjeringene er medskyldige i folkemord og forbrytelser mot menneskeheten

Advokat Melinda C. Mayne og Kaira S. McCallum sendte en 27-siders ‘Request for Investigation’ til Den internasjonale straffedomstolen (ICC) i Haag tilbake i april 2021 med påstand om at den britiske regjeringen og dens rådgivere var medskyldige i forbrytelser mot menneskeheten i navnet på Covid-19 .

Den 28. april 2021 mottok paret en formell bekreftelse fra ICC og ble tildelt et saksnummer – ‘141/21’. Siden den gang har paret samlet nye bevis for å bruke i deres ICC -krav og har etablert forbindelser med advokater og forskere fra hele verden.

En ny pressemelding utgitt 17. august, som kan sees her , bekrefter at paret har mottatt edserklæringer fra ledende eksperter, inkludert forsker og atomkardiolog Dr. Richard M. Fleming, nobelprisvinneren, professor Luc A. Montagnier, og Dr Kevin W. McCairn, nevrovitenskapsmann og ekspert på nevrologisk sykdom.

Professor Luc A Montagnier, som vant en nobelpris for sitt arbeid med HIV -viruset, hevdet i april 2020 at han trodde det nye koronaviruset ble opprettet i et laboratorium.

Så i mai 2021 uttalte den ekspertvirologen at “Massevaksinasjoner er en vitenskapelig feil så vel som en medisinsk feil. Det er en uakseptabel feil. Det vil historiebøkene vise, fordi det er vaksinasjonen som skaper variantene ”.

Et nytt krav har også blitt sendt til ICC på grunn av den enorme mengden nye bevis og informasjon som har kommet frem de siste månedene, og advokatene sier at de nå har overbevisende bevis for at “SARS-CoV-2-viruset og de Covid-19 ‘vaksiner ‘ er bevisst konstruert biovåpen som har blitt utgitt i to phashes på intetanende folk i verden”.

Advokat Melinda C. Mayne og Kaira S. McCallum har også bekreftet at de nå har selskap av advokater som har sendt lignende begjæringer om etterforskning til Den internasjonale straffedomstolen, i Frankrike, Tsjekkia og Slovakia.

På grunn av dette ble det sendt et brev til ICC den 12. august 2021 hvor de ba om at alle kunne sende inn et felles krav, samtidig som de forelagte foreløpige bevis for påstandene som er felles for alle over hele verden, og ber om retten til å ha krav som er spesifikke for enkelte land også undersøkt av ICC.

En spesifikk forespørsel for Storbritannia er en undersøkelse av folkemord på eldre og sårbare som fant sted i omsorgsboliger og sykehus gjennom upassende bruk av midazolam og morfin. En annen etterforskning som er spesifikk for dette spørsmålet er nå også avsluttet, og en privat straffeforfølgning vil gå videre mot den britiske regjeringen, Matt Hancock, Chris Whitty og andre hvis teamet av advokater og eksperter som har utført etterforskningen ikke får tilfredsstillende svar på den omfattende spørsmål som er oversendt til nevnte i et åpent brev sendt 17. august 2021.

Mens de i det felles kravet mellom advokater fra flere land har bedt om at det blir en umiddelbar suspensjon av hele Covid-19 injeksjonsprogrammet og en slutt på testing av asymptomatiske mennesker.

Advokatene sier at de nå venter i spenning på avgjørelsen fra Den internasjonale straffedomstolen om de vil tillate et felles krav fra flere land og godta forespørselen om etterforskning.

De har gjort det klart for ICC at på grunn av den eskalerende medisinske apartheid, tap av grunnleggende friheter og rettigheter, og det stadig økende, svært høye antallet dødsfall og alvorlige uønskede hendelser som mottas av Covid-19-injeksjoner , har det pågått er et presserende behov for at domstolen handler raskt og uten ytterligere forsinkelse.

For dette formål har advokatene bedt om et møte i Haag så snart det er praktisk mulig.

Mens de venter på svar, har advokatene Melinda C. Mayne og Kaira S. McCallum bekreftet at de er i diskusjoner med advokater i andre land som ennå ikke har sendt sine individuelle forespørsler til ICC, men har indikert at de ønsker å bli med dem, og vil utstede en oppdatering etter hvert som det er flere nyheter.

Referanse: DailyExpose.co.ukBill Gates Har Store Aksjer I Både Pfizer Og BioNTech – FOI Avslørte At Han Er Den Primære Grunnleggeren Av MHRAForrige InnleggCOVID-19-Pasienter Som Nekter Å Isolere Seg Selv Blir Sendt Til Fengsel I 5 År I MississippiNeste Innlegg

Relaterte Artikler

fda gir full godkjenning til pfizer covid 19 jab etter 1,5+ millioner skader og 9k+ registrerte vaksinedødsfall

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

FDA Gir Full Godkjenning Til Pfizer COVID-19 Jab Etter 1,5+ Millioner Skader Og 9 000 Registrerte Vaksinedødsfall

HAF24. August 2021

covid 19 pasienter som nekter å isolere seg selv vil bli sendt i fengsel i 5 år i Mississippi

KORONAVIRUSTYRANNI

COVID-19-Pasienter Som Nekter Å Isolere Seg Selv Blir Sendt Til Fengsel I 5 År I Mississippi

HAF24. August 2021

bill gates aksjer pfizer biontech

BILL GATESKORONAVIRUSVAKSINER

Bill Gates Har Store Aksjer I Både Pfizer Og BioNTech – FOI Avslørte At Han Er Den Primære Grunnleggeren Av MHRA

HAF23. August 2021

Det australske rådet skjøt ly av hunder i stedet for å la frivillige samle dem, fordi ... covid

KORONAVIRUSNYHETER

Australian Council SHOT SHELTER HUNDS Døde I Stedet For Å La Frivillige Samle Dem, Fordi … Covid

HAF23. August 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.