Nürnbergkode Straffes Av DEATH

23. August 2021

“Det frivillige samtykket fra mennesket er helt avgjørende. Dette betyr at den involverte personen skal ha juridisk kapasitet til å gi samtykke, ” heter det i koden .

“Skal være slik plassert at det er i stand til å utøve fri valgfrihet, uten inngrep fra noen kraft, svindel, bedrag, tvang, overreaksjon eller annen baktanke av tvang eller tvang.”

av Jon Bowne

Nürnberg -koden straffes med døden

Bryter de små tyrannene som hensynsløst har pålagt vaksiner mens de nekter ikke -vaksinerte mat, sysselsetting og grunnleggende valgfrihet å bryte den internasjonalt anerkjente Nürnberg -koden , som straffes med døden?

Faktisk bryter de settet med  forskningsetiske  prinsipper for  menneskelige eksperimenter som ble  opprettet av  USA mot Brandt  -domstolen som et resultat av  Nürnberg -rettssakene  på slutten av  andre verdenskrig  med forlatelse.https://api.banned.video/embed/6122b1c7b77f1963c170d2f7

Begynnelsen på Nürnberg -koden lyder :

“Det frivillige samtykket fra mennesket er helt avgjørende. Dette betyr at den involverte personen skal ha juridisk kapasitet til å gi samtykke; bør være slik plassert at den kan utøve fri valgfrihet, uten inngrep fra noen kraft, svindel, bedrag, tvang, overreaksjon eller annen ulempe av tvang eller tvang; og bør ha tilstrekkelig kunnskap og forståelse om elementene i emnet som er involvert, slik at han kan ta en forståelse og opplyst beslutning. “

FDAs beredskapsgodkjenning for de ineffektive vaksinene som raskt ble godkjent, og som resulterer i en vaksinasjonsindustri på milliarder dollar, beskriver nødgodkjenning som:

“En beredskapsgodkjenning (EUA) er en mekanisme for å lette tilgjengeligheten og bruken av medisinske mottiltak, inkludert vaksiner, i nødstilfeller, for eksempel den nåværende COVID-19-pandemien. I henhold til en EUA kan FDA tillate bruk av ikke-godkjente medisinske produkter, eller ikke-godkjent bruk av godkjente medisinske produkter i nødstilfeller for å diagnostisere, behandle eller forhindre alvorlige eller livstruende sykdommer eller tilstander når visse lovbestemte kriterier er oppfylt, inkludert at det er er ikke tilstrekkelige, godkjente og tilgjengelige alternativer. ”

Det finnes et utall av alternativer for tidlig behandling som allerede kunne ha reddet tusenvis av liv hvis legene som promoterte dem ikke hadde blitt sensurert av silisiumdalen, slik at politikerne kunne late som om de var lisensiert i den hippokratiske eden.

Hver amerikansk husholdning burde ha dem lett tilgjengelig i stedet for å bli tvunget til å være vaksine marsvin. Men milliarder av våre skattekroner går til inkompetent fangst av tusenvis av amerikanere i Afghanistan og i stedet bevæpne Taliban.FRIHET! Tusenvis Av Australiere Protesterer Mot Tyrannisk Lockdown, Hundrevis ArrestertForrige InnleggVideo Viser Horder Av Maskless ‘Elites’ På Pelosi Fundraiser, Mens Hun Vil Låse OssNeste Innlegg

Relaterte Artikler

bill gates aksjer pfizer biontech

BILL GATESKORONAVIRUSVAKSINER

Bill Gates Har Store Aksjer I Både Pfizer Og BioNTech – FOI Avslørte At Han Er Den Primære Grunnleggeren Av MHRA

HAF23. August 2021

Det australske rådet skjøt ly av hunder i stedet for å la frivillige samle dem, fordi ... covid

KORONAVIRUSNYHETER

Australian Council SHOT SHELTER HUNDS Døde I Stedet For Å La Frivillige Samle Dem, Fordi … Covid

HAF23. August 2021

Sveitsisk politi avviser den 'store tilbakestillingen' 'vi jobber for folket, ikke eliten'

KORONAVIRUSFLOTT TILBAKESTILLINGINSPIRASJONNYHETER

Sveitsisk Politi Avviser Den ‘Store Tilbakestillingen’: ‘Vi Jobber For Folket, Ikke Eliten’

HAF23. August 2021

video viser horder med maskefri 'elite' ved pelosi fundraiser, mens hun vil låse oss inne

KORONAVIRUSTYRANNI

Video Viser Horder Av Maskless ‘Elites’ På Pelosi Fundraiser, Mens Hun Vil Låse Oss

HAF23. August 2021

Legg igjen en kommentar