Etter 1 517 211 skader og 9 027 registrerte vaksinedødsfall i USAs FDA gir full godkjenning til Pfizer COVID-19-vaksine

23. august 2021 kl. 13:59
Etter 1 517 211 skader og 9 027 dødsfall etter Pfizer COVID-19-vaksinene registrert i den amerikanske regjeringens Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), ga FDA i dag full godkjenning til Pfizer COVID-19-injeksjonene for personer over 16 år. I tillegg til US VAERS, det britiske gule kort-rapporteringssystemet for skader og dødsfall etter COVID-19-vaksiner rapporterer 501 dødsfall og 293 779 skader etter Pfizer COVID-19-injeksjoner. EudraVigilance, EU-databasen over mistenkte legemiddelreaksjonsrapporter for COVID-19-vaksiner, rapporterer 10.616 dødsfall og 833.498 skader etter Pfizer COVID-19-vaksiner. I dag er en historisk dag i USA, fordi ingen farmasøytiske produkter knyttet til så mange dødsfall og skader i løpet av prøveperioden noen gang har blitt godkjent av FDA. Bare fra Europa og USA, offisielle myndighetsrapporteringssystemer viser totalt 20 144 dødsfall og 2 644 488 bivirkninger etter Pfizers injeksjoner. Vi vet at disse rapporterte tallene, direkte fra offisielle offentlige helseorganisasjoner, er sterkt underrapportert, ettersom leger og annet medisinsk personell presses til IKKE å knytte disse dødsfallene og skadene til COVID-19-skuddene. Vi vet også at det samme skjer i mange andre land rundt om i verden, ettersom vi forrige uke rapporterte at offisielle mediekilder i Brasil innrømmer at over 32 000 mennesker har dødd etter COVID-19-skudd, og et av de godkjente skuddene i Brasil er skuddet fra Pfizer/BioNTech. Så tror du fortsatt at et verdensomspennende eugenikkprogram på plass for å redusere verdens befolkning er en “konspirasjonsteori”? 144 dødsfall og 2 644 488 bivirkninger etter Pfizers injeksjoner. Vi vet at disse rapporterte tallene, direkte fra offisielle offentlige helseorganisasjoner, er sterkt underrapportert, ettersom leger og annet medisinsk personell presses til IKKE å knytte disse dødsfallene og skadene til COVID-19-skuddene. Vi vet også at det samme skjer i mange andre land rundt om i verden, ettersom vi forrige uke rapporterte at offisielle mediekilder i Brasil innrømmer at over 32 000 mennesker har dødd etter COVID-19-skudd, og et av de godkjente skuddene i Brasil er skuddet fra Pfizer/BioNTech. Så tror du fortsatt at et verdensomspennende eugenikkprogram på plass for å redusere verdens befolkning er en “konspirasjonsteori”? 144 dødsfall og 2 644 488 bivirkninger etter Pfizers injeksjoner. Vi vet at disse rapporterte tallene, direkte fra offisielle offentlige helseorganisasjoner, er sterkt underrapportert, ettersom leger og annet medisinsk personell presses til IKKE å knytte disse dødsfallene og skadene til COVID-19-skuddene. Vi vet også at det samme skjer i mange andre land rundt om i verden, ettersom vi forrige uke rapporterte at offisielle mediekilder i Brasil innrømmer at over 32 000 mennesker har dødd etter COVID-19-skudd, og et av de godkjente skuddene i Brasil er skuddet fra Pfizer/BioNTech. Så tror du fortsatt at et verdensomspennende eugenikkprogram på plass for å redusere verdens befolkning er en “konspirasjonsteori”? direkte fra offisielle offentlige helseorganisasjoner, er alvorlig underrapportert, ettersom leger og annet medisinsk personell presses til IKKE å knytte disse dødsfallene og skadene til COVID-19-skuddene. Vi vet også at det samme skjer i mange andre land rundt om i verden, ettersom vi forrige uke rapporterte at offisielle mediekilder i Brasil innrømmer at over 32 000 mennesker har dødd etter COVID-19-skudd, og et av de godkjente skuddene i Brasil er skuddet fra Pfizer/BioNTech. Så tror du fortsatt at et verdensomspennende eugenikkprogram på plass for å redusere verdens befolkning er en “konspirasjonsteori”? direkte fra offisielle offentlige helseorganisasjoner, er alvorlig underrapportert, ettersom leger og annet medisinsk personell presses til IKKE å knytte disse dødsfallene og skadene til COVID-19-skuddene. Vi vet også at det samme skjer i mange andre land rundt om i verden, ettersom vi forrige uke rapporterte at offisielle mediekilder i Brasil innrømmer at over 32 000 mennesker har dødd etter COVID-19-skudd, og et av de godkjente skuddene i Brasil er skuddet fra Pfizer/BioNTech. Så tror du fortsatt at et verdensomspennende eugenikkprogram på plass for å redusere verdens befolkning er en “konspirasjonsteori”? Vi vet også at det samme skjer i mange andre land rundt om i verden, ettersom vi forrige uke rapporterte at offisielle mediekilder i Brasil innrømmer at over 32 000 mennesker har dødd etter COVID-19-skudd, og et av de godkjente skuddene i Brasil er skuddet fra Pfizer/BioNTech. Så tror du fortsatt at et verdensomspennende eugenikkprogram på plass for å redusere verdens befolkning er en “konspirasjonsteori”? Vi vet også at det samme skjer i mange andre land rundt om i verden, ettersom vi forrige uke rapporterte at offisielle mediekilder i Brasil innrømmer at over 32 000 mennesker har dødd etter COVID-19-skudd, og et av de godkjente skuddene i Brasil er skuddet fra Pfizer/BioNTech. Så tror du fortsatt at et verdensomspennende eugenikkprogram på plass for å redusere verdens befolkning er en “konspirasjonsteori”?Les mer…Vil Amerika falle like raskt som Afghanistan? Fordi det er sannsynligvis planen23. august 2021 kl. 19.34Jeg har ikke tidligere rapportert om noe som har hendt i Afghanistan de siste ukene, fordi det for det meste er en distraksjon og en psyop som er nøye orkestrert og annonsert via marionettene i bedriftsmarkedet som kontrolleres av Wall Street -bankfolk og milliardærer som driver USA. Menneskene som kaller skuddene i Afghanistan er ikke politikere, og de kan ikke “stemmes ute av vervet”. Siden så mye av det som blir publisert om Afghanistan er feil, eller ren propaganda, inkludert mange i de alternative mediene (spesielt de konservative/høyre alternative mediene som skylder alt på Biden) som ikke har peiling, har jeg bestemt meg for å gjøre en artikkel om det , fordi måten den nåværende infrastrukturen i Afghanistan så raskt falt fra hverandre og byttet hender,Les mer…
Sophia Media, LLC

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.