Bill Gates Har Store Aksjer I Både Pfizer Og BioNTech – FOI Avslørte At Han Er Den Primære Grunnleggeren Av MHRA

23. August 2021

En undersøkelse har avslørt at Bill & Melinda Gates Foundation er hovedfinansiererne av Storbritannias Medicine & Healthcare products Regulatory Agency, og at stiftelsen også eier store aksjer i både Pfizer og BioNTech .

Medicine & Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) utvidet nødautorisasjonen til / BioNTech mRNA jab i Storbritannia slik at den kan gis til barn mellom 12 – 15 år 4. juni 2021.

bill gates aksjer pfizer biontech

På det tidspunktet sa administrerende direktør i MHRA, Dr. June Raine, at MHRA hadde “nøye gjennomgått data fra kliniske studier på barn i alderen 12 til 15 år og har konkludert med at Pfizer -vaksinen er trygg og effektiv i denne aldersgruppen, og at fordelene oppveier enhver risiko ”.

Vi lurer på om Dr. June Raine og MHRA til og med har lest resultatene av den ekstremt korte og lille studien. Hvis de hadde det, ville de ha sett at 86% av barna i studien fikk en bivirkning som spenner fra mild til ekstremt alvorlig.

Bare 1127 barn deltok i forsøket, men bare 1097 barn fullførte forsøket, hvorav 30 ikke deltok etter å ha fått den første dosen Pfizer -jabben. Resultatene angir ikke hvorfor de 30 barna ikke fortsatte forsøket.

Informasjonen er offentlig tilgjengelig og finnes i et FDA-faktaark som kan sees  her  ( se side 25, tabell 5 på avdelingene ).

mhra ville gi nødhjelpstillatelse for pfizer: biontech -vaksinen som skal brukes til barn

Det var aldri tvil om at MHRA ville gi nødhjelpstillatelse for Pfizer / BioNTech -vaksinen som skal brukes til barn når du tenker på at en bestemt Mr eier aksjer i både Pfizer og BioNTech og er hovedfinansierer av MHRA .

Bill & Melinda Gates Foundation kjøpte aksjer i Pfizer tilbake i 2002, og tilbake i september 2020 sørget Bill Gates for at verdien på aksjene hans gikk opp ved å kunngjøre for vanlige medier i et CNBC -intervju at han så på Pfizer -jabben som leder i vaksineløp.

“Den eneste vaksinen som, hvis alt gikk perfekt, kan søke om brukstillatelse innen utgangen av oktober, ville være Pfizer.”

Bill & Melinda Gates Foundation kjøpte også “tilfeldigvis” aksjer for 55 millioner dollar i BioNTech i september 2019, like før den påståtte Covid-19-pandemien slo til.

mhra bill and melinda gates foundation

Den MHRA mottatt støtte fra Bill & Melinda Gates Foundation i 2017 til melodi av £ 980 000 for en “samarbeid” med stiftelsen. Imidlertid avslørte en forespørsel om informasjonsfrihet som MHRA svarte på i mai 2021 at det nåværende nivået på tilskudd fra Gates Foundation utgjør 3 millioner dollar og dekker “en rekke prosjekter”.

Kan vi virkelig stole på at MHRA forblir upartisk når hovedfinansiereren er Bill & Melinda Gates Foundation, som også eier aksjer i Pfizer og BioNTech? Vi tror ikke det.

Kilde: DailyExpose.co.ukAustralian Council SHOT SHELTER HUNDS Døde I Stedet For Å La Frivillige Samle Dem, Fordi … CovidForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Det australske rådet skjøt ly av hunder i stedet for å la frivillige samle dem, fordi ... covid

KORONAVIRUSNYHETER

Australian Council SHOT SHELTER HUNDS Døde I Stedet For Å La Frivillige Samle Dem, Fordi … Covid

HAF23. August 2021

Sveitsisk politi avviser den 'store tilbakestillingen' 'vi jobber for folket, ikke eliten'

KORONAVIRUSFLOTT TILBAKESTILLINGINSPIRASJONNYHETER

Sveitsisk Politi Avviser Den ‘Store Tilbakestillingen': ‘Vi Jobber For Folket, Ikke Eliten'

HAF23. August 2021

video viser horder med maskefri 'elite' ved pelosi fundraiser, mens hun vil låse oss inne

KORONAVIRUSTYRANNI

Video Viser Horder Av Maskless ‘Elites' På Pelosi Fundraiser, Mens Hun Vil Låse Oss

HAF23. August 2021

Nürnberg -koden straffes med døden

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Nürnbergkode Straffes Av DEATH

HAF23. August 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.