Australian Council SHOT SHELTER HUNDS Døde I Stedet For Å La Frivillige Samle Dem, Fordi … Covid

23. August 2021

En regjeringssond er satt i gang etter at tjenestemenn i New South Wales, Australia, skjøt og drepte lyhunder som skulle reddes av frivillige-angivelig i et forsøk på å forhindre at de frivillige spredte Covid-19 .Det australske rådet skjøt ly av hunder i stedet for å la frivillige samle dem, fordi ... covid

© Reuters / James Redmayne

Hundene, hvorav en nettopp hadde født valper, ble plassert i et kilo nordvest i staten, og skulle hentes av frivillige fra et Cobar-basert dyrehjem. Sydney Morning Herald rapporterte imidlertid søndag at arbeidere fra Bourke Shire Council hadde skutt dem i hjel i forrige uke.

Rådet bestemte at å ha frivillige til å komme og samle dyrene på en eller annen måte ville sette rådets ansatte og lokalsamfunnet, inkludert “sårbare aboriginale befolkninger” i fare for å fange og spre Covid-19 , rapporterte Herald, med henvisning til Office of Local Government, the rådets vakthundgruppe.

Gruppen undersøker nå om lovene om dyremishandling ble brutt av rådet.

De frivillige sier at de hadde Covid-sikre tiltak på plass for turen til pundet, og er angivelig bekymret over massedrap av de forlatte dyrene.

Videre er det uklart hvorfor rådet anså turen for å utgjøre en slik trussel, gitt at det ikke har vært rapportert om tilfeller av Covid-19 i Cobar-området nylig .

Skytingen utløste et ramaskrik på sosiale medier.

“Å drepe uskyldige redningshunder over menneskelig paranoia av et virus som har en 99,8% sjanse til å overleve er utover grusom,” skrev en kommentator på Twitter. “Verden har blitt gal.”

Internasjonale kommentatorer ble snart med for å uttrykke sin avsky for henrettelsen av dyr.

“Vi er dypt bekymret og fullstendig forferdet over denne kjipe hundeskytingen, og vi avviser fullstendig rådets uakseptable begrunnelser for at dette drapet tilsynelatende ble utført som en del av en COVID-sikker plan,” sa Lisa Ryan, talskvinne for Animal Liberation, i en uttalelse .

Mye av Australia forblir under noen av verdens mest drakoniske lockdown -politikker, med statsminister Scott Morrisson som lover å beholde restriksjoner til 70% av befolkningen er vaksinert. For tiden er mindre enn en tredjedel av de australske voksne fullstendig vaksinert.

I New South Wales har folk i Greater Sydney -området blitt beordret til å bli hjemme til slutten av september. Selv utenfor Sydney er det forbudt å forlate hjemmet i store deler av staten uten en “rimelig unnskyldning”. Bilreise er forbudt, bortsett fra i nødstilfeller, hjemmebesøk er ikke tillatt, og alle innbyggere må ha bevis på adresse utenfor hjemmet. Politiet har brutalt slått ned på protester mot lockout -reglene.

Kilde: RT.comSveitsisk Politi Avviser Den ‘Store Tilbakestillingen’: ‘Vi Jobber For Folket, Ikke Eliten’Forrige InnleggBill Gates Har Store Aksjer I Både Pfizer Og BioNTech – FOI Avslørte At Han Er Den Primære Grunnleggeren Av MHRANeste Innlegg

Relaterte Artikler

bill gates aksjer pfizer biontech

BILL GATESKORONAVIRUSVAKSINER

Bill Gates Har Store Aksjer I Både Pfizer Og BioNTech – FOI Avslørte At Han Er Den Primære Grunnleggeren Av MHRA

HAF23. August 2021

Sveitsisk politi avviser den 'store tilbakestillingen' 'vi jobber for folket, ikke eliten'

KORONAVIRUSFLOTT TILBAKESTILLINGINSPIRASJONNYHETER

Sveitsisk Politi Avviser Den ‘Store Tilbakestillingen’: ‘Vi Jobber For Folket, Ikke Eliten’

HAF23. August 2021

video viser horder med maskefri 'elite' ved pelosi fundraiser, mens hun vil låse oss inne

KORONAVIRUSTYRANNI

Video Viser Horder Av Maskless ‘Elites’ På Pelosi Fundraiser, Mens Hun Vil Låse Oss

HAF23. August 2021

Nürnberg -koden straffes med døden

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Nürnbergkode Straffes Av DEATH

HAF23. August 2021

Legg igjen en kommentar