Restauranteiere Og Ansatte Avviser Å Håndheve Mandater Fra Covid -Vaksine

SOMMER20. August 2021

Covid-19 vaksinemandater har trådt i kraft for folk som ønsker å spise på restauranter over hele USA. Som et resultat har dette dessverre tvunget restaurantpersonalet til å bli til vaksinasjonshåndhevere som nå har kommet med innsigelser mot byer som bruker dem som vaksinepoliti .

Restauranteiere og ansatte avviser å håndheve mandater fra covid -vaksine

Mange amerikanske byer har nylig begynt å introdusere vaksinepass, noe som betyr at bevis på vaksinasjon må vises før en person kan få tilgang til visse offentlige rom. Disse inkluderer restauranter, barer, kinoer, teatre, treningssentre og andre forretningssteder. Noen av de største byene for å utføre disse mandatene inkluderer New York City, Los Angeles, San Francisco og Seattle.

Disse byene har gitt restauranteiere og deres ansatte i oppgave å sørge for at kundene deres er fullstendig vaksinert gjennom å sjekke vaksinepass.

Imidlertid har mange restauranteiere kritisert vaksinemandatene sterkt og sagt at de bare skader virksomheten. På grunn av de nye reglene har mange kunder kansellert reservasjoner og gjort innsigelser mot pass. Andre kunder har gått på nettet for å legge igjen negative anmeldelser, med rette sinte over at deres sivile friheter ble krenket.

Andre restauranteiere har sagt at kundene har anklaget dem og deres ansatte for å ha krenket personlige rettigheter og diskriminert de uvaksinerte.

Som et resultat har restauranteiere blitt tvunget inn i en vanskelig situasjon ettersom de ikke ønsker å miste kunder på grunn av legitime bekymringer om helsepersonvern og personlige friheter.

Til tross for dette mener mange restauranteiere at de må følge loven og sjekke vaksinasjonsstatusen til kundene sine. De som overholder reglene mener at de må gjøre dette for å holde virksomheten i gang og unngå å bli bøtelagt tusenvis av dollar etter at nedleggelsene allerede har tatt så mange potensielle inntekter fra dem.

Laurie Thomas, eier av to restauranter i San Francisco, sa:

“Fortell meg sist du ble kåret på en restaurant?” Det er et annet treningsnivå. ” Thomas sa at hun er bekymret for at de ansatte må håndheve vaksinemandatet.

En annen restauranteier, Rob DeLuca, sa:

“Hva kommer til å skje når du spør noen om papirene sine og de ikke vil vise dem det ? Hva skal vi gjøre? Vi er privateide virksomheter, jeg vet ikke hvorfor dette er jobben vår. ”

Utallige andre restauranteiere har uttrykt bekymring for hvilken innvirkning vaksinemandatet vil ha på virksomheten deres.

Massimo Felici, eieren av tre restauranter på Staten Island, sa:

“I 15 til 16 måneder skjedde det ikke forretninger i det hele tatt. I den ene måtte jeg kvitte meg med 80 prosent av de ansatte. Vi overlevde knapt. Jeg trodde jeg definitivt skulle miste restaurantene mine. ” Når han snakker om vaksinamandatet, tror han at det kan ødelegge virksomheten hans.

Må lese om emnet: Hvordan russere knuste Moskvas vaksinepass på bare 3 uker .

Andrew Robbins, administrerende direktør i et kundeserviceselskap sa at mange restauranteiere og ledere er veldig engstelige for å sette sine ansatte i fare ved å gjøre dem til vaksinehåndhevere:

“Det er ikke som å kalle noen i baren for en øl … [hvor] du bare håndhever loven. Du utgjør loven, og det er en veldig vanskelig situasjon for folk å være i. ”

Robbins, sammen med mange andre, er redde for at vaksinemandatet vil resultere i at mange forlater restaurantindustrien når de blir slått av ideen om å bli vaksinehåndhevere. Hvis dette skjer, vil det bare gjøre mangel på arbeidskraft enda verre.

Kilde: DailyExpose.co.ukSjokkerende! Over 32 000 Mennesker Døde I Brasil Etter COVID-19-Vaksiner I Henhold Til Offisiell MedirapportForrige Innlegg

Relaterte Artikler

over 32 000 mennesker døde i Brasil etter covid 19 -vaksiner ifølge offisiell mediarapport

CORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Sjokkerende! Over 32 000 Mennesker Døde I Brasil Etter COVID-19-Vaksiner I Henhold Til Offisiell Medirapport

SOMMER20. August 2021

australsk mp diagnostisert med bellens parese etter astrazeneca -vaksine på direktesendt tv

CORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Australsk Parlamentsmedlem Diagnostisert Med Bells Parese Etter AstraZeneca -Vaksine På Direktesendt TV

SOMMER20. August 2021

cdc covid -leirer har ingen planer om å la friske mennesker dra

KONTROLLCORONAVIRUSTYRANNI

CDC Covid -Leirer Har Ingen Planer Om Å La Friske Mennesker Dra

SOMMER19. August 2021

livet ditt står på spill ved å følge flokken

KONTROLLCORONAVIRUSTANKEKONTROLL

Ditt Liv Er På Spill Ved Å Følge Flokken

SOMMER19. August 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.