Bare 1 Av 1,7 Millioner Barn Døde Med Covid-19 På 18 Måneder, Mens 1 Av 9 Fikk Alvorlig Alvorlig Reaksjon På Covid-19-Vaksinen I Den Kliniske Studien

SOMMER20. August 2021

Den Pfizer Covid-19 injeksjon har fått nødbruk fullmakt til å brukes av barn over 12 år i Storbritannia av MHRA, mens komiteen om Vaksinering og immunisering (JCVI) har bestemt at utsatte barn over 12 år og alle 16 og 17 åringer bør tilbys Pfizer -jabben. Begge myndigheter hevder at deres beslutning er basert på fordelene som oppveier eventuelle potensielle risikoer.covid 19 vaksine barn

Bilde fra Ca.News.Yahoo.com

Hvis dette er tilfellet, må MHRA og JCVI forklare hvordan de kom til denne konklusjonen når bare 1 av hver 1,7 millioner barn har dødd med Covid-19 på 18 måneder, mens 1 av 9 barn fikk en alvorlig bivirkning Pfizer -vaksinen i den lille og korte kliniske studien som gjorde at de ikke var i stand til å utføre daglige aktiviteter.

Ifølge offisielle NHS-data publisert ukentlig, mellom mars 2020 og 11. august 2021 har totalt 3.743 mennesker dødd med Covid-19 på britiske sykehus som ikke hadde noen underliggende forhold, mens 85.410 skal ha dødd med Covid-19 som hadde andre alvorlige underliggende betingelser.

Disse tilstandene inkluderer plager som kronisk nyresykdom, kronisk nevrologisk sykdom, kronisk lungesykdom, hjertesykdom og demens.

kronisk nyresykdom, kronisk nevrologisk sykdom, kronisk lungesykdom, hjertesykdom og demens

Imidlertid har det store flertallet av disse dødsfallene skjedd hos mennesker over 80 år og mennesker mellom 60 og 79 år; de aller fleste er nærmere 79 år.

Antallet som ble gitt av NHS av mennesker som har dødd med Covid-19 siden mars 2020, mellom 0 og 19 år, som hadde underliggende forhold, er bare 38.

Mens menneskene som har dødd med Covid-19 fra mars 2020, mellom 0 og 19 år, som ikke hadde noen andre kjente underliggende forhold, bare er 9.

NHS av mennesker som har dødd med Covid-19

Det er omtrent 15,6 millioner mennesker i alderen 19 år og yngre i Storbritannia, noe som betyr at bare 1 av 410 526 barn og tenåringer skal ha dødd med Covid-19 på 18 måneder, som hadde andre alvorlige tilstander som allerede eksisterer.

Mens bare 1 av hver 1,7 millioner barn angivelig har hatt covid-19 på 18 måneder, som ikke hadde noen kjennskap til eksisterende forhold.

Hver død er selvsagt en tragedie, spesielt når den er så ung, men vi må sette disse tallene i sammenheng nå som en eksperimentell injeksjon skal gis til barn i Storbritannia for å beskytte dem mot covid- 19.

Under den kliniske studien for å teste effekten og sikkerheten til Pfizer Covid-19-vaksinen hos barn i alderen 12 år og eldre, fikk 1.127 barn en dose mRNA-jabben, men bare 1097 barn fikk den andre dosen. Dette faktum reiser i seg selv spørsmål om hvorfor 30 barn ikke fikk en ny dose Pfizer -jab.

Av de 1.127 barna som fikk en første dose av jabben, opplevde en sjokkerende 86% en bivirkning. Av de 1097 barna som fikk en annen dose av jabben, opplevde en sjokkerende 78,9% en bivirkning.

78,9% opplevde en bivirkning

Selvfølgelig inkluderer disse bivirkningene ting som en vond arm, så derfor er det viktig å vite frekvensen av alvorlige bivirkninger som oppstod under den begrensede kliniske studien.

For barn i alderen 12 til 15 år fant Pfizer COVID-19-vaksinen den kliniske studien den totale forekomsten av alvorlige bivirkninger som gjorde at de ikke var i stand til å utføre daglige aktiviteter i løpet av to måneders observasjonsperiode til 10,7%eller 1 av 9 , i den vaksinerte gruppen og 1,9% i den uvaksinerte gruppen, noe som resulterer i en vaksinerisiko på 8,8% eller 1 av 11 vaksinerte barn.

Følgelig hadde barn som mottok vaksinen nesten seks ganger risikoen for at en alvorlig bivirkning skulle oppstå i observasjonsperioden på to måneder sammenlignet med barn som ikke fikk vaksinen.

I tillegg var forekomsten av Covid-19 i den uvaksinerte gruppen 1,6%, derfor var det nesten syv ganger flere alvorlige bivirkninger observert i den vaksinerte gruppen enn det var covid-19 tilfeller i den uvaksinerte gruppen.

Denne informasjonen er fritt tilgjengelig for å se i offisielle Food and Drug Administration (FDA) dokumenter og offisielle Center for Disease Control (CDC) dokumenter.

mat- og legemiddeladministrasjon (fda) dokumenter og offisielt senter for sykdomskontroll (cdc) dokumenter

Som du tydelig kan se basert på antall barn som skal ha dødd med Covid-19 på 18 måneder, og antall barn som har fått en alvorlig bivirkning i den kliniske studien, fordelene ved å gi barn Covid-19-injeksjonen ikke overvekt risikoen.

Men det kan være noen som naivt mener barn bør få injeksjonen fordi det vil bidra til å forhindre overføring av Covid-19-viruset, men det er ikke det disse eksperimentelle injeksjonene gjør.

Den kliniske studien til Pfizer var ikke designet for å observere asymptomatisk infeksjon med SARS-CoV-2 eller vaksinens effekt på spredning (overføring) av COVID-19. Følgelig uttaler FDA at “det er mulig at asymptomatiske infeksjoner ikke kan forebygges like effektivt som symptomatiske infeksjoner” og “data er begrenset til å vurdere effekten av vaksinen mot overføring av SARS-CoV-2 fra individer som er smittet til tross for vaksinasjon . ”

Dette er også bevist ved at tusenvis av fullt vaksinerte personer angivelig tester positivt for Covid-19, blir innlagt på sykehus og dør. Den siste Public Health England-rapporten viser at fullt vaksinerte individer står for 65% av alle påståtte dødsfall av Covid-19 siden februar 2021.

fullt vaksinerte individer står for 65% av alle påståtte dødsfallene covid 19 siden februar 2021

På grunn av det faktum at Covid-19-vaksinene ikke forhindrer infeksjon eller smitte, fikk 1 av 9 barn en alvorlig bivirkning som gjorde at de ikke var i stand til å utføre daglige aktiviteter under den kliniske studien, og bare 1 av hver 1,7 millioner barn hadde angivelig dødd med Covid-19 om 18 måneder, hvordan i all verden kan MHRA og JCVI rettferdiggjøre å gi Covid-19-vaksinen til barn og hevde at deres beslutning er basert på de potensielle fordelene som oppveier eventuelle risikoer?

Kilde: DailyExpose.co.ukAustralsk Parlamentsmedlem Diagnostisert Med Bells Parese Etter AstraZeneca -Vaksine På Direktesendt TVForrige InnleggSjokkerende! Over 32 000 Mennesker Døde I Brasil Etter COVID-19-Vaksiner I Henhold Til Offisiell MedirapportNeste Innlegg

Relaterte Artikler

over 32 000 mennesker døde i Brasil etter covid 19 -vaksiner ifølge offisiell mediarapport

CORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Sjokkerende! Over 32 000 Mennesker Døde I Brasil Etter COVID-19-Vaksiner I Henhold Til Offisiell Medirapport

SOMMER20. August 2021

australsk mp diagnostisert med bellens parese etter astrazeneca -vaksine på direktesendt tv

CORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Australsk Parlamentsmedlem Diagnostisert Med Bells Parese Etter AstraZeneca -Vaksine På Direktesendt TV

SOMMER20. August 2021

nobelprisvinneren oppfordrer publikum til å avvise jabs -vaksiner som letter utvikling av dødeligere covid -varianter

SAMMENSVERGELSECORONAVIRUSVAKSINER

Nobelprisvinner Oppfordrer Publikum Til Å Avvise Støt: Vaksiner Letter Utvikling Av Dødeligere COVID -Varianter

SOMMER18. August 2021

kommunistisk biden -regime ønsker å kriminalisere kryssing av statsgrenser mens det er 'uvaksinert'

KONTROLLCORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Kommunistisk Biden -Regime Ønsker Å Kriminalisere Kryssende Statslinjer For De ‘Uvaksinerte’

SOMMER18. August 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.