Australsk Parlamentsmedlem Diagnostisert Med Bells Parese Etter AstraZeneca -Vaksine På Direktesendt TV

SOMMER20. August 2021

Et australsk parlamentsmedlem, Victor Dominello, har blitt diagnostisert med Bells parese etter AstraZeneca-vaksine (merket som Covishield i India) etter at seerne la merke til hans ‘hengende øye’ under statens live pressemøte om COVID-19-oppdatering.

australsk mp diagnostisert med bellens parese etter astrazeneca -vaksine på direktesendt tv

NSWs kundeserviceminister Victor Dominello lot seg sjekke ut etter at seere som stilte seg på statens daglige COVID-19 pressekonferanse kommenterte hans hengende øye, med noen som antydet at han blunket til kameraet og andre trodde han hadde et slag.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1428415623365677059&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F08%2Faustralian-mp-diagnosed-with-bells-palsy-after-astrazeneca-vaccine.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Victor Dominello dukket opp på pressekonferansen onsdag for å diskutere virksomhetstilskudd da staten registrerte svimlende 633 lokale infeksjoner.

I en oppdatering senere den kvelden ga Dominello en takk til seerne som sendte ham bekymringsmeldinger etter å ha stilt inn på pressekonferansen.

Australsk parlamentsmedlem diagnostisert med Bells parese etter AstraZeneca -vaksine på direktesendt TV

“På morgonens pressekonferanse – en rekke mennesker kommenterte mitt hengende øye,” skrev han på sosiale medier.

“Noen trodde – jeg blunket til kameramannen. Noen trodde jeg hadde et slag.

“Jeg har faktisk fått diagnosen Bells parese.”

Dominello forklarte at han begynte å kjenne smerter i skallen hans, bak høyre øre, omtrent 48 timer tidligere.

Onsdag morgen våknet han med pins og nåler på høyre side av tungen, men merket ikke at det hang rundt øyet.

“Jeg tok det bare mer seriøst i ettermiddag – etter at en rekke mennesker sendte meg et skjermbilde av pressekonferansen og andre kontaktet kontoret mitt og ba meg om å oppsøke medisinsk råd,” sa han.

“Takk til alle som tok kontakt.”

Selv om Dominello ble vaksinert med AstraZenecas vaksine (merket som Covishield i India), var det ingen medier som gadd å nevne det i rapportene sine.

Dominello mottok sin første AstraZeneca -vaksinedose på Homebush Vaksinasjonssenter 27. mai.

Interessant nok skulle han få sin andre AstraZeneca -dose samme dag på pressekonferansen da han ble oppdaget med Bells parese.

Han la ut på Instagram, “Min andre AstraZeneca -dose er planlagt til 19. august”.

Nylig la Health Canada, avdelingen i Canadas regjering ansvarlig for nasjonal helsepolitikk  Bells Parese som en advarsel til Pfizer COVID-19 vaksinemerker  .

Symptomer etter vaksinasjon kan omfatte midlertidig svakhet eller lammelse på den ene siden av ansiktet , ifølge en veiledning fra avdelingen.

Andre symptomer inkluderer “ukoordinert bevegelse av musklene som styrer ansiktsuttrykket; tap av følelse i ansiktet; hodepine; rive fra øyet; sikler; mistet smakssans på fremre to tredjedeler av tungen; overfølsomhet for lyd i ett øre; eller manglende evne til å lukke øye på den ene siden av ansiktet, ”ifølge veiledningen.

Tidligere stoppet en  mystisk sykdom AstraZeneca -vaksineforsøkene mot koronavirus . Det ble rapportert å være et inflammatorisk syndrom kjent som transversal myelitt som også kan føre til lammelse.

Referanse: GreatGameIndia.com6 Spørsmål Vi Trenger Å Stille Om AfghanistanForrige InnleggBare 1 Av 1,7 Millioner Barn Døde Med Covid-19 På 18 Måneder, Mens 1 Av 9 Fikk Alvorlig Alvorlig Reaksjon På Covid-19-Vaksinen I Den Kliniske StudienNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Restauranteiere og ansatte avviser å håndheve mandater fra covid -vaksine

KONTROLLCORONAVIRUSIMMUNITETSPASS

Restauranteiere Og Ansatte Avviser Å Håndheve Mandater Fra Covid -Vaksine

SOMMER20. August 2021

over 32 000 mennesker døde i Brasil etter covid 19 -vaksiner ifølge offisiell mediarapport

CORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Sjokkerende! Over 32 000 Mennesker Døde I Brasil Etter COVID-19-Vaksiner I Henhold Til Offisiell Medirapport

SOMMER20. August 2021

covid 19 vaksine barn

KONTAKT SPORINGVAKSINER

Bare 1 Av 1,7 Millioner Barn Døde Med Covid-19 På 18 Måneder, Mens 1 Av 9 Fikk Alvorlig Alvorlig Reaksjon På Covid-19-Vaksinen I Den Kliniske Studien

SOMMER20. August 2021

cdc covid -leirer har ingen planer om å la friske mennesker dra

KONTROLLCORONAVIRUSTYRANNI

CDC Covid -Leirer Har Ingen Planer Om Å La Friske Mennesker Dra

SOMMER19. August 2021

Legg igjen en kommentar