Ditt Liv Er På Spill Ved Å Følge Flokken…KARI og OLA NORDMANN!!!

SOMMER19. August 2021

av Dylan Charles, Waking Times

De fleste har liten eller ingen bevisst bevissthet om hvorfor de gjør tingene de gjør. Deres oppførsel er på autopilot 99% av tiden da deres underbevissthet styrer dem mot å dekke sine egne behov.

livet ditt står på spill ved å følge flokken

Det spiller ingen rolle for underbevisstheten om den tar feil og atferden er selvdestruktiv eller til og med farlig, så lenge den tror den oppfyller sin grunnleggende drivkraft for å holde deg trygg blant din stamme.

Vi er fastkoblet for sosial konformitet, selv om det kan utgjøre en umiddelbar fare for vår sikkerhet. Dette fenomenet er velkjent og illustreres i et sosialt eksperiment under tilsyn av psykologiprofessor Dominic Abrams der forskere prøver å svare på følgende spørsmål.

“Å oppføre seg annerledes enn gruppen din kan gjøre deg utstøtt. Men hva ville du gjort hvis du visste at gruppen din tok helt feil? Vil du for eksempel sitte i et brennende rom, bare fordi alle andre gjør det? ” – Farlig samsvar

På et hotellrom som er utstyrt med skjulte kameraer og mikrofoner, prøver deltakerne i et iscenesatt internettmarkedsføringsarrangement å påvirke en annens overlevelsesinstinkter ved å late som om de ignorerer røyk- og røykvarslere i et konferanserom med åtte personer.

Kort sagt, da deltakeren var alene i rommet da røyken dukket opp, sparket deres overlevelsesinstinkter inn og de forlot den farlige situasjonen raskt og forlot til og med eiendelene sine.

Da deltakerne var i rommet med syv andre mennesker som lot som om de ignorerte røyken, gjorde deltakeren ingenting, og bodde i rommet i gjennomsnitt tretten minutter, lenge nok til å ha drept dem i en skikkelig brann.

“Jeg var på utkikk etter en slags reaksjon fra noen andre, selv bare den minste lille tingen at de hadde innsett at det var noe, du vet, som foregikk her. For meg, for å knytte meg til å reagere på det og deretter gjøre noe med det, trengte jeg på en måte å bli imponert. ” ~ Deltaker

I 1979 spilte et scenario som dette ut i virkeligheten i et Woolworths varehus i Manchester, England . Omtrent 500 mennesker var i bygningen da en brann utbrøt, som til slutt drepte ti og sendte førtisju til sykehuset.

Etterforskerne fant at de fleste dødsfallene skjedde i restauranten der folk rett og slett ikke evakuerte, antagelig på grunn av den inngrodde og gruppeatferden ved å vente på å betale sjekken.

“Nå ser alle på røyken, men på noen måter gir det gruppen enda mer innflytelse. Tross alt, hvis alle kan se røyken og ingen får panikk, vel, ville det være gal av ham å gjøre det for. ” ~ Psykologiprofessor Dominic Abrams

En leksjon her er at når folk er alene, har de en tendens til å ta ansvar for seg selv, men når en del av en gruppe har en person en tendens til å finne ut hvilken oppførsel som er mest akseptabel for de andre, se etter den forventede manuelle oppførselen, ikke flau seg selv ved å ta ledelsen, og utsette seg til normen i gruppen, selv når normen er farlig.

En annen leksjon er at oppførselen vår ikke er skriptet av det bevisste sinnet. I stedet styres atferd for det meste av underbevisstheten. Hvis vi mangler selvbevissthet og kunnskap om hvordan vi velger oppførsel, desto mer sannsynlig er det at vi vil etterligne de rundt oss, papegøye det alle andre snakker om og gå sammen med alt for å komme overens, selv på risiko for vårt eget liv.

I dag er vi vitne til en farlig manifestasjon av dette. Masser av mennesker er sterkt påvirket av 24-timers nyheter og sosiale mediekulturer, og de fryses overfor et overveldende press for å tilpasse seg, og gir avkall på hensyn til egen helse, velvære og personlig overbevisning og nekter å protestere mot stadig større kontrolltiltak.

Mange av ideene om å nærme oss vår nåværende situasjon gir ingen rasjonell mening, og vil sikkert skape stadig større farer for oss selv, men vil ikke lide forlegenheten ved å iverksette tiltak, så mange reagerer ikke på de større farene som presenteres og bevege seg mot samsvar med flokken.

Dette konseptet blir ytterligere vridd når du blander i nærvær av autoritet, som demonstrert av Phillip Zimbardos Stanford fengselseksperiment utført i 1971. Zimbardos eksperiment viste oss hvor raskt og enkelt mennesker vil tilpasse seg rollene som mester og subjekt.

I 1963 viste Stanley Milgrams også berømte sosialpsykologiske forskning hvordan en uniform så godartet som en labfrakk og et utklippstavle er nok til å skape en følelse av autoritet blant andre, og at folk bevisst fysisk vil skade andre bare fordi en autoritetsperson instruerte dem til å gjør det.

Dette har urovekkende ekko i dagens verden der plutselig så mange mennesker føler seg tvunget til å kreve hvilke medisiner en annen tar, og noen støtter til og med ideen om å innskrenke frihetene til de som ikke følger med.

Stadig skanning av miljøet for ledetråder om hvordan de best passer inn i stammen, målet med underbevisstheten er å være en ikke-trussel mot andre og å adoptere den gjennomsnittlige oppførselen til de rundt. Dette betyr at et individ kan bli tvunget til å handle mot sine egne interesser i underbevissthetens vilje til å søke sikkerhet i sin stamme.

På det personlige nivået inkluderer manifestasjoner av ubevisst å følge farlig flokkadferd alle former for selvsabotasje og selvangrep. Vanligvis tar disse formene seg som dårlige spisevaner og utgiftsvaner, forverring av den fysiske kroppen, avhengighet av et farlig medisinsk institusjon for helse og respekt for psykiatri for mental velvære.

Så mange mennesker lever som deres mindre selv i dag, stadig trukket ned av den gjennomsnittlige oppførselen til en syk og dysfunksjonell stamme.

De mest tilfredsstillende livene er de som er selvstyrt av vår egen kreativitet og vår egen ambisjon, og selv om du ærlig talt ønsker å selvrealisere deg til ditt mektigste jeg, med mindre du er klar over hvordan ditt ubevisste sinn påvirker deg og setter deg mot deg selv for sin egen overlevelse kommer du til å ha det vanskelig å overvinne naturens utrolige innflytelse.150 Uvaksinerte Sykepleiere Og Sykehusarbeidere Sparket – Nå Treffer Massiv Sykepleier Mangel På HoustonForrige Innlegg

Relaterte Artikler

150 uvaksinerte sykepleiere og sykehusarbeidere sparket - nå kommer massiv sykepleiermangel til Houston

CORONAVIRUSTYRANNI

150 Uvaksinerte Sykepleiere Og Sykehusarbeidere Sparket – Nå Treffer Massiv Sykepleier Mangel På Houston

SOMMER18. August 2021

nobelprisvinneren oppfordrer publikum til å avvise jabs -vaksiner som letter utvikling av dødeligere covid -varianter

SAMMENSVERGELSECORONAVIRUSVAKSINER

Nobelprisvinner Oppfordrer Publikum Til Å Avvise Støt: Vaksiner Letter Utvikling Av Dødeligere COVID -Varianter

SOMMER18. August 2021

kommunistisk biden -regime ønsker å kriminalisere kryssing av statsgrenser mens det er 'uvaksinert'

KONTROLLCORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Kommunistisk Biden -Regime Vil Kriminalisere Kryssende Statslinjer For De ‘Uvaksinerte’

SOMMER18. August 2021

cdc 12.791 døde og 682.873 skader etter covid 19 eksperimentelle skudd

CORONAVIRUSVAKSINER

CDC: 12.791 DEAD Og 682.873 Skader Etter COVID-19 Eksperimentelle Skudd

SOMMER18. August 2021

Legg igjen en kommentar